Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Платежни методи в Сезам

Видяно 61 пъти
Sesame.bg начален бонус спорт

За феновете на хазартните залози е от особено значение какви са преимуществата на компанията, която използват по отношение на въпросите с депозит и теглене на суми. Факт е, че потребителите гласуват сериозно доверие на букмейкърите, които съхраняват депозираните суми в техния акаунт. Именно по тази причина е важно да определим какви са възможностите, които Sesame.bg предлага на своите клиенти по отношение на сигурността на техните вложени суми и вариантите за теглене.

Като за начало можем да разгледаме начините, по които един хазартен фен може да открие собствен акаунт в платформата. За целта следва да се използва формата за регистрация, която е улеснена и не би следвало да представлява трудност. В случай че това е първото ви посещение в платформата, то бутонът за регистрация се намира в горния десен ъгъл. Ако все пак имате нужда от малко разяснения, може да разгледате детайлните ни инструкции за регистрация в Сезам, които със сигурност ще са ви от полза.

След като вече сте преминали през тази стъпка, то вие притежавате акаунт в платформата. За да стартирате своята игра ще трябва да депозирате сума по ваш избор. Минималната сума за депозит е в размер на 10 лева.


По какъв начин мога да депозирам сума?

Депозиране в Сезам

Вариантите, които компанията предлага по отношение на начините за депозит, са многобройни. Разбира се, депозитът чрез банкова карта, който е най-често предпочитан, е наличен. Независимо дали говорим за кредитна или дебитна карта, тя може да се използва без ограничения, стига да е MasterCard или Visa. В дигиталните времена, в които живеем, платежните методи чрез използване на мобилно устройство (така наречените Digital Wallets) навлизат все повече. Именно по тази причина Sesame.bg предлага на своите потребители и такъв вариант за депозит.

Ако пък сте почитатели на компаниите, които предлагат трансфер на суми като Epay, EasyPay или Skrill, то също може да ги използвате. Имайте предвид, че в някои от горепосочените платформи ще трябва да въведете определени детайли на вашия акаунт, за да е успешна транзакцията. Добре е да знаете още, че някои от бонусите на Сезам не се предлагат за депозити, направени чрез Скрил.

За по-конкретна информация можете да използвате раздела за често задавани въпроси в платформата. Друг важен детайл за депозитите е, че при непредвидена ситуация, някой от тях може да се забави. Така неговото отразяване по вашата сметка може да отнеме между 2 и 5 работни дни. Въпреки това, компанията полага усилия да сведе това време до минимум.

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакцияМинимално тегленеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa10 лв.500 лв.Веднага20 лв.Не е посоченоДо 24 часа
MasterCard ЛогоMasterCard10 лв.500 лв.Веднага20 лв.Не е посоченоДо 24 часа
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer10 лв.Не е посочено2-3 Работни дни20 лв.Не е посочено3-5 Работни дни
ePay.bg ЛогоePay.bg10 лв.500 лв.Веднага20 лв.Не е посоченоДо 24 часа
EasyPay ЛогоEasyPay10 лв.300 лв.До 24 часа20 лв.Не е посоченоДо 7 дни
Skrill ЛогоSkrill10 лв.500 лв.Веднага20 лв.Не е посоченоДо 24 часа
Cashterminal ЛогоCashterminal10 лв.500 лв.ВеднагаНе е наличноНе е наличноНе е налично
BACB ЛогоBACB10 лв.500 лв.ВеднагаНе е наличноНе е наличноНе е налично
A1 ЛогоA110 лв.500 лв.ВеднагаНе е наличноНе е наличноНе е налично
Pay by VIVACOM ЛогоPay by VIVACOM10 лв.500 лв.ВеднагаНе е наличноНе е наличноНе е налично
Phyre ЛогоPhyre10 лв.500 лв.ВеднагаНе е наличноНе е наличноНе е налично

Натрупах сума по своята сметка, но защо не мога да я изтегля?

За да изтеглите натрупан капитал по вашата игрална сметка, то има няколко важни неща, които следва да имате предвид. На първо място е фактът, че компанията няма да ви позволи да заявите теглене, без да сте удостоверили вашия акаунт. По този начин компанията се застрахова, че именно вие оперирате с тази сметка. За да се случи това, то следва да предоставите снимка на личен документ, който удостоверява вашата самоличност. Това може да е лична карта, паспорт или шофьорска книжка. След като акаунтът ви бъде верифициран от платформата, ще може да пристъпите към тегленето на натрупания баланс или част от него, в зависимост от вашите предпочитания.

Тегленето може да се извърши по вече въведената банкова карта, както и през платформите ePay, EasyPay и Skrill. Имайте предвид, че всяко теглене минава ръчно през служители на компанията, така че стандартният срок за обработка на теглене е от един до два работни дни. Той обаче може да претърпи известни промени в непредвидени ситуации.

Играйте в Sesame

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай