10LV Inbet
Efirbet

Купони в Sesame.bg

Видяно 62 пъти
Сезам купони

За много от почитателите на онлайн залозите е истинско приключение да открият най-атрактивните спортни събития, на които да поставят своята прогноза. В новата платформа на букмейкъра Sesame има много лесен и удобен начин да се случи това. Следващите редове ще ви дадат по-обширна информация за какво става въпрос и как може да си осигурите едни вълнуващи моменти, използвайки този тип букмейкърска платформа.


Какво са купоните?

На първо място следва да отбележим факта, че компанията предлага залози, свързани с най-популярните спортни мероприятия. За да улесни своите потребители, Сезам интегрираха в своята платформа подраздел Купони. Ако до този момент не сте попадали на такъв тип предложение, то считаме че определено ще останете очаровани.

Купоните представляват най-вълнуващите спортни събития, които предстоят в идните часове и дни. Целта на този тип бутон е да насочи играчите, които не искат да губят излишно време, търсейки атрактивни двубои из различните първенства и дивизии. Благодарение на тази опция, само с помощта на един клик, компанията ще ви пренесе в страница, която съдържа всички топ събития.


Най-вълнуващите предложения на едно място

Но по какъв начин можем да открием този тип предложение? За целта следва да посетим сайта на Sesame.bg, а след това да изберем раздел Спорт, който се намира в централната лента, разкриваща всички възможности за игра в платформата. Попадайки в този раздел, следва да насочим вниманието си към лявата част на екрана. Там са упоменати активните топ лиги, а под тях са позиционирани всички варианти за спорт, за които компанията предлага варианти за залози.

Именно в менюто Топ лиги са поместени и Купоните. Те са поместени в долната част, а кликайки на тях, компанията ще ви пренесе в друга страница, в която ще може да изберете времевия диапазон на предстоящите събития. Сезам предлага три варианта за избор, а именно днешни мачове, утрешни мачове и предстоящи мачове. Всеки един от тези бутони ще ви прехвърли към съответните събития за избрания период.


Защо са необходими и има ли полза от тях?

Купони в sesame.bg

Благодарение на Купоните ще можете да избирате между най-вълнуващите настоящи или предстоящи събития. За разлика от бонусите на Сезам, тук няма да получите допълнителни средства, но пък ще може да се възползвате от чудесни коефициенти и любопитни пазари.

Селекцията, която компанията предлага в този тип категория, съдържа срещи от всички топ първенства като Англия, Италия, Испания, Франция и всички други държави, на чиято територия се провеждат атрактивни спортни мероприятия. Вариациите, които се предлагат относно вида спорт, също са многобройни. Независимо дали предпочитате футболни мачове, тенис двубои или баскетболни срещи, компанията се е погрижила да имате гарантиран избор от различни възможности за залози.

Купоните са едно от най-впечатляващите нови предложения, които откриваме в платформата на Sesame.bg, тъй като чрез тях потребителите имат възможност да спестят излишно време в търсене на подходящото спортно събитие. А компанията, от своя страна, гарантира да сте постоянно „затрупани“ от различни срещи. Вие имате свободата да прецените кои от тях заслужават вашето внимание и залог.

Играйте в Sesame.bg

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай