Румъния - Норвегия 15.10.2019 21:45
Прогноза: 1Х, под 2.5 гола

Прогноза за Румъния - Норвегия - 15.10.2019 21:45

Румъния може да скастри шансовете на Норвегия за класиране на европейското

В Група F Румъния е домакин на Норвегия, а срещата между тях е във вторник от 21:45. Събитието е налично и в Бетфеър, където също се приемат залози за него. Сега ще поговорим за ситуацията в групата и прогнозата ни за мача.

Ситуацията за Румъния

В момента Румъния е на трето място в групата и на точка от второто, което дава право на участие на Евро 2020. Румънците са с четири победи, едно равенство и две загуби до момента в групата. Загубите бяха с 1:2 у дома от Испания и със същия резултат като гост на Швеция. Домакините успяват да се разпишат във всеки мач досега, а единственото им равенство бе 2:2 при визитата на Норвегия. Победите бяха срещу аутсайдерите Малта и Фарьорски Острови, които вече на два пъти ги победиха. Нападателят на Лудогорец Клаудио Кешеру влезна като резерва в събота при победата с 3:0 над Фарьорските Острови и отбеляза един от головете. Сега е доста вероятно той да започне като титуляр. Не се очакват проблеми и съществени липси в състава на Румъния.

Ситуацията за Норвегия

Норвегия се намира на четвъртото място. Изостава на три точки от своя противник и на четири от втората позиция. Така сега трябва да търси победа, която да остави реални шансове за класиране на отбора. Досега норвежците са с две победи, четири равенства и една загуба. Единствената загуба бе като гост от Испания с 1:2, а в събота стигнаха до 1:1 у дома срещу испанците. Гостите също успяха да се разпишат във всеки мач досега, но последните им четири двубоя бяха с под 2.5 гола.

Румъния също ще има нужда от победа в този мач, която да остави в добра позиция тима за класиране на Евро 2020. Домакините измъкнаха равенство 2:2 от визитата си на Норвегия по-рано, след като губеха с 0:2. Сега у дома би трябвало също да вземат точка или три. Възможности за залог не липсват и при Winbet, където също има голямо разнообразие. И Норвегия ще търси начин да вземе три точки от мача, ако иска да остане в добра позиция за класиране. Гостите не са лесен за побеждаване отбор и само Испания успя да ги победи засега. Двата отбора си размениха попадения в първия мач помежду си, но сега очакваме по-предпазлива игра и надлъгване, което ни кара да смятаме, че ще има под 2.5 попадения. Двоен шанс за Румъния също ни се струва добра опция.

Румъния - Норвегия Прогноза
1Х, под 2.5 гола
1.46
+200 лв.
1.45
+200 лв.
1.40
+до 100 лв.
Коефициентите могат да бъдат променени
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.

Коментари

Коментирай