Петър Борисов

Шотландия излиза за престижен резултат в контрола с Холандия

Видяно 16 пъти
приятелски мачове

приятелски мачове
Предстоят доста приятелски мачове на националните отбори тази седмица. В четвъртък контролата Шотландия – Холандия се очертава като най-интересна.

Домакините от Шотландия

Шотландия пропуска световното първенство и започва с подготовката за следващите квалификации. Домакините завършиха трети в своята квалификационна група, оставяйки пред себе си Словакия и Англия. „Гайдарите“ регистрираха 2 загуби в тези квалификации, но вкъщи останаха непобедени, избягвайки загуба дори от Англия. За настоящата проверка ще имат и нов наставник. Вече бившият треньор Гордън Страхън напуска отбора след два неуспешни квалификационни цикъла. Дебют на шотландското кормило сега ще направи 45 годишният бивш наставник на Уотфорд, Кардиф и Уигън Малки Маккай.

Гостите от Холандия

Холандия също ще гледа световното по телевизията. Те пропускат втори поред голям форум, след като не участваха и на Евро 2016. „Лалетата“ не успяха да се преборят с конкурентите Швеция и Франция в своята група и финишираха трети в нея. Спечелиха последните си три мача от нея срещу Швеция, Беларус и България, но преди това паднаха с 4:0 от Франция. За тази контрола Дик Адвокаат е включил познати и не особено познати имена в състава. На очи се набиват Уесли Снайдер, Дейли Блинд, Вайнълдуум, Депай и други. В състава ще липсва Ариен Робен, който сложи край на кариерата си в националния след неуспешните квалификации.

Предстои сериозен тест за новият наставник на Шотландия. Домакините направиха не лоши квалификации, но това не им помогна за класиране на световното. Холандия претърпя ново разочарование с неучастието си на мондиала догодина. Сега по принцип няма за къде да си дават зор, а и Шотландия не са толкова слаб отбор и то у дома.

Прогноза: Х или гол/гол топка

Коефициент: 3.25Коефициент: 3.40Коефициент: 3.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай