Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Залози на живо в Sesame.bg

Видяно 30 пъти
Sesame.bg залози на живо

Кое кара хазартните фенове да практикуват този вид хоби? На този въпрос можем да дадем няколко отговора и не е сигурно дали ще достигнем до изцяло правилен и общовалиден от тях. За някои играчи залозите са възможност да изпъкнат със знания и умения да анализират конкретни ситуации. От другата страна, има хора, които предпочитат да действат по-импулсивно и да грабнат вълната в нейната връхна точка, а тяхна любима дестинация са именно залозите на живо. Нека разгледаме какви възможности предлага секцията НА ЖИВО в сайта на Сезам, която със сигурност не е за пренебрегване.


Защо да залагаме на живо?

Залозите на живо се практикуват както във физическите обекти, така и в актуалната онлайн среда. Тяхно най-голямо преимущество е възможността, която откриват пред играчите да се насладят на тръпката от онлайн залозите, като даже могат да я засилят. Ако до този момент не сте попадали на такъв тип залози, то държим да ви информираме, че Sesame.bg предлага атрактивни събития, на които може да опитате от този тип игра и да тествате вашите умения.


Сравнение между класическия тип залози и залози на живо

Приликите между класическите залози и залозите на живо са няколко. На първо място следва да отбележим, че и в двата типа игра са налице конкретни коефициенти, които букмейкърът задава. При стандартния тип залози, тези коефициенти се определят преди началото на събитието, докато играейки на живо, играчът има възможност да залага на различни коефициенти, които отново се определят от бетинг компанията, но с разликата, че варират в зависимост от развоя на срещата.

Така например, ако коефициентът за изявения фаворит в дадена среща не ви се струва достатъчно атрактивен, може да изчакате да настъпи промяна в статуквото и да се възползвате от вече увеличения коефициент.

Бързаме да направим важно уточнение – спортните оферти на Sesame важат както за prematch залози така и за игра в реално време. Няма да срещнете затруднения да превъртите бонусите си в секция НА ЖИВО.

След като вече отбелязахме най-съществената разлика при този тип залози, ще ви запознаем с още няколко особености, на които следва да обърнете внимание. Играта на живо определено съдържа повече рискове от класическия стил на залагане. По тази причина, ви съветваме да подхождате с нужната доза внимание към този тип игра, тъй като емоционалните и прибързани решения са враг на успешния играч.


Какви са вариантите за залози на живо?

Сезам залози на живо

Една от другите иновации в платформата на компанията е фактът, че залозите на живо се предлагат както за различни видове спортни събития, така и за игрите в раздел Казино. Ако сте почитатели на такъв тип залози, то със сигурност ще ви зарадва новината, че букмейкърът предлага и възможност за игра на живо срещу реално крупие и други играчи. Това е още едно доказателство за многобройните предложения, които са на ваше разположение в бетинг платформата.

Компанията определено издига залозите на живо на друго ниво, а дори и да не сте техни фенове, атрактивните предложения, които са налице в платформата, могат да ви заинтригуват. Сравнявайки компаниите, предлагащи хазартни услуги на българския пазар, можем да заключим, че възможности за толкова интригуваща игра от такъв тип са рядкост и Sesame.bg има потенциал да ви гарантира едно вълнуващо предизвикателство.

Играйте на Живо в Сезам

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай