Една от множеството полезни функции на Bet365, свързани с политиката им „Разумно залагане“, е възможността да въведете лимити на депозитите, които правите към акаунта си. В този текст ще разгледаме какво представлява тази опция и какво трябва да направите, за да се възползвате от нея.

Вход в Bet365

 

Как работят лимитите за депозитите ви в Bet365?

Бет365 е разработил за своите клиенти цялостна програма за залагане в разумни граници. Като част от тази кампания ви се предлага и възможността да определите горна граница за сумите, които депозирате в акаунта си за игра. Имате шанс да въведете лимити на залозите си за следващото денонощие, за цялата предстояща седмица и дори за идния месец.

Веднъж, щом сте заложили подобни стойности, системата няма да ви позволи да ги превишите. Дори да се опитате да направите депозит над ограничението, той няма да бъде приет. Ако ви се стори, че сте предвидили прекомерно големи суми за игра, ще може да намалите лимитите си по всяко време. Промяната в настройката ще влезе сила незабавно.

Ако пък решите да увеличите средствата си за забавления, това също е възможно. За целта обаче ще трябва да изчакате 24 часа, за да бъде обработена заявката ви. След това ще трябва да препотвърдите намеренията си. С това системата ви дава шанс да премислите и да промените решението си.

 

Как да заложите своите лимити?

Настройката на лимитите е съвсем проста процедура. Необходимо е да влезете в акаунта си в Бет365. От профилното меню в горната дясна част на сайта изберете секцията „Клиенти“. Пред вас ще се разкрие отделен прозорец с меню, от което трябва да посочите „Вашата сметка“. Този раздел ще ви даде достъп до сегмента с „Контроли за Разумно Залагане“. Щом го изберете, системата автоматично ще ви прехвърли в графата „Депозитни лимити“. Натиснете бутона „Промени“, за да упоменете предпочитанията си. Имате три възможности за избор:

  • Лимит на Депозит за 24 Часа – Системата ви предлага 14 различни прага, както и опцията да не слагате лимит.
  • Лимит на Депозит за 7 дни – Тук имате същите възможности като при лимита за 24 часа.
  • Лимит на Депозит за 30 дни – Ако решите да определите горна граница за залозите, които правите всеки месец, Бет365 ще ви даде две допълнителни опции.

След като вземете решение, ще трябва да въведете паролата за достъп до профила си. Ако сте сигурни в намеренията си, натиснете бутона „Изпрати“. В случай, че сте размислили, отбележете „Отмени“ или просто затворете прозореца.

Ако изпратите заявката си, системата ще я приеме и ще поиска от вас да се върнете в същата секция на профила си след 24 часа, за да потвърдите намерението си. С това горните граници на депозитите ви ще бъдат вдигнати и ще може да играете спокойно.

 

Какъв е смисълът на лимитите?

Вероятно няма потребител, който, увлечен в играта си, да не е губил представа за точните суми, които е заложил. Лимитите могат да са ви от полза точно в тези ситуации. Ако залагате редовно, добре е да впишете това свое забавление като перо в месечния бюджет или в разчета ви за седмицата. Ако си направите сметката внимателно, ще може да се наслаждавате на играта, без да се притеснявате, че хобито ви ще попречи на нормалния ви начин на живот.

Веднъж, щом определите с какви средства за хазарт разполагате, може да настроите лимитите си към Бет365. Това ще ви спести куп неприятни емоции и проблеми. Функцията е полезна за всички играчи, които обичат да залагат редовно.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *