10LV Inbet
Efirbet

Спортни залози на живо от Winbet

Видяно 66 пъти
спортни залози на живо в Winbet

Със сигурност повечето фенове на спортните прогнози ще се съгласят, че залозите на живо са един от най-вълнуващите начини за игра. В сайта на Уинбет имате чудесна възможност да опитате късмета си чрез предположения за събития, които се следят в реално време. В следващите редове ще покажем какво предлага букмейкърът.

Посетете Winbet


Къде ще откриете залозите на живо?

Winbet е предвидил два начина, по които да стигнете до спортните залагания в реално време. В единия случай трябва да отворите сайта и да изберете раздел „Спорт“ от централната лента за навигация. Първото нещо, което ще излезе пред очите ви, е секцията „На живо сега“. Както подсказва името ѝ, в нея ще видите всички срещи, които букмейкърът проследява към дадения момент. Може да изберете дали да се покажат сблъсъците от света на Футбола, Баскетбола, Тениса или от друг спорт.

Втората възможност е да изберете „На живо“ директно от централната лента за навигация. По този начин ще отворите целия раздел и ще може да се радвате на много по-подробна информация.

 

Какво предлага раздел „На живо“ от Уинбет?

Раздел „На живо“ от Winbet е систематизиран така, че да навигирате лесно и безпроблемно в него. Основната му лента, която се намира в горната част на екрана ви, предлага четири опции: „Събитие“, „Преглед“, „Мулти изглед“ и „Програма“. Ще се спрем на тях по-долу.

Събитие

опция събитие в Winbet
Преглед на опция „Събитие“ в сайта на Winbet

„Събитие“ е изгледът, от който може да следите развитието в дадена среща. Това става чрез подробна и колоритна интерактивна схема. Тя ще ви информира за всичко по-важно, което се случва в срещата. Няма да пропуснете, ако в мача има:

 • Свободен удар
 • Корнер
 • Изстрел към вратата
 • Гол
 • Опасна атака
 • Фал
 • Картон
 • Дузпа

Букмейкърът се е погрижил да генерира актуална информация за своите потребители по време на събитията, които следи. В допълнение в интерактивната схема ще откриете и статистика от самия мач. В нея е поместена информация за процентите владеене на топката, броя атаки и опасни атаки, удари, тъчове, картони и пр.

Под интерактивната схема ще намерите списъка с пазарите, които са достъпни към дадената среща. Обърнете внимание, че коефициентите им са динамични и се менят в реално време, в зависимост от развоя на събитието.

За да изберете кой двубой желаете да следите на живо, трябва да насочите вниманието си към лявата част на секция „Събития“ в раздела „На живо“. Там ще откриете, изброени един под друг, спортовете, които в момента се следят в реално време, а ако скролнете надолу, ще забележите и какво предстои. Щом изберете конкретен спорт, падащо меню ще ви покаже и отделните срещи, които текат в момента. Нужно е само да маркирате една от тях и тя веднага ще се покаже на интерактивната схема, за която ви разказахме по-горе.

Преглед

опция преглед в Winbet
Изглед от опция „Преглед“

Опцията „Преглед“ ви дава възможност да се осведомите за събитията, които се следят на живо в момента или предстои да бъдат отразявани в следващите часове. Щом отворите секцията, падащите менюта на всички спортове ще се появят пред вас разгърнати. В тях ще видите отделните дивизии и срещи, които текат в настоящия час. Ако все още не сте избрали на какво точно ви се залага и искате да решите според това какви спортове се следят в момента, може лесно да го направите от тук. Необходимо е да обърнете внимание към зелените заглавни ленти, върху които са изписани имената на спортовете. В десния им край ще видите стрелкички, сочещи надолу. Щом ги натиснете, падащите менюта на спортовете ще се свият и ще може лесно и прегледно да видите какви спортове се предлагат в момента. Именно това е и предимството на опцията „Преглед“ – изгледът може да е във вид на справочник, за да се ориентирате максимално бързо и лесно.

Мулти изглед

опция мулти изглед в Winbet
Опция „Мулти изглед“ в winbet.bg

Вероятно най-полезната функция в раздел „На живо“ е „Мулти изглед“. Тя ви дава шанс да следите повече събития едновременно. Няма да ви е трудно да настроите своя екран. От менюто с провеждащите се срещи, което се намира в лявата част на екрана, харесайте две или повече селекции. След това ги маркирайте или задръжте левия бутон на мишката (или тъч пада) и ги плъзнете надясно. Избраните от вас срещи ще се появят в централното поле на страницата. Удобното тук е, че ще ги виждате в табличен вид, така че да следите случващото се лесно и удобно.

Няма ограничение за това колко събития да добавите в „Мулти изглед“. Те ще се появят едно под друго в полето. Разбира се, имайте предвид, че колкото повече са те, толкова по-дълго ще трябва да превъртате екрана и няма да може да обърнете нужното внимание на всяко от тях.

Програма

опция програма в Winbet
Преглед на опция „Програма“ в сайта на Winbet

Секцията „Програма“ ви позволява да планирате добре времето си, като проследите кога ще се проведе вълнуващо за вас събитие и дали ще се следи на живо. Букмейкърът ви дава възможност да направите справка по три признака – по дата, по тип спорт и комбинирана.

 • В първия случай трябва да маркирате деня, който ви интересува. Това ще ви покаже в хронологична последователност всички срещи, които Уинбет ще следи на живо в дадения ден.
 • Втората ви опция е да изберете любимия си спорт. При този критерии системата ще ви покаже часа на срещите, планирани за настоящия ден.
 • Може да се възползвате от опцията за комбинирано търсене. В този случай маркирате датата, която ви интересува, и спорта, който предпочитате. Както се досещате, пред вас ще се появи справка за събитията от посочения спорт, които ще се проведат в избрания от вас ден.
 

Какви пазари на живо предлага Winbet?

Опциите за залог на живо в Уинбет са наистина разнообразни. Често пъти те по нищо не отстъпват на пазарите, налични при събитията, които се прогнозират преди старта. Букмейкърът е предвидил възможности, с които клиентите наистина да се забавляват, докато следят играта. Сред тях са предложения като:

 • Четно/Нечетно, Кой печели гейма?, Гейм резултат или брейк, Игра до равенство при Тениса
 • Мачбет, Точен резултат, Азиатски хендикап, Над/Под Първо полувреме във Футбола
 • Четно/Нечетно, Равенство/Няма залог, Азиатски хендикап за Баскетбола
 • Мачбет, Победител по сетове, Над/Под, Общ брой сетове при Волейбола

Имайте предвид, че коефициентите към различните пазари се менят постоянно. Това е така, защото развоя на събитието се следи отблизо от букмейкъра и всяка промяна в мача може да се отрази върху ставките. По тази причина по някога пазарите може да са блокирани за кратко време, за да могат служителите на Уинбет да въведат промените.

 

Как да заложите на живо в Уинбет?

мобилни залози на живо в WinbetДори досега да не сте залагали на събития в реално време, не се притеснявайте. Залозите на живо в Уинбет не предполагат специални усилия. Процедурата по прогнозиране е същата като при останалите селекции. Необходимо е единствено да изберете конкретна среща, предпочитан пазар и да маркирате коефициента му.

Предположението ви ще се появи в електронен фиш в дясната част на сайта. Любопитното тук е, че платформата ви позволява да поставите в система прогнози от две различни събития, които се следят на живо. Единственото ограничение е, че не може да комбинирате два пазара от един и същ мач.

 

Защо да изберете Winbet за залози на живо?

Спортните залози на живо се превърнаха в един от най-предпочитаните начини за игра и сред любителите на онлайн хазарта. Причината е, че този тип прогнози предлагат много по-голяма тръпка, всичко се случва в реално време пред очите ви. Ето защо в последните години повечето букмейкъри разработиха тази опция за своите платформи и на нея вече не се гледа като на сериозно предимство. Това, което отличава Уинбет от останалите обаче, е наистина големият брой събития, които компанията предлага за залог в реално време. Не са много сайтовете, в които ще откриете подобно разнообразие.

Заедно с това, коефициентите на Winbet често пъти са доста изгодни, а букмейкърът предлага и опция да поставяте комбинирани прогнози на живо. По тази причина ви съветваме да дадете шанс на компанията и да опитате поне веднъж как се залага в реално време на сайта ѝ. Нищо чудно той да се превърне в любимото ви място за игра.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай