Мария Костадинова

Смяна на език в сайта на Betfair

Betfair промяна на езика

Има няколко опции, от които да избирате, за да можете да използвате подходящ за вас език. Сайтът на Betfair има лиценз в България и за щастие на нашите сънародници е преведен на български език. Промяната не езика в платформата за залагания, се извършва бързо, а ние ще ви покажем как да я направите в няколко елементарни стъпки.


Откъде се променя езика в Betfair?

смяна на език в сайта на Betfair
Изглед от Language bar в сайта на Betfair за смяна на езика

След като влезете в сайта betfair.com с потребителско име и парола, ще можете да променяте езика в реално време. Това може да стане, като отидете в горния десен ъгъл, където ще видите малко флагче с езика, на който е преведен сайта към актуалния момент. За да смените езика натиснете върху флагчето и ще се появят останалите достъпни езици в онлайн платформата.

Сменяйки език съдържанието ще се преведе на новия език веднага. В случай, че искате да върнете стария език или да изберете друг, просто повторете процедура с натискане на флагчето и селектиране на нов език. Това е всичко, което трябва да направите за промяната на езиците. При евентуални проблеми, не се колебайте да пишете на поддръжката за съдействие.


Какви езици са достъпни в сайта на Betfair?

Най-хубавото е, че сред възможните езици е нашия роден български. Освен него можете да преведете сайта на английски и ирландски. Предложенията не са кой знае колко, но са достатъчни, за да се ориентирате лесно в сайта. Английският е универсален и се владее от много хора по света, което позволява на играчи от различни точки да ползват услугите на букмейкъра. Що се касае до българския, то той е на добро ниво, което може да ни радва.


Нашето мнение за езиците в Бетфеър

Букмейкърът можеше да сложи и по-голям брой езици за играчите, които влизат от България, но на този етап това са предложенията. Да се надяваме, че с времето ще бъдат добавени още опции за превод, но нека оставим нещата така. Все пак сме щастливи, че всички българи могат да играят, без проблеми и да се възползват от помощ на български в удобно за тях време.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 26 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X