Петър Борисов

Финалистът Аякс пред ранно отпадане от турнира

Видяно 4 пъти
Лига Европа

Лига Европа
С интерес ще следимн развоя на събититята на мача Розенборг – Аякс, който ще започне в 21:45. Домакините имат аванс след ценен успех с 1:0 в Холандия.

Отборът на Розенборг

След едногодишно прекъсване Розенборг е на път отново да играе в групите на Лига Европа. Те показаха, че са коварен отбор и изненадаха своя опонент в първата среща. Удържаха и докрай преднината си от един гол. Стигнаха до този плейоф след достойно представяне и отпадане от Селтик в трети кръг на шампионската лига. В неделя допуснаха изненадващазагуба с 0:1 от Хаугесунд в норвежкото първенство, но сегашния мач е по-важен, а и си остават лидер в Норвегия.

Отборът на Аякс

Финалистът в Лига Европа е близо до ранно отпадане в тазгодишната надпревара. Сезонът не започна добре за Аякс и в неделя записаха едва първата си победа. Тя бе у дома над Грьонинген с 3:1 първенството. Въпреки че доминираха изцяло в първия мач с Розенобрг така и не намериха път към тяхната врата. Аякс също отпадна в трети предварителен кръг на шампионската лига. Там бяха спрени от Ница след два равни мача и правилото за голове на чужд терен. Отборът се раздели и с доста ключови и талантливи играчи и може това също да е оказало влияние върху представянето им до момента.

Розенборг само трябва да избегна загубата сега и ще участва в груповаат фаза. Аякс е отборът, който ще търси повече гола. Това бе така и в първата среща, но не им помогна особено. Според нас и сега няма да успеят да стигнат до успех.

Прогноза: 1Х, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.83Коефициент: 1.85Коефициент: 1.80
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай