Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Препоръчваме Ви да разглдате някои от най-предпочитаните сайтове за залози, които разполагат с лиценз от НАП:

SBObet

100% до €200 Стартова оферта
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
SBObet потребители по страна
Последно променено от Efirbet :

Въведение

Букмейкърският сайт за онлайн залози на SBObet е собственост на компанията Celton Manx Limited, чиято основна задача е да предлага услуги в онлайн залозите. Букмейкърът SBObet е създаден през 2004 г. Компанията има огромно влияние в азиатската бетинг среда. Лицензът за предлагането на залози в Азия е издаден от правителството на Филипините. SBObet е с лиценз и за Европа, който получава от съответните органи на остров Ман.

Сайтът на компанията е наличен на няколко различни езика, а в него ще намерите разнообразие от възможности за залог. През 2009 и 2010 г. компанията получава наградата за най-добър букмейкърски оператор в Азия. SBObet е официален спонсор на английския футболен тим Уест Хям, през сезон 2012/2013, а 2 години преди това спонсорира футболния отбор Кардиф Сити.

Брандът има спонсорски договори с редица отбори и лиги от Англия и Ирландия. SBObet обещава на своите клиенти изключителни възможности за залози на високи коефициенти, в лесна за използване и защитена платформа!


Регистрация

Създаването на регистрация в сайта на компанията няма да ви отнеме много време. Първо, трябва да изберете бутон Join Now FREE, който се намира в най-горната лента на сайта, където са още и полетата за вход. Второ, трябва да попълните нужните полета с информация за вас и акаунта ви. Ето каква информация е нужно да представите:

 1. Информация за акаунта – потребителско име и парола;
 2. Лични данни – име, фамилия, пол, дата на раждане, имейл адрес, държава, телефонен номер.

Вижте как изглежда формата за регистрация на акаунт в сайта на SBObet:

SBObet регистрация
Регистрацията в SBObet преминава през две стъпки. Първо трябва да попълните информация за профила си, а след това и лична информация във втората секция.

Може ли да се регистрираме в SBObet от България?

Да, България е сред държавите, от които може да избирате в процеса на регистрация. Въпреки че компанията няма лиценз за България, тя има такъв за Европа и позволява регистрации от страната ни. Понякога, обаче, трябва да използвате различни начини за достъп до сайта, понеже официалният адрес Sbobet.com може да не бъде достъпен.

Има ли алтернативен линк за вход в SBObet?

Букмейкърът се е погрижил да осигури разнообразен достъп до своите услуги, предлагайки алтернативни линкове. От тях имате нужда, ако официалният сайт на компанията не е достъпен. Може да използвате някои от следните работещи линкове за достъп до предложенията на СБОбет:

 • cake333.com
 • cake000.com
 • 168curry.com
 • monust.com

Как да активирам на акаунта си?

Активацията на вашия акаунт при SBObet се извършва с кликване върху линка, съдържащ се в съобщението, което компанията изпраща на вашия имейл адрес, след като приключите процеса по регистрация.

Как да верифицираме акаунта преди теглене?

Нужно е да верифицирате своя акаунт, с което да докажете, че точно вие стоите зад него и предоставените данни по време на регистрация съвпадат с тези от личните ви документи. Верификацията се осъществява с представянето на документ като лична карта, паспорт, шофьорска книжка.

Възстановяване на изгубена парола

Първо, трябва да изберете малкия бутон с въпросителен знак, който се намира в края на полето за въвеждане на парола. След това, трябва да изберете, че сте забравили паролата си за вход в акаунта и да попълните нужната информация (потребителско име и код от картинка), за да възстановите достъпа до акаунта си.


Ревю на сайта – Дизайн, структура и навигация

Сайтът на компанията е снабден с доста опростен интерфейс, в който впечатление прави основното меню с категориите за различните залози. В горния десен ъгъл са полетата за вход. Логото на компанията и основното меню също са в горната част, а в централната има информация за последните бонуси на компанията или други новини, свързани с предложенията от казино раздела или някой от другите. В долната част ще видите още линкове, които предоставят информация за компанията. Под тях е разположена област с различни раздели от сайта, както и информация за лиценза на компанията. Дизайнът на сайта на букмейкъра SBObet е доста удобен и не изглежда никак претрупано, което е голям плюс за залагащите.

SBObet начална страница
Изглед от началната страница – Дизайн, структура и навигация

Спортни залози в СБОБЕТ

Един от основните типове залози, които ще намерите в сайта на SBObet, е опцията за залози на спорни събития. Раздел Sports от главното меню на сайта ще ви въведе в света на спортните залози, които ще откриете в сайта на букмейкъра. В лявата част на екрана ще видите всички налични спортове, за които има събития към конкретния момент, а в централната част на сайта са разположени някои от най-интересните и популярни събития, които предстоят. За тях, налични са събития от футбол, баскетбол, тенис и дуги. SBObet предлага на своите потребители възможност за залози на повече от 1500 събития всяка седмица! При този букмейкър определено ще намерите всичко нужно, за да изпитате максимална емоция от залози на спорт!

Какви възможности се предлагат?

Имате възможност да залагате на събитията на повече от 30 различни спорта. Сред тях, силно изявени са футбол, баскетбол, тенис, бейзбол, американски футбол. В същото време, налице са още възможности за залози на събития от спортове, като ръгби, скуош, ММА, тенис на маса, футзал и много, много други. Когато изберете даден спорт, ще ви се покажат държавите, за чиито първенства са налични събития за залог. В същия момент, място в централната част на екрана ще заемат някои събития, които са на живо, както и такива, които предстоят да стартират в близките часове. Към всяко събитие ще видите коефициенти, а срещу всяко едно има бутон, който показва общия брой на наличните пазари. До него има и бутон за статистика, която може да използвате при определянето на своя залог. Имайте предвид, че наличните пазари за залог в сайта на SBObet не са от най-разнообразните, но определено покриват най-основните типове залози. Впечатление правят възможностите за залози на азиатски хендикап.

Нашето мнение за коефициентите им

Прегледахме внимателно ставките за някои спортни събития в сайта на SBObet и други водещи букмейкърски компании. Изводите, които можем да направим са няколко. Първо, като минус за този букмейкър, можем да заявим, че коефициентите за краен изход на даден двубой, преди неговото начало, са по-ниски от тези, които може да откриете другаде. С това се изчерпват минусите.

От гледна точка на залози за различни голови линии – под/над, СБОбет се представя изключително добре и е сред водещите компании по този показател. Най-голямо впечатлени обаче ни направиха коефициентите на пазари за Азиатски Хендикап! Там, компанията е много силна и ставките, които предлага на своите клиенти, са едни от най-добрите в бранша! Определено няма да сгрешите, ако се спрете на SBObet за вашите спортни залози.


Бонус: до €200 начален бонус за Спорт (с промо код: DEPBON26)

За феновете на спортните залози, от компанията SBObet са приготвили доста солидна бонус оферта. Тя се корени в това, че може да ви донесе допълнителни 15% към вашия първи депозит! Максималната сума, която може да получите, е 200 евро. С други думи, ако депозирате 100 евро в своята сметка, ще получите още 15 евро под формата на бонус. За да активирате бонуса, трябва да въведете бонус кода, в съответното поле, по време на регистрация. Кодът е следният – DEPBON26 (за месец Юни 2017), но имайте предвид, че се мени всеки месец, така че оглеждайте се за актуалния код в сайта на компанията.

За да получите бонуса си, първо ще трябва да превъртите депозираната сума 14 пъти! Чак тогава вашият бонус ще бъде кредитиран по сметката ви. Времето за превъртането на депозита е 60 дни. Няма да можете да изтегляте сума от сметката си, докато не изпълните условията на тази бонус оферта. Запомнете също, че превъртането става единствено за залози на събития, които не са започнали! Коефициентът на пазарите трябва да бъде поне 1.50! Залозите, които са прекратени или отказани, няма да се зачитат към общата сума на превъртане.

Бонус офертата на SBObet е добра, но все пак с малък процент върху депозираната сума. Ако търсите по-добра бонус оферта, то може да се запознаете с предложението на Bet365 за 100% бонус до 100 лева при първи депозит!

Вземете вашия бонус от SBObetЗалози на живо

Няма специално обособен раздел за залозите на живо, които предлага компанията в основното меню на сайта. За да достигнете до тях трябва да изберете раздел Sports, след което, от менюто в лявата част, да селектирате Live Betting. Ще ви се покажат всички налични събития на живо в даден момент. Избирате даден спорт, ако искате да се покажат конкретни събития за него. За всяко събитие, което ще видите, са показани коефициентите към някои основни пазари, а след тях се намира и бутонът за достъп до всички налични пазари. За някои събития изборът не е много голям, но пък коефициентите са високи.

Всяка селекция ще се покаже в дясната част, където се намира вашият Bet Slip. Това е мястото, в което въвеждате сумата на залога и го потвърждавате. Като недостатък трябва да се отбележи липсата на платформа за проследяване в реално време, понеже налични са само резултатът и времето на събитието. Платформата за залози на живо е лесна за навигиране, коефициентите за пазарите са високи, но все пак тя си остава доста по-малко функционална, в сравнение с тези, които може да откриете при други водещи букмейкъри.

sbobet залози на живо
Раздел със залози на живо

Излъчване на живо – Live stream

Услугата, която позволява пряко предаване на картина от различни спортни събития в сайта на SBObet, се нарича SBOBETv. Тя е достъпна за всички клиенти на компанията, които са заложили на някое от събитията с картина в реално време. Услугата е налична само за определени спортни събития, но все пак е подходяща за залози на живо.


Кеш-Аут опция

В сайта на SBObet не съществува опция за преждевременно прекратяване на залог. Това може да се приеме като голям недостатък на компанията, понеже CASH OUT функцията е сред най-популярните и търсени опции в един букмейкърски сайт.


Казино на живо

Казиното на живо от SBObet предлага възможност да играете някои от най-популярните казино игри с помощта на крупиета, които виждате в реално време, чрез пряката видео връзка. Платформата, която стои пред вас, съдържа специални бутони, с които указвате вашите действия в играта, а по време на прякото излъчване може да наблюдавате как крупието участва в играта ви. Сред възможностите за казино игри на живо са Baccarat, Рулетка, Sic Bo, Блекджек и Super Six. Разполагате и с различни зали, от които да избирате, за да проведете играта си.

Ако искате да опитате и традиционните казино игри, то SBObet ви дава възможност да го направите, като изберете раздел Classic Games от основното меню.

sbobet казино на живо
Казино раздел в SBObet

Надбягвания с коне и кучета

За състезателните дисциплини на надбягвания с коне или гонки с кучета, букмейкърската компания SBObet е отделила специален раздел, наречен Racing. Там ще намерите всички налични състезания, на които може да залагате. Освен всичко, сайтът на компанията ви предлага и пряка картина от мястото на някои събития. Имате възможност да залагате на различни пазари, като точно място на финиширане, победител, победител и място едновременно, както и още други пазари. Коефициентите на компанията за надбягванията са едни от най-високите на пазара.


Депозит и теглене – методи

Методите на разплащания, които са налични в платформата на SBObet са доста, но наличието им зависи от валутата, в която е вашата сметка. Тъй като българският лев не е наличен, ще ви представим всички активни методи на депозит и теглене за евро.

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакция
MasterCard ЛогоMasterCard€40-Веднага
Visa ЛогоVisa€40-Веднага
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer€40-Веднага
Neteller ЛогоNeteller€40-Веднага
Skrill ЛогоSkrill€40-Веднага
Skrill 1-Tap ЛогоSkrill 1-Tap€40-Веднага
Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
MasterCard ЛогоMasterCard€20€50 000до 24 часа
Visa ЛогоVisa€20€50 000до 24 часа
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer€100€250 0001 до 5 дни
Neteller ЛогоNeteller€20€35 000до 24 часа
Skrill ЛогоSkrill€20€50 000до 24 часа
Skrill 1-Tap ЛогоSkrill 1-Tap€20€50 000до 24 часа

При всички методи транзакциите са освободени от такса. Максималният размер на депозит не е определен от букмейкъра и зависи от това дали имате лимити, поставени от съответната услуга, която използвате.

Изтеглянето на парични средства от акаунта ви става чрез метода, който сте използвали за депозит, освен ако самата услуга не предлага възможност за изтегляне. Имайте предвид, че ще трябва да заплатите такса на букмейкъра, ако направите изтегляне преди да сте изпълнили условията по превъртане. Нужно е да превъртите 3 пъти сумата на депозита, преди да изтеглите. В противен случай ще заплатите 5% такса върху сумата, която заявите за теглене.


SBObet мобилна версия и апликации

SBObet мобилна версияМобилната версия ще се зареди на всеки, който достъпи сайта на букмейкъра през своето мобилно устройство. Версията е доста удобна за залагащите през смартфони и таблети. Това е така, защото мобилния сайт се адаптира спрямо резолюцията на устройството ви. Всички налични възможности за залози на спорт и казино игри, които ще намерите в пълната версия на сайта на компанията, са налични и за мобилните залагащи. Ще може да се възползвате и от възможности за залози на живо на високи коефициенти, без значение къде се намирате, стига да разполагате с интернет връзка.

Самата мобилна версия е доста олекотена, така че да зарежда бързо и да не оставя впечатления за забавяне. Освен това, налична е и втора мобилна версия, която е още по-лека и зарежда доста по-бързо. Тя обаче няма да ви покаже всичко, което може да видите в пълната мобилна версия на сайта. Втората е препоръчителна за хора, които имат интернет връзка със слаба скорост.

Недостатък на SBObet е липсата на мобилна апликация за клиентите на компанията. Няма такава нито за Android, нито за iOS устройства. Мобилната версия, обаче, е налична за всички устройства и дава добри възможности на залагащите през смартфон или таблет.


Affiliate програма

Като лидер в света на букмейкърските предложения и услуги, SBObet предлага и партньорска програма, чрез която дава възможност на желаещите да рекламират бранда и да печелят определена комисионна. Нужно е да кандидатствате за партньорската програма на компанията, след което да бъдете одобрен. Обикновено хората, които кандидатстват, разполагат със сайтове на спортна тематика, а това им дава доста голям шанс да бъдат приети в Affiliate програмата. Ако сте одобрени, вие ще може да рекламирате със специални банери, XML форми и други инструменти, които съдържат уникален код за всеки партньор. Благодарение на този проследяващ код, системата на SBObet Affiliates ще ви предоставя информация за броя на регистрираните играчи, трафика и комисионните ви.

Афилиейт програмата е налична само за спортния раздел на компанията. Комисионната се дава за всеки залог на препоръчан от вас клиент, независимо дали той е губещ или печелещ. Процентът на комисионна за залози на Азиатски хендикап, под/над, краен изход (преди мача и на живо) е 0,25% от сумата на залога, а за всички останали пазари е 1%.

Минималната сума, която всеки партньор може да изтегли е 117 евро. SBObet се слави като един от букмейкърите с най-добра affiliate програма, а това може би се поражда от факта, че тяхната партньорска програма е доста по-различна от тези на останалите букмейкъри.

Можете да достъпите програмата оттук: http://affiliates.sbobet.com/en/


Грижа за клиентите

За всички свои потребители, компанията е приготвила специални раздели с информация за сайта и предлаганите възможности за залог. Налична е Help секция, в която са събрани материали за всичко свързано със сайта, от това как да си направите регистрация, до методите за разплащания. Впечатление прави и секцията за правилата на залагане, които описват всички пазари и възможности за залог, които са налични в сайта на СБОбет, както за спортни събития, така и за казино игри.

Ако все пак имате трудности с намирането на дадена информация, винаги може да се свържете със служител на компанията и да потърсите решение на вашия проблем.

Контакти

Възможните начини за контакт с отдела за обслужване на клиенти към SBObet са следните:
 • Чат на живо: Да
 • E-mail адрес: support@sbobet.com.
 • Телефон за Европа: +44 1624 721960
 • Телефон за Азия: +63 28563776
 • Skype – задайте своите въпроси към компанията на Скайп име: sbo-css

Финални думи и оценка

Букмейкърът SBObet има своите предимства и недостатъци. Като предимства трябва да изтъкнем голямото разнообразие от залози на спорт, казиното на живо, залозите на надбягвания и гонки, както и високите коефициенти, с които SBObet радва своите потребители. Сред недостатъците са малкото налични пазари за залог, липсата на функция Кеш аут, както и липсата на мобилни апликации. Всеки един от изброените недостатъци е поправим, но дори с наличните предложения, SBObet си остава страхотен избор за сериозните залагащи, които търсят високите коефициенти на основни пазари.

Няма как да не споменем наличните пазари за залог на Азиатски Хендикап, в които SBObet е специалист и знае как да привлече вниманието. Компанията не разполага с най-луксозния сайт за залози, но пък предоставя лесен и удобен интерфейс, който всеки един клиент на компанията лесно може да използва. Оценката ни за този букмейкър е 8/10, като го препоръчваме на сериозните залагащи, които искат да извлекат максимума от високите коефициенти и залозите на Азиатски Хендикап!

Посетете SBObet

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.