Най-новият букмейкър е вече в България Спорт Бонус: до 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ
Мария Костадинова

Смяна на език в сайта на Betfair

Видяно 60 пъти
Betfair промяна на езика

Има няколко опции, от които да избирате, за да можете да използвате подходящ за вас език. Сайтът на Betfair има лиценз в България и за щастие на нашите сънародници е преведен на български език. Промяната не езика в платформата за залагания, се извършва бързо, а ние ще ви покажем как да я направите в няколко елементарни стъпки.


Откъде се променя езика в Betfair?

смяна на език в сайта на Betfair

Изглед от Language bar в сайта на Betfair за смяна на езика

След като влезете в сайта betfair.com с потребителско име и парола, ще можете да променяте езика в реално време. Това може да стане, като отидете в горния десен ъгъл, където ще видите малко флагче с езика, на който е преведен сайта към актуалния момент. За да смените езика натиснете върху флагчето и ще се появят останалите достъпни езици в онлайн платформата.

Сменяйки език съдържанието ще се преведе на новия език веднага. В случай, че искате да върнете стария език или да изберете друг, просто повторете процедура с натискане на флагчето и селектиране на нов език. Това е всичко, което трябва да направите за промяната на езиците. При евентуални проблеми, не се колебайте да пишете на поддръжката за съдействие.


Какви езици са достъпни в сайта на Betfair?

Най-хубавото е, че сред възможните езици е нашия роден български. Освен него можете да преведете сайта на английски и ирландски. Предложенията не са кой знае колко, но са достатъчни, за да се ориентирате лесно в сайта. Английският е универсален и се владее от много хора по света, което позволява на играчи от различни точки да ползват услугите на букмейкъра. Що се касае до българския, то той е на добро ниво, което може да ни радва.


Нашето мнение за езиците в Бетфеър

Букмейкърът можеше да сложи и по-голям брой езици за играчите, които влизат от България, но на този етап това са предложенията. Да се надяваме, че с времето ще бъдат добавени още опции за превод, но нека оставим нещата така. Все пак сме щастливи, че всички българи могат да играят, без проблеми и да се възползват от помощ на български в удобно за тях време.

Експерт залози Мария Костадинова
Мария Костадинова
Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Коментирай