Петър Борисов

Оспорван сблъсък се очертава във Франция

Видяно 15 пъти

Коравият Сент Етиен се изправя срещу един от претендентите за титлата. Двубоят, който привлича внимание, е един от съботно-вечерните мачове във Франция.

Какво да очакваме от Сент Етиен

През последните години домакините се затвърдиха като стабилен отбор, който успява да се клариа в горните места на таблицата и затруднява редовно грандовете. Стадион „Жофре Гишар“ се превърна в един от най-негосторпиемните терени в страната. Не се съмняваме, че сега отново ще е така. Фактът, че още никой гост не си е тръгнал с победа от Сент Етиен говори красноречиво за това. Домакините играят и добре в защита като рядко допускат попадения. Срещите на тима също рядко предлагат спектакъл с повече 2-3 гола в мача.

Треньорът на Сент Етиен ще може да разчита на всички основни играчи за този мач. Аут е единствено халфът Роман Амума.

Преглед на състоянието на Монако

Гостите се представят доста добре от началото на кампанията и са основен претендент за шампионската титла на Франция. Миналият кръг надделяха като домакин над Монпелие с изразителното 6:2. Сега това изглежда немислимо при визитата на Сент Етиен. Въпреки че на моменти „монегаските“ избухват с доста попадения и резултатни мачове, този път смятаме, че това няма да се случи. Определено това се явява едно от най-тежките гостувания във Франция за тях и вероятно ще подходят и по-предпазливо в срещата. Монако вече загуби две гостувния срещу по-сериозни съперници като Ница и Тулуза. Предстои да видим дали това ще се случи и срещу коравия тим на домакините. Лично за нас това не би било изненада.

Отсъстващи за състава на Монако са Жоао Моутиньо и защитникът Алмами Туре. Всички други са на линия за тежкото гостуване на тима.

Общо взето можем да кажем, че ще видим оспорвана среща между двата състава. Гостите може би са фаворит тук, но представянето на Сент Етиен не е за подценяване, даже напротив. Стабилната игра на домакините очакваме да затрудни максимално Монако и на гостите няма да им е лесно да отблежеат. „Монегаските“ все още нямат равен мач като гост.С оглед представянето на двата отбора смятаме, че равенството е доста вероятен изход от сблъсъка и атова се спираме на него.

Прогноза: Х

Актуални бонуси за този мач:[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €30 за Спорт[/one_third_last]

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай