Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Стартови бонуси за спорт и борса в Betfair

Видяно 42 пъти
стартови бонуси в Betfair

Голяма част от букмейкърските сайтове предлагат стартови бонуси на своите клиенти, за да им осигурят по-голяма тръпка от залаганията. Betfair също се присъединява към най-добрите платформи за онлайн залози, като добавя чудесни начални оферти за играчите. Британската компания предоставя ни два стартови бонуса в българската версия на сайта, които важат за разделите Спортна борса и Спортни залози. Клиентите не могат да се възползват от трите оферти едновременно, но могат да изберат тази, която смятат за най-интересна и изгодна за тях.


До 100 Евро начален бонус за спортната секция

начален бонус за спорт в Betfair

Това е главният бонус от Betfair, който се предлага за новите клиенти в уебсайта. Той дава и най-голямата допълнителна сума, от която можете да се възползвате. За да активирате офертата е нужно да впишете промоционален код ZBBF01 още по време на регистрацията. Специфичното на този Betfair бонус е, че не получавате допълнителната сума моментално по сметка си. Началната оферта стига до максималните 100 Евро, които се получават на части.

Това, което трябва да направите, е да депозирате средства във виртуалната си сметка и да спазвате условията за получаването на бонуса. Последният ви позволява да печелите по 10 Евро, ако завършите с успех всеки пети залог на стойност от 5 Евро. Минималният коефициент на залаганията ви в спортната секция трябва да бъде 1.50, за да се възползвате от офертата.

Залозите трябва да са единични, а използването на Cash out функцията, не се класира за този бонус. Ако например направите 5 залога по 5 Евро всеки и ги спечелите, ще получите допълнителни 10 Евро във вид на безплатен залог. Повтаряйки това действие десет пъти ще усвоите цялата достъпна сума за бонуса (100 Евро). Имайте предвид, че ако заложите 25 Евро накуп, то няма да можете да вземете бонуса, нужно е залаганията да се правят поотделно.

Извършването на депозити чрез Neteller и Skrill не са валидни за този бонус. Необходимо е безплатният залог да бъде направен на спортни срещи с коефициент поне 1.20. При безплатните залози клиентите получават чистата печалба от играта си. С други думи, ако например заложите 10 Евро на събитие с коефициент 1.50 получавате числото 15 Евро, но реалната печалба, която прибирате е 5 Евро. Добрата новина е, че този бонус няма нужда от разиграване и можете да вземете печалбите си от него, стига да спазвате правилата.

 

Стартова оферта за Спортна борса на Betfair

начален бонус за спортна борса в Betfair

Тези, които предпочитат да залагат в спортната борса на Betfair, също имат повод за тържествуване, защото и за тях е предвидена стартова оферта при нова регистрация. Офертата е обвързана със залог от ваша страна. Ако заложите 20 Евро до седем дни, след като сте се регистрирали в борсата, но залогът се провали, то букмейкърът ще ви върне 20 Евро по сметката. От особена важност е периодът, в който може да се възползвате от бонуса.

Имайте предвид, че тази промоция се отнася конкретно за залозите, които правите в рамките на една седмица. Също така залози под 20 Евро няма да се класират за изпълнение на бонуса. В случай, че направите по-голям залог, отново ще ви бъдат възстановени само 20 Евро в игралната сметка. При положение, че залогът ви спечели, то Бетфеър ще изплати спечелената сума, а бонусът ще отпадне. Възстановяването на загубените суми става в рамките на 72 часа.

 

Нашето мнение за стартовите оферти на Betfair

Ние можем да напишем само хубави неща за стартовите оферти на букмейкъра. Без значение дали играете в Спортна борса или раздел Спорт ще имате допълнителни стимули, за да усетите положителната емоция от залаганията. Другото положително нещо е, че Betfair не спира да ни радва с нови бонуси, чийто правила и условия са напълно достъпни и лесни за изпълнение.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай