Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Електронен фиш за залози в Sesame.bg

Видяно 38 пъти
Сезам спортни залози

Феновете на спортните залагания винаги са имали определени изисквания към компанията, на която се доверяват и по тази причина се води свирепа битка между водещите букмейкъри, опериращи на българска територия. Именно такава компания е Sesame.bg, която отскоро разполага с нова платформа, насочена към потребителите, които предпочитат онлайн залозите. Благодарение на тази иновация, дружеството вече е рамо до рамо с най-популярните световни компании, а в следващите редове ще се опитаме да разгледаме дали им отстъпва, когато говорим за комбиниране на спортни залози.


Първи стъпки в залозите

За потребителите, които не познават този тип игра, следва да отбележим, че залозите в категория Спорт са една от най-популярните дестинации за хазартните любители. Те се разграничават от залозите, налични в Казино разделите, по няколко съществени особености.

Попадайки на дадено спортно събитие, вие имате възможността да прогнозирате неговия изход. Ваш е изборът дали залогът ще е насочен към крайния изход от срещата, или ще прогнозирате сбъдването на дадено събитие в нея. На базата на този ваш избор, компанията ви предоставя конкретен коефициент, който впоследствие ще бъде умножен по сумата, която изберете за вашия залог.


Как да включите повече събития

Сезам електронен фиш

При направен избор от ваша страна, събитието ще се появи в дясната част на вашите екрани, където ще може да изберете и сумата, която да поставите като залог. В този случай имате възможност да приключите залога или да добавите друго събитие към предходната селекция.

Ако все пак решите, че към направения избор може да добавите допълнително друго събитие, то единственото, което се изисква от вас, е да маркирате новото събитие и то автоматично ще се присъедини към първото. В дясната част на екрана ще се появят и двете селекции, като техните коефициенти ще се умножат, а поставяйки определена сума като залог, компанията сама ще сметне очакваната печалба. По този начин имате възможност да изберете дали да останете с настоящия избор, или да продължите, добавяйки други събития. Хубавото е, че правилата на повече оферти в Sesame.bg позволяват да преъртате средствата чрез акумулатори.


Къде се намират полезните опции

Друго преимущество на компанията, с която бихме искали да ви запознаем е опцията Кешаут. В случай че до момента не сте се сблъсквали с нея, можем да обобщим, че това е възможността определен залог да бъде уреден, преди да е завършило конкретното спортно събитие. Кешаут може да представлява както по-голяма сума от първоначално заложената, така и по-малка.

Това е така, защото по време на събитието коефициентите варират, в зависимост от неговото развитие. Благодарение на тази опция може да изберете да затворите даден залог като по този начин да ограничите възможността за неприятна изненада в последните минути на срещата.


Създайте собствен залог

Безспорно най-атрактивното предложение за спортни залози, което компанията предлага, е възможността да създадете свой собствен залог. Bet Builder-ът, който букмейкърът е предоставил на ваше разположение, е идеален начин да концентрирате цялото си внимание към конкретно събитие. Използвайки го, може да комбинирате няколко различни залога, касаещи само едно събитие. Малко са платформите на българския пазар, които могат да се похвалят с такова предложение.

Компанията е заложила няколко изисквания относно използването на тази опция, като най-основните от тях са, че селекциите в създаденияа залог не трябва да са по-малко от 2 и респективно повече от 6. Другото характерно е, че няма да имате възможността да използвате опцията Кешаут.

Въпреки краткото време, което компанията оперира като оператор на спортни залози, можем да отличим многото възможности, които платформата предлага. Считаме, че всеки спортен фен ще открие своето място и ще се наслади на една вълнуваща игра.

Посетете сайта на Sesame

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай