Петър Борисов

Победа устройва Сърбия за директно класиране на световното

Видяно 2 пъти
road to world cup

road to world cup
В Група D до последно ще е интересно. Един от финалните мачове там е Сърбия – Грузия. Началният му час е в понеделник от 21:45ч.

Лидерът Сърбия

Празненствата в Сърбия се отложиха, след като в петък допуснаха загуба с 3:2 от Австрия. Това им бе и първата загуба в квалификациите. Сега само победата може със сигурност да им гарантира първото място в групата и дългоочакваното класиране на мондиала. Сърбия спечели последното си домакинство в Белград срещу Молдова с 3:0. През март спечелиха гостуването си в Грузия с 3:1 и сега всички очакват нов сръбски успех за момчетата на Славолюб Муслин. Победата за Сърбия е оценена ниско, но букмейкъри като Bwin предлагат и други възможности, а там дават и всеки ден бонус до 10лв, за който повече може да научите в нашата секция на сайта.

Тимът на Грузия

Грузия е на предпоследното пето място в групата. Те все още нямат победа в тези квалификации. Тимът бе с три поредни равенства в групата преди загубата с 0:1 от Уелс този петък. Като гост в досегарегистрираха само едно поражение до момента. То бе още в началото с 1:0 от Ирландия. В поседлната си визита миналия месец удържаха равенство 1:1 като гост на Австрия. Като цяло в последните си мачове грузинците не се дават лесно и който ги подцени може да пострада.

Нещата за домакините са ясни – нуждаят се от победа, ако не искат да се надяват на другия мач в групата. Всички в Сърбия очакват този триумф и най-накрая класиране за световно. Грузинците обаче не трябва да се подценяват, въпреки че са аутсайдер. Ние все пак не поставяме победата на Сърбия под съмнение и вярваме, че няма да допуснат издънка в този ключов мач.

Прогноза: 1, под 3.5 гола топка

Коефициент: 1.15Коефициент: 1.16Коефициент: 1.16
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай