BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Затваряне на залог в Sportingbet с Cash-Out

Затваряне на залог в Sportingbet с Cash-Out
Рейтинг 5.0 от 1 мнения
Бонус €10
Процент 100%
Мин. Коеф. 2.00
Мин. Депозит €10
GORP
Покажи кода
Посетете сайта
18+ Важат условия | Играйте разумно
1
Регистрация
Влезте в Sportingbet днес
2
Направете Депозит
Минимален депозит от €10
3
Посетете сайта
€10 Стартов бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Съдържание

Влезте в Sportingbet

Какво предлага кеш аут на Sportingbet?

Опцията cash out, която Sportingbet предлага на своите клиенти се изразява във възможността да прекратите вашия залог, преди да е настъпил краят на събитията. По този начин имате шанса да намалите риска, ако се съмнявате, че събитието може да завърши не във ваша полза. Функцията, предлагана от Sportingbet е много удобна и може да ви спести доста главоболия в определени моменти.

С използването на кеш аут на Sportingbet вие може да се подсигурите за някои от вашите залози и да изтеглите средствата си на печалба или на загуба, в зависимост от това как се развива залогът ви. Sportingbet ще преведе сумата на кеш аута незабавно към вашата сметка, след като сте го използвали. Системата на букмейкъра автоматично изчислява сумата на кеш аута в зависимост от коефициентите, които са към момента на даденото събитие. Ако събитието ви е на път да излезе, коефициентът му ще бъде по-нисък и съответно кеш аут сумата ще бъде по-висока.

Другата пропорция е когато коефициентът е висок, кеш аут сумата да е по-малка от крайната печалба. Всичко това се изчислява към момента и веднага можете дори сами да си направите сметка. Ако желаете по-висок кеш аут, може например да изчакате. Това е cash out функцията на Sportingbet, като тя е доста удобна и лесна за боравене.


За кои раздели е наличен Кеш аут?

Букмейкърската компания Sportingbet ви предлага да затворите вашия залог, независимо дали той е единичен или множествен. Самата опция е налична при повечето спортни раздели на Sportingbet, както и за повечето пазари, които букмейкърът предлага. Ще можете да използвате кеш аут опцията както за събития, чието начало не е започнало, така и за събития, които са на живо.

За да разберете дали вашият залог подлежи на затваряне, трябва първо да имате такъв и след това да достъпите секция „Моите залози“, която се намира до фиша, където се добавят вашите селекции. След като достъпите този раздел, ще видите три подраздела – Отворени, Уредени и Всички. В първия от трите ще видите вашите активни залози, а също така и два бутона, на име „Всички“ и „Кеш аут“.

Точно при избирането на втория бутон ще видите дали вашият залог подлежи на затваряне към дадения момент. Добре е да знаете, че за пазари като краен резултат, брой на головете в мача и другите по-популярни пазари, кеш аут опцията ще бъде активна за много голям процент от събитията. В нашето експертно ревю за Спортингбет писахме също за кеш-аута, но по-долу ще ви представим пълни инструкции за използването му.


Как да използваме кеш аут в Sportingbet?

спортингбет кеш аут
Услугата за прекратяването на вашия залог преждевременно в Sportingbet е много лесна за ползване, като за целта трябва да обърнете внимание на секцията с вашите залози, която се намира в дясната част на сайта.

Нужно е да изберете раздел „Моите залози“ и ще видите залозите, които вие сте направили. В отворените залози имате две подопции, с които избирате дали да видите всички активни залози към момента или само тези, за които се предлага кеш аут. Ако желаете, може да изберете само втората и там ще видите всички ваши залози, на които се предлага затварянето на залога ви за определена сума.

Ако дадено събитие от вашите селекции е блокирано, то Cash-out няма да е активен, докато не са активни и коефициентите за самото събитие.

Както виждате на снимката, която сме ви предоставили, бутонът за прекратяване на залог е активен и е изписана сумата, за която се предлага кеш аут. Sportingbet, също така ви показва заложената сума и печалбата, която може да спечелите. В случая кеш аут сумата е ниска, понеже селекциите, които сме избрали, не се развиват в наша полза. В такъв случай, ако желаете, можете да затворите вашия залог и да приберете дадената сума обратно към сметката ви.

Кеш аута на Sportingbet е лесен и удобен, но недостатъкът му е, че трябва да презаредите страницата или просто да превключите между разделите, където са залозите, за да видите последната сума, която се предлага за прекратяване на залога. Въпреки това кеш аут функцията на Sportingbet си остава един добър шанс за всеки залагащ при компанията.

Какви са предимствата при затварянето на залог

Предимствата на опцията, която букмейкърът ви предлага са, че в много случаи може да спасите вашите средства от загуба. Чрез кеш аут на Sportingbet можете да прекратите залога си дори когато е на печалба и по този начин ще намалите риска за самия залог. Когато ползвате кеш аут за дадено събитие в определен момент от него, крайният резултат вече няма да влияе върху залога ви. Дори да използвате затварянето на залога в Sportingbet на загуба, тя може да се окаже по-малка, отколкото ако изчакате края на събитието и загубите цялата заложена сума.


Недостатъците при спирането на залога

Големият недостатък на опцията за прекратяване на залога от Sportingbet е, че не се предлага за абсолютно всички събития и пазари. Това доста може да ви обърка, ако очаквате за даден пазар да има кеш аут, а всъщност да не съществува този шанс. От Спортингбет не са интегрирали и функцията за частично спиране на залога, както и възможността за автоматично затваряне. За друг недостатък можем да сметнем факта, че за да направите кеш аут, трябва да достъпите няколко различни секции, което може да ви забави доста в определени моменти.

Също така, за да видите новата кеш аут сума, която Sportingbet ви предлага, трябва да превключите в друг раздел, след което да изберете отново секцията кеш аут. По този начин ще може да се обнови. Смисълът е такъв, че ако имаше как да достъпите възможностите за кеш аут само с един бутон, щеше да е много по-добре, но това е Cash Out на Sportingbet и въпреки всичко, той е една доста добра функция.


Възможност за Cash-Out през мобилната версия на Спортингбет

Sportingbet предлага на своите клиенти, ползващи мобилните услуги на компанията, също да използват кеш аут опцията. По този начин може да прекратите залога си където и да сте, само ако имате смартфон и достъп до интернет връзка, за да достъпите акаунта си в Sportingbet. Кеш аут опцията е налична и за мобилните апликации, но също така и за мобилната версия към Sportingbet. Тук трябва да обърнете внимание на добрата интернет връзка, за да няма забавяния в спирането на залозите и други действия.


Има ли наличен бонус за използването на Кеш-аут?

Sportingbet не предлага бонуси и промоции за използване на функцията кеш аут. Самата опция да затворите вашия залог представлява една много добра възможност за успех, така че едва ли е нужен подобен бонус. Въпреки всичко може да се възползвате от наличните бонуси, които Sportingbet предлага на клиентите си.


Често задавани въпроси за cash out на Спортингбет

Тук може да намерите отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с Cash Out опцията в Спортингбет.

Към всичките ми залози ли ще мога да използвам кеш аут?

Няма как да разберете дали кеш аут със сигурност ще е наличен за вашия залог. От компанията не предлагат подобна информация, но нашата практика показва, че за основните събития и пазари, опцията е налична.

Защо в даден момент функцията не е активна?

Това се дължи на факта, че пазарите към събитията или събитието от залога са блокирани. Получава се при важно събитие в срещата, а това може да бъде гол, червен картон, спечелен гейм или друго. Когато коефициентите отново са налични, ще можете да затворите залога си, ако това е възможно.

Мога ли да прекратя част от залога?

В сайта на Спортингбет тази функция на кеш аут опцията не е налична.

Кога е най-добре да използвам тази функция?

Вие сами преценяте момента на използването ѝ. Може да се възползвате от нея, за да приберете определена печалба или пък да направите загубите си по-малки.

Защо Sportingbet предоставя тази опция?

Функцията Cash Out е задължителна за всеки съвременен букмейкърски сайт за онлайн залози на спорт. Тя се търси от потребителите и затова Sportingbet я предлага.


Заключение и експертна оценка

Възможността, която Sportingbet предлага на своите клиенти, чрез затварянето на залога е една много добра функция, която всеки може да използва. Макар самият процес на кеш аут в Sportingbet да не е един от най-бързите и добре разработени, все пак той е много удобен за използване и върши истински полезна работа. Каквото и да кажем, плюсовете на кеш аута на Sportingbet са повече от минусите, така че ако не сте пробвали самата функция, време е да я опитате и сами да се убедите в основната полза, която тя ви носи. Наличието на cash out в Sportingbet е голямо богатство, така че компанията заслужава добри думи, затова че предлага функцията на всеки свой клиент. Нашата оценка за опцията кеш аут в Спортингбет е 9 от 10.

Пробвайте Sportingbet Cash Out

Последно променено от Efirbet :
Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай