Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Уесли Снайдер и Дирк Кайт са били привикани от полицията във връзка с дело за залагания

Видяно 39 пъти
Уесли Снайдер и Дирк Кайт разпитвани относно сайт за залагания

Бившите холандски национали по футбол Уесли Снайдер и Дирк Кайт са били разпитани от холандската полиция. Те са били привикани като свидетели относно сайт за залагания, за който се твърди, че е бил свързан с престъпна организация. Въпросната организация била ръководена от Пиет С., който бил известен като Хагския „кръстник“.

Кайт и Снайдер са добре познати имена във футбола и бивши национали на страната си, като двамата играха заедно за Холандия и на финала на световното първенство през 2010г.

Полицията твърди, че разполага с информация, че Снайдер и Кайт са залагали на вече несъществуващия сайт Edobet, за който холандската прокуратура твърди, че е създаден от Фреди С., син на Пиет.

Докладите съобщават и че, двамата футболисти са били вече разпитани по-рано през тази година. Властите са били предупредени за участието им в този казус, след като съобщения, които ги назовават, бяха открити в EncroChat – криптирана комуникационна мрежа, която се използва предимно от престъпни организации преди разкриването й по време на съвместно европейско разследване.

Уесли Снайдер е повече споменаван, твърдят местните издания. Според холандското издание NOS, съобщенията се отнасят до хазартните навици и на двамата играчи, като се е обсъждал неуспехът на Снайдер да плати дълговете си, което водило до заплахи към него и семейството му. Футболистът все пак отрича да е залагал в Edobet, но според докладите, към него са се обръщали хора, които твърдели, че той е в дългове. Разследването продължава, но самият факт, че такива имена са споменати в подобен казус, буди различни полемики и подозрения.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай