Петър Борисов

Италианските съдии със специално условие

Видяно 3 пъти
Специално искане от съдиите в Италия

Италианските съдии се обявиха за спазването на специално условие по време на мачовете. Те изискват на всяка цена да се спазва дистанцията между тях и футболистите. Притесненията на реферите са от това, че при техни спорни отсъждания, ще има струпване на футболисти около тях. Този тип скупчвания ги излагат на риск от коронавирус и затова държат задължително да се спазва това им искане.

Бившият рефер Никола Рицоли, който е шеф на съдийската комисия, също застана зад колегите си. Той заяви, че няма нищо против нормалния диалог между съдия и футболисти, но не и познатото ни на всички струпване около съдията.

Все още няма окончателно решение за точната дата за подновяването на футболното първенство. Първоначално се смяташе, че това ще е 13 юни, но и 20 юни вече също се обсъжда като възможен вариант. Тази седмица по принцип трябва да се обяви конкретната дата. Единственото сигурно засега е, че футболът в Италия трябва да започне отново през следващия месец.

Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 25 май 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!