Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Сделката е факт! Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд в сблъсък за 50 милиона долара

Видяно 79 пъти
Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд в сблъсък за 50 милиона

Легендарните боксьори Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд стигнаха до споразумение за битка помежду си. Бившите световни шампиони в тежка категория ще излязат един срещу друг на ринга в Маями на 29 май на „Хард Рок Стейдиъм“. Букмейкърите се очаква да пуснат залози за мача, като в Ефбет вероятно също ще има такива.

Прогнозите са, че това ще се превърне в най-чаканото боксово събитие тази година, като дори може да задмине по интерес дългоочаквания сблъсък между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, който е планиран за това лято.

Тайсън и Холифийлд имат стара вражда в бокса, за която почти всеки е чувал. За последно двамата се биха помежду си през 1997г. Тогава изиграха мач за историята, в който Тайсън отхапа ухото на своя съперник и впоследствие бе дисквалифициран. 24 години по-късно Майк вече е на 54 години, а Ивендър на 58, но това няма да ги спре да участват в ново боксово шоу. Двете боксови легенди ще грабнат по 25 милиона долара от предстоящата битка.

През ноември Майк Тайсън се завърна на ринга в битка с Рой Джоунс-младши. Двамата направиха боксово шоу с 8-рундов мач, който не излъчи победител.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай