Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Борусия Дортмунд и Джейдън Санчо сложиха край на спекулациите за трансфер

Видяно 45 пъти
Санчо подписа нова договор и няма да напуска Дортмунд

Спекулациите за трансфер на Джейдън Санчо могат да се считат за приключени на този етап. Талантът на Борусия Дортмунд подписа нов договор до 2023г. с клуба и през следващия сезон ще продължи да играе за отбора.

Слуховете за негов трансфер се засилваха с времето и дори се очакваше съвсем скоро той да премине в Манчестър Юнайтед. Твърденията гласяха, че от Дортмунд искат 120 милиона евро за своя играч, но от Юнайтед не били склонни да платят чак толкова голяма сума. Немците бяха дали днешния ден 10.08. като краен срок за преговори. Този срок вече изтече, а самият Санчо потегли заедно със съотборниците си от Борусия към Швейцария, където ще проведат подготовката си.

Медиите в Англия твърдят, че новия договор на футболиста е за 190 000 паунда на седмица, като допълнително той ще получава и различни бонуси. Английският национал се счита за един от големите бъдещи таланти на футбола и от доста време е спряган за трансфер, но засега такъв няма да се осъществява.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай