Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Sesame.bg Летящи коефициенти

Видяно 33 пъти
Летящи коефициенти в Сезам

Букмейкърите, опериращи на българския пазар, водят сериозна битка помежду си по отношение на въпроса кой ще предложи най-атрактивните коефициенти на своите потребители. Истината е, че са много малко букмейкърите, за които можем да кажем, че предлагат нещо впечатляващо, щом става въпрос за коефициенти.

Именно по тази причина компанията Сезам, която едва от няколко месеца оперира на бетинг пазара, интегрира в своята платформа преференциални игрални коефициенти за своите клиенти, с които ще ви запознаем в следващите редове.


Къде да открием новото предложение на компанията?

За да гарантира на своите потребители интригуващи и вълнуващи моменти в платформата, букмейкърът представи раздел „Летящи коефициенти“. В него играчите могат да се възползват от периодични специални предложения, които да им донесат атрактивни печалби.

Но какви са тези предложения и как да ги открием? За целта следва да се насочите към раздел Спорт и да концентрирате вниманието си в лявата част на екрана, където са позиционирани Топ лигите. Именно в това меню e и бутонът, който ще ви насочи към подраздел Летящи коефициенти. Имайте предвид, че тази секция и предложенията в нея се отнасят единствено за спортни събития.


Фантастични коефициенти

Летящи коефициенти в Сезам.бг

Попадайки в него, пред нас се откриват всички събития, за които можем да се възползваме от този тип предложение. Това най-често са пазари от горещи първенства, които текат в момента. Нерядко тук ще откриете страхотни стойности за специфични пазари, касаещи срещи от Бундеслигата, Висшата лига или Серия А. Понякога букмейкърът комбинира в един пазар предположения за развръзката на три отделни срещи и предлага по-висок коефициент, отколкото бихте получили, ако добавите селекциите една по една в права колонка.

В други случаи Сезам извежда специални пазари – като това в даден мач да има автогол, и добавя доста приятни ставки за него. Като цяло, в тази секция ще откриете любопитни селекции, към които има наистина апетитни стойности. По този начин компанията прави жест към своите настоящи и бъдещи клиенти. Тя е от помощ в играта за спортните фенове, които могат да се възползват от вълнуващи пазари.

Има няколко съществени условия, на които трябва да обърнете внимание, преди да пристъпите към игра. Секцията Летящи коефициенти ще е налична в раздел Топ лиги само в случаите, когато има събития, предлагащи такъв тип залози.

Ако вече сте избрали налично събитие и желаете да поставите своя залог, следва да се съобразите с посочения час, до изтичането на който компанията ще го приеме. В противен случай няма да можете да се възползвате от показаните коефициенти.


Условия за игра в секция Летящи коефициенти

Този тип нововъведение определено събужда вниманието и на най-опитните хазартни играчи. Ето защо е добре да знаете, че бонусите от Сезам могат да се превъртят на залози от този тип.

Още една добра новина за играчите е, че пазарите с летящи коефициенти могат да се комбинират, а подредени в акумулатор, стойностите са наистина впечатляващи. В случай че среща от тази секция е отложена и не бъде доиграна в рамките на 48 часа, то компанията ще уреди вашият залог с коефициент 1.00.

Секция Летящи коефициенти е честа дестинация на клиентите на платформата заради високите коефициенти, които впечатляват сами по себе си. Съветваме ви да се запознаете с нея, за да си гарантирате една вълнуваща игра. В случай на възникнали въпроси от ваша страна, може да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на компанията, който ще ви запознае по-подробно с правилата и ще отговори на поставените въпроси.

Посетете Sesame.bg

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай