Видове езици на сайта на Палмс Бет и избор на езика за показване

промяна на езика в Палмс Бет

Системата за хазартни залози на ПалмсБет е преведена на три езика, а именно на български, турски и английски. Смяната на езици не крие никаква сложност, така че можете да я направите с един клик на мишката или да с едно натискане върху мобилното ви устройство. Прочетете следващите редове, за да се научите как да променяте езика според желанията ви.

Вход в Palms Bet


Откъде да сменим езика на сайта Palmsbet.com

смяна на езици в сайта на Палмс Бет

Когато влезете в сайта palmsbet.com/bg той ще бъде преведен на български език. За вас обаче има и други възможности, а именно превод на платформата на английски или турски език. За да ги смените е нужно да отидете във футъра на уебсайта (най-долу), където ще видите две флагчета на Великобритания и Турция (виж снимката). С натискането върху един от флаговете, сайтът на Palms Bet ще се преведе моментално на желания език. Ако обаче искате да върнете на предишния език, то просто натиснете знамето, което ще се покаже в същата част на екрана.

Смяната на език не изисква да сте логнати в системата. Промяната може да бъде постигната още, преди да направите регистрация в Palmsbet, за да получите максимални удобства.

Истината е, че за сега букмейкърът се е ограничил само с три езика, които има в наличност. За щастие английският е универсален и се ползва от различните народности, така че посетителите на сайта няма да имат особени проблеми. С развитието на уебсайта и разпространението му на нови територии, където да се ползва, се очаква пускането и на още различни езици.


Заключителни думи

Както видяхте няма нищо сложно в това да смените език в PalmsBet. Всичко е направено достъпно за потребителя, без да се налага да имате регистрация, и да влизате в акаунта си. В бъдеще време очакваме да се добавят допълнителни езици, но на този етап можем да сме щастливи, че българският и английският присъстват като опции за посетителите на уебсайта.

Посетете Палмс Бет

Видове езици на сайта на Палмс Бет и избор на езика за показване
Рейтинг 4.5 от 13 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *