Сенегал - Колумбия 28.06.2018 17:00
Прогноза: Колумбия да бие

Прогноза за Сенегал - Колумбия - 28.06.2018 17:00

Сенегал или Колумбия ще продължи напред

Другият мач от Група H също е ключов за класирането на осминафиналите. В него се срещат Сенегал и Колумбия.

При Сенегал

Сенегал се представя не лошо до момента и събра 4 точки от двата си мача. Победа с 2:1 над Полша на старта бе последвана от равенство 2:2 срещу Япония след това. Една точка в този трети мач ще е достатъчна за африканците да продължат напред, а при победа могат дори да спечелят групата. Сенегал е единственият африкански отбор, който може да продължи на осминафинал. Треньорът Алиу Сисе заложи на схема 4-1-4-1 срещу Япония с Мбайе Нианг на върха на атаката. Очакванията са сега отново да използва същия състав и схема.

При Колумбия

Колумбия започна с фалстарт и малко изненадваща загуба на старта с 1:2 от Япония. След това колумбийците показаха далеч по-добро лице и спечелиха класически с 3:0 срещу Полша. Сега те се нуждаят от нова победа, която ще класира напред отбора. В състава на Хосе Пекерман се завръща Карлос Санчес, който получи червен картон срещу Япония в първия мач. Титуляр срещу Полша бе Хамес Родригес и сега също ще стартира. Треньорът имаше колебание кой измежду Хамес и Кинтеро да стартира срещу поляците и заложи на двамата, което се оказа правилен ход. Сега най-вероятно отново ще използва същия състав, като завърналият се Санчес се очаква да е единствената разлика.

Сенегал показа, че е корав отбор, който е близо до класиране в следващата фаза. Сенегалците ще се опитат поне да не загубят срещу считания за фаворит в групата отбор на Колумбия. Колумбийците бързо се съвзеха след загубата си в първия мач и показаха добро лице срещу Полша. Мислиме, че сега те отново ще оправдаят ролята си на фаворит в групата и ще се доберат до победа, която да ги класира напред.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.91Коефициент: 1.87Коефициент: 1.85
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус за нова сметка (18+, T&C’s apply) бет365 оферта

*Вижте в сайтовете за актуални коефициенти! / odds subject to change

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.

Коментари

Коментирай