Гледайте спорт на живо Livestream в Bet365

Като водещ букмейкър от световна величина Бет365 се стреми да следи тенденциите в бранша и да предлага все по-привлекателни възможности за игра на своите клиенти. Те вече не се изчерпват само с разнообразни маркети и изгодни коефициенти. Компанията вдига летвата на услугите си, като предлага на потребителите си да следят любимите си спортове на живо в специален панел на сайта. Нека разгледаме как може да се възползвате от функцията “Live Stream” на Bet365.

Гледайте на живо

Как да откриете Live Stream опцията?

Бет365 позволява на своите потребители да гледат редица спортни събития на живо, с помощта на специално вграден в сайта видео панел. Той ще стане видим за вас, ако изберете раздела „На живо“, който се намира на централно място в най-горната лента за навигация. След като посетите раздела, пред вас ще се разкрие меню със спортовете, за които се предлагат залози на живо. Под него се намира таблица, в която ще откриете събитията, които се провеждат в момента. Към тях в реално време се отчитат всички резултати, предлаганите пазари и прилежащите коефициенти. Встрани от тази таблица се намира и самият видео панел. Той е динамичен, така че дори да скролвате нагоре или надолу из резултатите, няма да изгубите картината.

Друг вариант да стигнете до излъчването е, като натиснете бутона „Пряко предаване“, който се намира в лентата за навигация под профилната ви информация. В този случай, стриймът ще се появи на отделен екран.

 

Какви спортове може да гледате?

Букмейкърът се стреми постоянно да разширява портфолиото с предложенията си в програмата за живо излъчване. Всяка година на сайта могат да се проследят над 10 000 срещи от различни спортове като футбол, тенис, волейбол, баскетбол, снукър, конни надбягвания и пр.

Следят се всички по-важни първенства. В сектор „Футбол“ може да гледате двубоите от Шампионска лига, срещите от турнира за купата на УЕФА, вътрешните първенства за страни като Германия, Италия, Великобритания, Испания, както и мачове от Европейското и Световно първенство. Излъчват се и сблъсъци от футболните първенства в Южна Америка и Азия. Любителите на тениса могат да открият в Бет365 някои от най-чаканите срещи от турнирите на ATP и WTA. Имате възможност да следите още мачовете от баскетболните турнири в Европа, както и сблъсъците в NBA.

Предлага се пряко предаване на най-разнообразни спортни събития, а справка за тях може да откриете в секцията „Програма“, която се обновява постоянно.

Имайте предвид, че сайтът няма право да излъчва абсолютно всички събития. Много често потребителите не могат да гледат срещи, които се провеждат на територията на страната, в която се намират.

 

Какви са изискванията?

Както всяка услуга, опцията за живо предаване също има някои условия, които трябва да изпълните. Подбрали сме за вас по-важните от тях, така че да бъдете подготвени и да може да се насладите на тази функция.

  • За да гледате живото предаване, ще ви е нужна валидна регистрация на сайта. Опцията е достъпна само за потребители, които са влезли в профилите си.
  • Услугата е безплатна, но за да я използвате, трябва да имате баланс по сметката си или през последните 24 часа да сте направили залог. Няма значение каква е наличността в акаунта ви или в коя от секциите сте играли през последното денонощие.
  • Трябва ви стабилен интернет. Според букмейкъра, връзката трябва да е със скорост поне 600 kB/s. Ако връзката ви е бавна, живото предаване ще ви донесе по-скоро главоболие, отколкото приятни емоции. Картината може да засича или дори да я няма, а да чувате единствено звук.
  • Flash Player е другото ключово условие, за да виждате live stream-а. Ако го нямате инсталиран или версията ви трябва да бъде обновена, не се тревожете. Сайтът сам ще ви насочи към това.
 

Полезно ли е живото предаване?

Ползите от опцията за излъчване на живо са неоспорими. Благодарение на тази функция, можете да се потопите в срещите, за които залагате. Фактът, че Бет365 е сред водещите букмейкъри в световен мащаб, позволява на компанията да осигури излъчване на завиден брой спортни събития. Имате възможност да им се насладите, дори без да правите прогнози.

Забелязахме два малки минуса на тази услуга. Единият е свързан с качеството на картината, което можеше да бъде една идея по-добро. Разбира се, даваме си сметка, че това би увеличило трафика на данни, което пък не е удачен вариант за клиентите, играещи с мобилни устройства. Другият недостатък е, че сайтът не предлага възможност събитията да се гледат на максимален екран.

Гледайте спорт на живо Livestream в Bet365
Рейтинг 3.8 от 12 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *