Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Онлайн залози със Спорт Шанс от Евробет

Видяно 64 пъти

Линк за Спорт Шанс

Спорт Шанс е най-новият проект на Евробет, който стартира през 2017 г. Играта идва след дълго очакване, след като букмейкърът не предлагаше на клиентите си никаква опция за спортни залози. Макар, че към момента не предлага разнообразни спортове, а само футбол, Спорт Шанс набира скорост и вероятно цели да проучи възможностите за началото на спортни залози в Евробет.

Какво представлява Спорт Шанс?

спорт шанс логоСпорт Шанс е игра, при която феновете залагат на виртуални футболни мачове. Те са с продължителност от по 60 секунди и се провеждат на всеки пет минути. Срещите се генерират от компютър, с помощта на специфични алгоритми. Всеки мач има коментатор, излъчва се в реално време и се стреми да пресъздаде истинска спортна атмосфера. Важно правило е, че в една среща могат да бъдат отбелязани максимум четири гола.

Един фиш ви дава възможност да направите 13 различни прогнози. Минималният залог е 0,60 лв., а ако щастието ви се усмихне, може да спечелите до 1 000 000 лв.


Как се играе?

Спорт Шанс може да играете както в букмейкърските пунктове на Евробет, така и онлайн. Залозите се правят чрез фиш, в който има полета за 13 предположения.

Може да прогнозирате крайния изход на мача или развоя след първото полувреме. Ако предвиждате резултата на целия мач, може да използвате опцията “Двоен шанс“ за да впишете две предположения за развоя на срещата.

В сектора “Под/Над“ трябва да отгатнете дали броят на головете в сблъсъка ще бъде по-голям или по-малък от 1.5 или 2.5 гола. Има и поле, в което да прогнозирате общия брой на головете. Възможностите тук са 0, 1, 2, 3 и 4 гола. “Хендикап“ секторът е за любителите на силните емоции. В него трябва да прогнозирате кой би спечелил мача, ако към броя голове, отбелязани от домакина, се извади или прибави един.

талон на играта спорт шанс

Талонът дава възможност за прогноза дали първият гол ще бъде отбелязан от домакина, от госта или срещата ще завърши без попадения. Същите предположения може да направите и за последния гол. Можете да заложите и за това кой ще отбележи гол в мача. Опциите тук са домакинът, гостът, двата отбора или никой.

Ако искате да предположите кой ще поведе след първото полувреме и кой ще спечели срещата, може да го направите в общото поле ПП/КР (Първо полувреме/Краен изход). Възможностите тук са:

 • 1/1 – Домакинът повежда след първото полувреме и печели мача;
 • 1/Х – Домакинът повежда след първото полувреме, а мачът завършва равен;
 • 1/2 – Домакинът повежда след първото полувреме, а гостите печелят мача;
 • Х/1 – Равен резултат след първото полувреме и крайна победа за домакина;
 • Х/Х – Равен резултат и след първото полувреме, и след края на мача;
 • Х/2 – Равен резултат след първото полувреме и крайна победа за гостите;
 • 2/1 – Гостите повеждат след първото полувреме, а домакинът печели мача;
 • 2/Х – Гостите повеждат след първото полувреме, а мачът завършва с равен;
 • 2/2 – Гостите повеждат след първото полувреме и печелят мача.

„Точен резутат“ – преглед

В полето “Точен резултат” давате прогноза за конкретния развой на срещата. Може да изберете между 15 опции. Същото предположение може да направите и за резултата след първото полувреме в секцията “ПП Резултат”, но тук изборът се свежда само до седем възможности.

В последното поле на фиша ще трябва да отгатнете крайния резултат на мача и дали и двата отбора ще отбележат. Имате шест варианта:

 • Да/1 – Двата отбора ще бележат гол, а домакинът ще победи;
 • Да/Х – Двата отбора ще бележат гол, но мачът ще завърши с равен;
 • Да/2 – Двата отбора ще бележат гол, а гостите ще победят;
 • Не/1 – Само домакинът ще отбележи гол и ще победи;
 • Не/Х – Резултатът от срещата ще е 0 : 0;
 • Не/2 – Само гостите ще отбележат гол и ще победят.

След като сте попълнили прогнозите си, остава да посочите в колко поредни срещи искате да участвате с фиша си. Трябва да маркирате и точния си залог, което става с помощта на конкретни суми и множители.

Ако искате да се включите в играта, но не ви се попълват предвиждания, може да оставите системата да го свърши вместо вас, като отбележите “Случаен избор“.


Онлайн залози в Спорт Шанс

 • Може да залагате в играта Спорт Шанс и през сайта на Евробет, като натиснете бутона “Играй онлайн“.
 • На централна позиция в секцията ще видите екран, върху който се излъчва текущата среща. Ако в момента няма мач, ще намерите информация за следващия.
 • По-надолу е позиционирано полето за залози, а над него системата ви показва какви мачове предстоят и ви дава право да изберете за кой от тях искате да заложите. Може да прогнозирате само срещите от настоящия ден. За улеснение на потребителите, в полето за прогнози в червен цвят са посочени и коефициентите. Важно е да имате предвид, че те са динамични.
онлайн залози в спорт шанс
Залози в играта Спорт Шанс – главен раздел

Вдясно от талона за предвиждания ще следите всички фишове, с които сте потвърдили залог. Може да играете Спорт Шанс онлайн тук: www.eurobet.bg/sportchance.


Проверка на талон в Спорт Шанс

проверка на талон в спорт шанс
Проверка на талон в играта на Спорт Шанс

В сайта на Евробет може лесно да направите проверка на фиш от играта Спорт Шанс. В отделената за това секция ще видите бланка. Тя трябва да бъде попълнена по същия начин, по който сте отбелязали предпочитанията си в оригиналния талон. Необходимо е също да въведете номерата на тиражите и тегленето, за да може системата да провери печалбите ви. Този метод е удобен за всички, които играят Спорт Шанс в наземните пунктове на Евробет. Ако играете онлайн, може много по-лесно да следите резултатите от своите залаганията, като направите справка в профила си. Направете проверка на фиш тук: www.eurobet.bg/page/sportchance_talon


Големи печалби от Спорт Шанс

За краткото си време на пазара за хазартни игри Спорт Шанс вече е раздала няколко големи печалби. Справка за тях може да направите на сайта на Евробет. В нея е отчетено къде и кога са заложили късметлиите. Ще видите с какви прогнози са играли и колко пари са инвестирали. Може да филтрирате търсенето по тираж и година, макар че до момента избирате само от 2017 г., защото играта е съвсем нова. Вижте кои са големите победители в Спорт Шанс тук: www.eurobet.bg/page/[email protected]&menu_id=302

секция с големи печалби в спорт шанс
Секция „Големи печалби“ в Евробет и играта „Спорт шанс“

История на тиражите

Секцията „История на тиражите“ ще е много полезна за феновете, които смятат да играят Спорт Шанс редовно. В нея ще намерите хронологията на всички проведени срещи, от която може да си направите малка статистика за любимите отбори.

На началния екран виждате кратка справка за това кои отбори са играли, как е завършил мачът, както и номерата на тегленето и тиража. Ако натиснете знака „+“ в десния край на редовете, се появяват подробни данни за всички 13 залагания в мача. Може да търсите в архива по дата и час на провеждане, по година и номер на тиража, както и по номер на събитие. Резултатите от мачовете в Спорт Шанс може да видите тук: https://www.eurobet.bg/page/[email protected]&menu_id=303

история на тиражите в спорт шанс
История на тиражите в Спорт шанс

Бонуси в Спорт Шанс

До момента Евробет не са регламентирали постоянни бонуси към Спорт Шанс, но между 29-ти септември и 8-ми октомври 2017 г. протече кампания „Сезонът на печалбите“. През този период играчите, заложили поне 10 лв. в играта Спорт Шанс, имаха шанс да спечелят безплатен залог на стойност 2 лв., 3 лв. или 5 лв. Наградата можеше да се използва само в рамките на същата игра. Имайки предвид, че Спорт Шанс е нова игра, която цели да компенсира липсата на спортни залози в Евробет, не е изключено феновете ѝ често да се радват на различни бонус кампании. Междувременно обаче може да се възползвате от програмата за лоялни клиенти, като си извадите карта „ЕВРОБЕТ Клуб“. В нея може да трупате точки от всеки залог, направен в букмейкърските центрове от бранда. Тези точки по-късно могат да се разменят според актуалните предложения на Евробет.


Играйте Спорт Шанс през телефона си

спорт шанс мобилна версия Всеки желаещ може да играе Спорт Шанс през своя смартфон. За да следите мачовете обаче, вашият браузър трябва да поддържа тази опция. Възможност за живо излъчване имат Firefox за Android и стандартният браузър на iPhone.

Щом веднъж се сдобиете с подходящата програма, ще може да следите всички срещи и да залагате без проблем. Полето за прогнози се намира под екрана. Имате достъп до всички опции, които предлага и стандартният фиш.

Подменюто на Спорт Шанс пък има същите графи като това на обикновения сайт. С две думи, ако веднъж вече сте играли онлайн през компютър, няма да срещнете затруднения с телефона.


Как да депозирате средства?

Ако искате да играете Спорт Шанс онлайн, ще трябва да депозирате средства в профила в Евробет. Това може да стане по пет начина – чрез ePay, през банкомат, на каса на Easy Pay, с банков превод или чрез банкова карта. Опциите, които Евробет предлага, са достатъчно разнообразни. Букмейкърът приема плащания, които отговарят на всички нужди. Вижте по-долу условията при различните методи, с които може да захраните баланса си към Евробет.

Метод на плащане
Минимален депозит
Времетраене
Такси
ePay10 лв.НезабавноНяма
Easy Pay10 лв.НезабавноНяма
През банкомат10 лв.НезабавноНяма
Банков превод10 лв.До пет работни дниСпоред условията на банката
Банкова карта10 лв.НезабавноСпоред условията на банката

Контакти с екипа на Спорт Шанс

Тъй като Спорт Шанс е нова игра, не е изключено в хода на залозите да възникнат въпроси. Ако имате питания, свържете се с центъра за връзка с клиенти на Евробет. Това може да стане през формата за директни съобщения на сайта им или на имейл [email protected]. Ако предпочитате да потърсите консултация по телефон, може да го направите на тел. 0700 20 260 и 02/903 25 25.


Нашата оценка за Спорт Шанс

Спорт Шанс е ново поприще за букмейкъра Евробет, който набляга предимно на лотарийните игри и скреч картите. Засега единственият спорт, на който може да заложите, е футбол, а това прави играта малко еднообразна. Все пак проектът е съвсем нов и вероятно скоро ще предложи много нови възможност. Играта не може да компенсира липсата на спортни залози при Евробет, но е добра алтернатива като за начало. Опциите за прогнози са сходни с тези при реалните спортове, а вече не се налага да чакате дълго, за да разберете дали предположенията ви са се сбъднали. Основното предимство на Спорт Шанс е, че мачовете се провеждат на всеки пет минути и имат истински коментатори. На практика те са като репортаж от спортните новини, защото показват само горещите моменти от срещата. Ако обичате залаганията и спорта, заслужава си да отделите време и да разгледате Спорт Шанс.

Вход в Спорт Шанс

Други игри от списъка на Eurobet, които си струва да пробвате: