Петър Борисов

Русия не е на нивото на Испания

Видяно 27 пъти
приятелски мачове

приятелски мачове
Домакинът на Мондиал 2018 продължава с подготовката си чрез контролни срещи. Този път ще приемат за такава Испания във вторник от 20:45.

Домакинът Русия

Русия трябва да намери печелившата формула и затова ще използва приятелските срещи. За момента домакините на Мондиала не са особено убедителни. Това си пролича и през лятото, когато приеха турнира за Купата на конфедерациите. Миналият месец изиграха две контроли с представители на Азия. Победиха с 4:2 Южна Корея и направиха 1:1 с Иран. В събота изиграха и приятелски мач с Аржентина. В него руснаците не направиха нищо запомнящо се и отстъпиха почти изцяло инициативата. Така логично не издържаха и накрая допуснаха гол и загуба с 0:1.

Гостите от Испания

Испания се представиха на ниво в своята квалификационна група и заслужено я спечелиха. Там записаха 9 победи и едно равенство с Италия. Именно от Италия бе и последната загуба на испанците, а тя бе миналото лято на Евро 2016. Сега вече 15 поредни мача нямат поражение. В момента са и с 6 поредни победи. Последните 5 от тях ги спечелиха без да допуснат гол във вратата си. В събота разбиха и Коста Рика в контрола с 5:0.

Русия определено не е на нивото на водещите отбори, какъвто е Испания. За момента не се вижда как руснаците могат да се мерят с тях. Гостите се представят отлично напоследък и със сигурност са по-добрия отбор. Така че няма какво друго да изберем освен нов успех за испанците.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.55Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай