Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Как се прави верификация в сайта на Сезам

Видяно 100 пъти
Sesame.bg спортен раздел

Като компания, предлагаща хазартни залози, Sesame.bg е длъжна да се грижи за сигурността на своите клиенти. Въпреки че оперира едва от няколко месеца като онлайн букмейкър, компанията може да се похвали с впечатляващи нива на сигурност, които да гарантират на играчите една спокойна игра, без наличието на допълнителни затруднения и препятствия.


Защо е нужно да верифицираме акаунта си?

За да се случи това обаче, клиентите на платформата са длъжни да верифицират своя акаунт. Ако до този момент не сте се сблъсквали с такъв тип условие за игра, то в следващите редове ще обърнем внимание на основната част от нещата, които следва да знаете. Имайте предвид, че е важно да удостоверите самоличността си пред букмейкъра, защото в противен случай няма да може да изтеглите печалбите, които сте натрупали чрез предлаганите от Sesame оферти, или чрез обикновени залози и казино игри.

Преди да пристъпите към верификация на игралния си акаунт, то трябва да се регистрирате. Бутонът, който ще ви отведе във формата за регистрация, се намира в горния десен ъгъл на платформата.

След като сте приключили вашата регистрация, можете да депозирате сума по вашата игрална сметка, използвайки някой от наличните възможности за депозит, в зависимост от вашите предпочитания. Независимо дали се спрете на депозит чрез банкова сметка, паричен трансфер или дигитален портфейл, сумата ще се добави във вашия акаунт. Но в случай, че натрупате капитал и желаете да го изтеглите, то компанията няма да ви позволи да заявите теглене, без да притежавате верифициран акаунт.


Начините за удостоверяване на сметка

Sesame верификация на сметка

Верификацията на акаунт е изискване на букмейкърите, чрез което те си гарантират, че именно вие оперирате в този акаунт. За тази цел, от ваша страна те изискват снимка на личен документ, удостоверяващ вашата самоличност. Това може да бъде лична карта, шофьорска книжка или международен паспорт.

За да пристъпите към прикачване на тези файлове, следва да посетите вашия игрален профил, а от там да изберете раздел Документи, където вече е възможно да ги прикачите. След като имате снимки на избрания личен документ (за лична карта следва да са снимани и двете страни), може да пристъпите към прикачването на файловете.

Съветваме ви да се запознаете с изискванията на компанията относно формата и размера на прикачените файлове, тъй като е възможно платформата да не поддържа някои файлови формати. Ако всичко е наред и вече сте прикачили снимки на документа, удостоверяващ вашата самоличност, то не ви остава нищо друго, освен да изчакате стандартната процедура за обработка на такъв вид заявки (до 1-2 работни дни) и да се насладите на още няколко момента вълнуваща игра.


Личните ви данни са в сигурни ръце

След като платформата верифицира персоналния ви акаунт, ще имате възможност да заявите теглене и да се възползвате от натрупаната по вашата сметка сума. Процесът по верификация определено не следва да ви притеснява, тъй като процедурата е напълно стандартна и се извършва с цел сигурност – както вашата, така и на компанията. Имайте предвид, че верифицираните акаунти се възползват от преференциални условия на компанията, като например възможността за по-висок лимит на депозит, както и по-лесен и бърз процес на теглене. Личните данни, които предоставяте на компанията, се съхраняват съгласно нормативната разпоредба.

Към в Sesame.bg

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай