Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Cash Out функция в Sesame.bg

Видяно 53 пъти
Sesame поставяне на залог

Най-новата платформа за онлайн залагания Sesame.bg предлага на своите клиенти някои от най-вълнуващите спортни събития. Компанията разшири своя бизнес, който до скоро беше съсредоточен изцяло към физически игрални зали и от известно време е горд собственик на онлайн платформа. На нея феновете на спортните залози могат да опитат своя късмет с атрактивни коефициенти, а почитателите на казино игрите са облагодетелствани с впечатляващ набор от предложения.


Интегрираните предложения на компанията

Възможността за залози на спортни събития е новост за компанията, но разглеждайки нейната платформа, определено можем да заявим, че те са обърнали сериозно внимание на този раздел.

Спортните предложения са поместени в първия подраздел от заглавната лента. Попадайки в него, пред вас се откриват няколко варианта за залози, в зависимост от това дали предпочитате да залагате на живо или да се възползвате от някое от предстоящите събития.


Рискът – можем ли да го ограничим?

Всеки фен на спортните залози е наясно, че практикувайки този вид хоби, рискът определено не липсва. За да се ограничи поне до някаква степен, букмейкърът е предвидил специална функция, наречена Cash Out. Благодарение на нея, играчът може да си гарантира част от сумата, независимо, че спортното събитие все още не е приключило. Тази възможност е често срещана и при други компании, предлагащи залози, което още веднъж ни навежда на мисълта, че букмейкърът е подходил отговорно към своята платформа и се превръща в конкурентноспособен бетинг сайт.

Редно е обаче да уточним, че повечето оферти от Сезам, които са предвидени за спортния раздел, изключват употребата на Cash Out функцията. Това значи, че ако в момента превъртате получен бонус, залозите, за които сте ползвали опцията, няма да се зачитат към усвояването на промоцията.


Процент от печалба дори при неуспешен залог

Фиш за залози в Сезам

Но как точно функционира тази опция? При направен залог на спортно събитие, компанията предлага съответен коефициент в зависимост от избрания изход. В случай, че сте заложили дадена сума на победа за домакина, а при злощастен развой на събитията, събитието се движи при равен резултат или отива към победа на госта, букмейкърът е готов да ви предложи процент от вашия залог. По този начин пред вас има два избора – в единия случай се застраховате с част от заложената сума, която може да инвестирате в последствие на друго събитие, а в другия може да се доверите на първоначалната си преценка и да изчакате събитието да завърши.

Редно е да споменем, че функцията Cash Out може да се използва и когато залогът се развива във ваша полза. В този случай имате възможност да сведете риска от неприятна изненада до минимум и да си гарантирате процент от очакваната максимална печалба. Благодарение на тази опция, букмейкърът прави още една крачка напред в битката за любима хазартна компания, практикуваща на българския пазар.

Ако желаете да намалите риска в направения залог, но въпреки това да се насладите на тръпката, която предлагат бетинг компаниите, то опцията Cash Out е предвидена тъкмо за вас и ви очаква.

Все пак, добре е да имате предвид, че тази опция не се предлага за всяка среща и при всеки залог. Ако тя е налична, ще я видите в електронния си фиш. За целта кликнете на бутона „Залози“ и вижте каква сума предлага букмейкърът, за да откупи талона ви.

Опитайте Кеш аут в Сезам

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай