Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Предлаганите от Сезам електронни спортове

Видяно 64 пъти
Залози на еСпортове в Сезам

Дигиталната революция, през която всеки един от нас преминава под една или друга форма, гарантира на букмейкърите нова възможност, която до този момент не беше налична. Става въпрос за така наречените електронни спортове или както също е възможно да ги срещнете – eSports.


Какво са eSports и къде да ги открием?

Електронните спортове са едно от нововъведенията, които завладяха както малките екрани, така и хазартните пазари. Букмейкърът Sesame.bg е една от бетинг компаниите, които могат да се похвалят с впечатляващ набор от такъв вид събития. В случай, че до момента не сте попадали на такъв тип събития, следващите редове са насочени именно към вас.

Този тип събития се провеждат както в дигитална, така и в реална среда. От няколко години почитателите на видео игрите имат възможност да се пренесат от настолния компютър в онлайн пространството, където да наблюдават любимите си заглавия. Това става благодарение на различни видове платформи, които позволяват излъчването на такъв тип съдържание. Те са общодостъпни и всеки играч може да опита уменията си като се възползва от вградената мултиплейър функция.


Sesame.bg предлага най-вълнуващите електронни събития

Електронни спортове в Сезам

Бетинг компаниите не пропуснаха възможността да обогатят платформите си с този тип залози, а тя от своя страна им гарантира голям брой новорегистрирани потребители. Интегрирането на такъв тип варианти за залози приковава зрителския интерес, тъй като този тип спорт излиза от рамката на класическите разбирания и може да се наблюдава изцяло онлайн. През последните години се организираха огромни международни състезания, за да могат най-добрите играчи да премерят силите си. Впечатляващите наградни фондове си гарантираха засилен рекламен интерес и определено можем да очакваме електронните спортове да навлизат все повече в ежедневието ни.

Попадайки в платформата на Sesame.bg можем да открием електронните спортове като изберем раздел Спорт, а от менюто в лявата част на екрана потърсим подраздел E-Sports. В него намираме актуалните събития, които текат в момента или предстоят да бъдат изиграни. Наборът от игри, за които компанията предлага събития е впечатляващ. League of Legends, DotA, Counter Strike: Global Offensive или FIFA са само някои от предложенията, които ви очакват в този раздел. Добрата новина е, че промоциите на Сезам важат също и за електронните дисциплини. Това значи, че ще може да разиграете своите бонуси на пазари от света на еСпортовете.


Бъдещето на електронните спортове

Въпреки, че на моменти се пораждат дискусии по въпроса дали електронните спортове са действителни спортни мероприятия или не, благодарение на няколко основни прилики можем да дадем отговор на този въпрос. Вариантите, които може да избирате за залог са стандартните, които се срещат и при класическите спортове. Налице е отново изборът за краен победител в срещата, а някои от събитията предлагат и възможност за залози на живо.

Характерно за електронните спортове е, че часовият диапазон, в който са събитията варира, така че във всеки един момент от деня са налице електронни срещи. Някои от компаниите предлагат атрактивни бонус предложения, щом става въпрос за електронни спортове. По тази причина ви съветваме да разгледате обстойно платформата, в която залагате, за да се възползвате максимално ако са налице такъв тип предложения.

Истината е, че макар електронните спортове да са често заклеймявани като нещо далечно от спорт, те остават съществена част от нашия живот. Независимо дали са долюбвани или не, фенската база, която генерират, е впечатляваща. Милиони зрители наблюдаваха последните международни турнири в най-популярните игри, което е сигурен атестат, че вълнуващото забавление, което предлагат eSports, едва сега започва.

Регистрация в Sesame

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай