Петър Борисов

Славия Прага започва новия сезон с домакинство на БАТЕ Борисов

Видяно 14 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
От 20:00 във вторник ще се играе първата среща от трети квалификационен кръг на шампионската лига между Славия Прага и БАТЕ Борисов.

Славия Прага

Славия Прага направи силен сезон в Чехия и заслужено стана шампион. Те допуснаха едва една загуба за цял сезон в първенството. Сега им предстои и първи официален мач за новия сезон. В предсезонната подготовка изиграха някои контроли, в които записаха добри резултати и победи над отбори като Ница, Жилина и Уест Бромич. Славия не са играли квалификации за шампионска лига от 2009г., когато за последно бяха шампиони. Тогава отпадат в трети кръг след две равенства с молдовския Шериф.

БАТЕ Борисов

Хегемонът на Беларус БАТЕ Борисов отново атакува групите на шампионската лига. Те вече започнаха похода си от втори кръг. Там стартираха неубедително с 1:1 вкъщи с арменците Алашкерт. На реваншът в Армения обаче взеха своето с победа 3:1 и продължиха напред. В момента има пауза в местния шампионат, който е по средата на сезона си. Там БАТЕ са втори и изостават с 3 точки от лидера Шахтьор Солигорск. Голямата цел обаче са групите и усилията на отбора в момента са насочени главно към турнира на шампионите.

Славия Прага ще изиграе своя първи официален мач за сезона. Те показаха добри резултати в контролите, но сега ще си проличи дали те отговарят на реалността. Трябва и да търсят преднина преди реванша. БАТЕ натрупа доста опит в тази среда в последните години. И те желаят завръщане в груповата фаза, но ги чака сега тежка визита в Чехия. Ние предполагаме, че Славия ще победи в този мач.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.40Коефициент: 1.45Коефициент: 1.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай