Петър Борисов

Словения може да се надява на чудо, но само ако победи Шотландия

Видяно 5 пъти
road to world cup

road to world cup
В Група F продължава борбата за второто място. Най-интересният мач там в неделя безспорно е Словения – Шотландия, който ще започне в 19:00.

Положението за Словения

Словения се намира на четвърто място и е с три точки по-малко от своя съперник. Дори при победа, домакините може би няма да станат втори, тъй като третият Словакия има лесно домакинство на Малта в другия мач от групата. Словенците можеха да са в малко по-изгодна позиция, но в четвъртък не издържаха докрай срещу Англия и допуснаха гол в продължението за загуба с 1:0. До момента Словения се представя добре у дома и все още нямат допуснат гол вкъщи през тази кампания. Единствено не спечелиха тук срещу Англия в мач, който завърши без голове.

Положението за Шотландия

Дори точка може да не е достатъчна на Шотландия за второто място, тъй като Словакия има голяма вероятност да им го отнеме при победа над Малта. Така на гостите също само победата им гарантира втората позиция, на която са в момента. Шотландия няма загуба в 6 поредни мача, а последната им бе преди близо година, когато паднаха с 3:0 в Англия. В момента са с 3 поредни победи в групата, в които дори не допуснаха гол. В четвъртък стигнаха до късен ценен успех с 1:0 над останалия с 10 човека Словакия, но дори това може да не им помогне сега.

Победата е необходима и на двата отбора, но дори тя може да не им е достатъчна. Все пак Словения се представя сравнително добре у дома, където все още нямат допуснат гол. В последните си мачове шотландците също вървят добре, но според нас няма да успеят да спечелят този мач. Не очакваме да има много голове в мача, който според нас домакините е по-вероятно да спечелят.

Прогноза: 1 или под 2.5 гола топка

Коефициент: 2.70Коефициент: 2.90Коефициент: 2.70
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай