BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Спиране на достъп до акаунт в Betfair

Видяно 52 пъти
спиране на достъп до акаунт в Betfair

Бетфеър следва добрите принципи за защита на своите клиенти от хазартна зависимост. Това си личи и от опцията за временно прекъсване на достъпа до сайта, при положение, че играчът пожелае да си почине малко от залаганията в системата. С натискането на един бутон можете да ограничите достъпа си до услугите на букмейкъра в рамките на часове, дни или цял месец.

Посетете Betfair


Откъде да огранича достъпа си до Betfair?

сметка в Betfair
Изглед от началната страница и линкът, отвеждащ към лична сметка в сайта на Betfair

Влезте в сайта с вашето име и парола, а след това отидете на падащото меню „Моята сметка“, от което изберете раздела „Моята Betfair сметка“. В страницата, която ще се отвори пред вас, селектирайте „Защита на играч“, за да достъпите до възможността за прекъсване на достъпа до сметката ви в онлайн платформата за залагания на едноименния букмейкър Бетфеър.

прекъсване на връзка в Betfair
Изглед от раздел „Защита на играч“, графа „Прекъсване на връзката“

В раздел „Защита на играч“ се намира графата „Прекъсване на връзката“. Срещу нея се намира бутонът „Промени“, върху който трябва да натиснете, за да видите останалите опции. За да прекъснете достъпа на услугите в Бетфеър е нужно да посочите за конкретен продукт или за всички възможности искате да преустановите участието си. След това въведете за колко време желаете да ограничите достъпа, като възможностите са: 24 часа, 48 часа, 72 часа, 7 дни и 30 дни. В последната графа въведете вашата парола и натиснете жълтия бутон „Напред“.

За избрания период от време вие няма да може да използвате услугите на букмейкъра. След изтичането на периода ще се отворят всички функции за залагания, които сте забранили. Разбира се, можете да се възползвате от тази опция многократно, когато пожелаете.


Защо да огранича достъпа си до Betfair?

Услугата за прекъсване на достъпа е валидна за играчите, които смятат, че имат проблем с хазарта и харчат повече, отколкото могат да си позволят. Самоограничението в тези случаи на вашия сметка в Betfair е препоръчително, тъй като можете да претърпите солидни финансови загуби. За тези, които усещат, че прекаляват с хазарта най-добре да се възползват от тази възможност и временно да стоят далеч от залозите. Това е така наречената политика за разумно залагане на букмейкъра.


Нашето мнение за опцията по прекъсване на достъпа

Опция за временно ограничаване на достъпа до хазартните услуги, трябва да има във всеки голям сайт за залози. Това е така, защото понякога се увличаме в игра и “хвърляме“ много сериозни суми на вятъра. Бетфеър ни помага сами да се справим с хазартната зависимост, стига да сме отговорни, и да признаем пред себе си, че е дошло време да кажем стига.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай