спиране на залог в ефбет

За радост на залагащите Ефбет е поредният онлайн букмейкър, който предлага на клиентите си опцията cash out, която е по-позната в сайта като Затвори залог. С нея потребителите могат да спрат своя залог на дадено спортно събитие в Efbet преди неговия край, и да вземат по-голяма или по-малка част от вложените си пари. По този начин се минимализира загубата, а е напълно възможно да излезете и на печалба в зависимост от развоя на срещата, на която сте заложили.

Тук е необходимо да отбележим, че букмейкърът може да премахне възможността за затваряне на залога ви, когато се случат определени събития в мачовете. Такива могат да бъдат наказателни картони, отстранени състезатели, голяма разлика в броя на головете и други.

Посетете Ефбет

 

Как работи опцията Затвори залог?

В примера, който ще дадем сме заложили на мача от турнира Лига Европа между Хофенхайм и Лудогорец. Ние заложихме сумата от 5 лева на знак 1 за победа на домакина Хофенхайм. Печалбата, която можем да вземем при победа на немския отбор е 17.05 при коефициент 3.50 за домакините. В средата на полувремето Хофенхайм повеждат с 1:0, а функцията Затвори залог е налични и ни дава възможност да приберем 8.47 лева във виртуалната си сметка.

потребителски залог в ефбет

Както се вижда от снимката в баланса ни по сметката разполагаме с 3.64 лева. Решаваме да натиснем бутона Затвори залог, тъй като гостите от България започват да правят стремителни атаки, което крие риск от изравняване, а защо не и от победа за Лудогорец. След като затворихме залог веднага по сметката ни бяха прехвърлени 8.47 лева, с което общата сума в баланса стана 12.11 стотинки. Малко по-късно орлите от Разград изравняват резултата.

опция за затваряне на залог в ефбет

От това, което ви показахме ние сме на печалба 2.11 лева, защото преди направата на залога имахме в сметката си 8.64 стотинки. Ние не само върнахме залога си от 5.00 лева, но и спечелихме допълнителни средства. Това стана така, тъй като избрания от нас отбор вкара първото попадение в мача и поведе в резултата. Ако обаче Лудогорец бяха вкарали първи гол, то тогава сумата за Затвори залог щеше да бъде по-малка от тази, която ни се предложи.

 

Какви са предимствата и недостатъците на cash out от Efbet?

Предимствата на функцията за спиране на залога са много. При добро стечение на събитията вие можете да си тръгнете с по-голяма печалба, а ако нещата не вървят във ваша полза, то поне имате шанса да минимализирате загубата си. Разбира се, тук трябва да отбележим, че не всички спортни събития подлежат на затваряне. По-голямата част от мачовете в раздел „На живо” ви позволяват да направите cash out по време на срещата за избрания от вас спорт.

Малък недостатък, който ще посочим е невъзможността за частично или автоматично затваряне на залога. Много букмейкъри вече вкараха такива функции в сайтовете си, но все още очакваме това да се случи и в платформата за интернет залози на Ефбет. Друг минус, за който се сещаме е, че няма как да проверим за кои събития е валидна опцията cash out.

 

В обобщение

Спирането на залога в Ефбет е едно изключително удобство за мнозина играчи, които не са сигурни в направените залози. Разбира се, има още какво да се добави към тази функция, но и на този етап тя е полезна и изглежда добре. Препоръчваме да се възползвате от нея, когато видите, че мачовете ви отиват на загуба или при предложена добра сума, когато отборът ви води в резултата с минимална разлика. Общо взето сме доволни от функцията кеш аут в сайта.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *