10LV Inbet
Efirbet

Забравена парола в Sesame.bg

Видяно 147 пъти
Sesame.bg дизайн

Какво да правим при забравена парола в Sesame.bg

При огромния набор от акаунти, които всеки от нас притежава във всевъзможни платформи, е напълно естествено случаят „забравена парола“ да е често срещан. Същността на този проблем е, че без вашата парола, вие няма как да влезете в игралния си акаунт, открит на сайта на Sesame.bg. Разбира се, това би предизвикало сериозна доза главоболие във всеки фен на хазартните залози, чийто достъп до игралния акаунт е ограничен въз основа на такъв проблем.


Забравената парола – често срещан проблем

Добрата новина е, че новата платформа на Сезам има решение за такова непредвидено стечение на обстоятелствата. Докато правите своята регистрация на сайта, един от съществените реквизити, които следва да попълните, е вашият телефонен номер. Именно благодарение на него ще имате възможност да възстановите вашия акаунт, дори и да сте забравили паролата си.

Въпреки че предоставяне на такъв тип лична информация може да срещне известна доза скептицизъм в някои от клиентите, компанията гарантира, че тя ще бъде използвана единствено и само за целите на вашата игра.


Лесни стъпки за възстановяване на акаунт

Методът за възстановяване на забравена парола, който Sesame.bg предлага, е изключително бърз и лесен. Не се отказвайте от профила си, защото само така ще имате достъп до всички промоции на Sesame, а те не са за ипзускане. Ето какво да направите, ако сте забравили логините си:

Сезам забравена парола
  1. За целта следва да кликнете върху бутона за Вход, а от там да изберете текста, който гласи Забравена парола.
  2. Платформата ще ви отведе в друг прозорец, в който следва да въведете потребителското име на вашия акаунт.
  3. След като го сторите, изберете жълтия бутон Изпрати код и след отрицателно време ще получите SMS на посочения във вашия акаунт телефонен номер.
  4. Въпросният SMS ще съдържа код, който следва да въведете в съответното поле.

Какви символи следва да съдържа новата парола?

Въвеждайки получения код, под него ще имате възможност да въведете и новата желана парола, с която ще влизате в акаунта си от този момент нататък. Имайте предвид, че различните компании имат различни изисквания за съдържанието на избраната парола. В случая на Сезам, паролата следва да е от минимум 8 символа, които да съдържат поне една главна буква. Новата парола не трябва да съвпада с предишната.


Потърсете помощ от служителите на Сезам

В случай че имате проблем с въвеждането на получения код, то компанията ви дава възможност да получите нов такъв, с който да опитате отново. Проблемът със забравената парола е често срещан за доста от потребителите. Считаме, че вариантът за възстановяване на паролата, който Sesame.bg предлага, е един от най-оптимизираните и експедитивни начини това да се случи.

Компанията си е изградила реноме на надежден букмейкър, което се затвърждава дори и в случаите, в които потребителите имат нужда от помощ. След като възстановите своята парола, отново ще може да се насладите на атрактивните и вълнуващи предложения, които ви очакват в платформата.

Играйте в Сезам

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай