Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Лимити на депозитите в Sesame.bg

Видяно 50 пъти
Казино на живо в Sesame.bg

Както вече знаете, ако сте се сблъсквали до този момент с хазартни залози, това хоби е често практикувано от много фенове по света. Истината е, че невероятните и вълнуващи моменти, които то може да гарантира на своите почитатели, вървят ръка за ръка със сериозните рискове, които залозите водят със себе си. Букмейкърът Сезам е компания, чиято основна цел е да гарантира на своите клиенти възможност за безопасно и отговорно залагане.


Принципи на отговорното залагане

Един от основните принципи на хазартния бизнес е, че не трябва да залагате повече, отколкото може да си позволите да загубите. Това е и неписано правило след играчите, практикуващи това свое хоби чрез онлайн залози. За да ограничи риска и да ви предостави възможност да държите контрола в свои ръце, компанията е интегрирала в новата си онлайн бетинг платформа възможност за лимитиране на депозитите в Сезам.

Целта зад това действие на букмейкъра е играчите сами да ограничат количеството на депозираните средства в своите сметки, като по този начин да се избегне опита за компенсиране на загубите с нови, по-високи залози. Обърнете внимание, че това по никакъв начин не лимитира средствата от получените бонуси от Sesame, а само реалните пари, с които захранвате сметката си.


Лимитиране – какво трябва да знаем?

За да се случи това, следва вече да притежавате акаунт в платформата. В случай че този акаунт вече е верифициран, което е от съществено значение за вашата игра на сайта, то компанията предлага различни видове лимити, чрез които да ограничите непредвидените емоционални решения, до които хазартните залози могат да ви подтикнат.

Лимитите, които Sesame.bg дава възможност да самоналожите върху вашата игрална сметка са два вида – върху депозитите и върху залозите. За да достигнете до тях, следва да изберете Профил, а от там менюто Настройки. Важно уточнение, което следва да имате предвид е, че всички ваши заявки за намаляване на лимит се прилагат и влизат в сила незабавно след тяхното налагане. За сметка на това обаче, заявките за увеличаване на лимита се обработват една идея по-бавно и влизат в сила след период от 24 часа.


Възможности за лимит на депозити

Лимити на депозитите в Сезам

За да наложите лимит на депозитите по вашата игрална сметка има няколко опции, от които може да се възползвате. В зависимост от това дали предпочитате да бъде определена максимална сума на ден, седмица или месец, компанията е определила праг от 6000, 10 000 или 30 000 лева.

Избирайки някоя от посочените опции, компанията ще ограничи всеки опит за депозит, по-голям от избраната сума. При необходимост от ограничаване на броя на самите депозити, компанията предлага отново три опции. Дневната е за 20 депозита, седмичната – 70, а месечния лимит е 140 депозита.


Можем ли да лимитираме загубите?

С цел да се ограничат загубите, то букмейкърът предлага и възможност за лимитиране на загубите по вашата сметка. Принципът отново е сходен, като вариантите са на база дневен, седмичен и месечен лимит. Максималната загубена дневна сума, с която може да се ограничите, е 100 000 лева. Останалите варианти са още по-толерантни.

Основно преимущество на този тип лимити, които Сезам предлага, е да се гарантира една безопасна и вълнуваща игра за почитателите на хазартните залози. Емоционалните решения никога не носят позитиви със себе си, така че ви съветваме да се възползвате от този тип възможност, ако имате склонност към такъв тип решения. Компанията предлага и още два вида превенция за своите клиенти, които включват вариант за „почивка“, както и самоизключване, с които може да се запознаете по-подробно ако посетите платформата.

Влезте в Сезам

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай