статистика за спортни срещи в Betfair
От голямо значение за вашите онлайн залагания на спорт, е да разполагате със статистика, която да ви даде детайлна информация за съставите, състоянието на отборите и играчите, последните им мачове и други. За щастие в сайта на Betfair можете да намерите този тип справки, за да изградите по-добре прогнозите си за спортните срещи, на които залагате.

В следващите редове на тази статия ще ви разкажем къде можете да откриете статистическата информация в сайта на британския букмейкър и какви справи ще получите от нея. Важно е да отбележи, че разполагате с данни за по-голямата част от спортните събития, а те идват до вас с любезното съдействие на компанията за спортни проучвания Betradar и нейния уебсайт.

Посетете Betfair

 

Къде се намира статистиката в Betfair?

В началото може да се объркате, когато търсите статистика, защото към нея няма директен линк, който да отваря определена страница с необходимата ви информация. Въпреки всичко, ако си изберете някой футболен двубой и кликнете върху него ще имате достъп до справките, които ви трябват. Последните се намират точно до пазарите за залагане, където е поставен бутон „Статистика за преки двубои” (виж снимката).Натиснете на него и вижте информацията.

статистика с преки двубои в Betfair
Изглед от страницата със статистика с преки двубои в сайта на Betfair

Как да намерим справки за други спортове?
За съжаление по този начин можете да откриете статистика само за футболните мачове, а ако търсите статистика за друг вид спорт, ще се наложи да влезете в сайта на партньорската фирма, която изготвя статистическите данни https://stats.betradar.com/s4/?clientid=271&language=bg. Сайтът на Betradar е преведен на български и в него има информация за всички спортове.

статистически данни
Изглед от сайта на партньорската програма със статистически данни за различните видове спорт

В лявата лента на сайта за статистика на Betradar ще видите спортовете, за които има налични справки. Можете да смените езика на информацията и да кликнете на някой спорт, за който искате да получите справка. На ваше разположение ще се появи подробна статистика, която включва класирането в различните първенства, справки за предишни мачове, актуален брой точки и много други данни. Интерфейсът на сайта е много лесен, така че няма да се объркате.

 

Какво ще намерим в статистиката на Betfair?

футболна статистика в Betfair
Изглед от футболната статистика в сайта на Бетфеър

Футболната статистика, която е достъпна директно от сайта на Betfair, е богата на данни и ще ви помогне да изградите по-бързо вашите прогнози. В нея се намират най-важните справки за мачовете, така че със сигурност ще останете доволни от това, което виждате на екрана си. Но нека все пак разгледаме каква информация ни предоставят от статистическия отдел:

  • Състави – първи можете да се запознаете със съставите на отборите за даден мач;
  • Голмайстори – справка за голмайсторите към конкретното състезание;
  • Последни мачове – справка за последните мачове и резултати на отборите;
  • Най-нови срещи – резултати от последните сблъсъци между двата отбора;
  • Места в лигата – информация за класирането на отборите в шампионата/турнира;

Препоръчваме ви да отделите време, за да разгледате гореописаните параметри, защото те ще ви помогнат да изградите залога си на една по-твърда база. Много от играещите в сайта на Бетфеър следят статистическите данни и неслучайно постигат успехи със залаганията си.

 

Нашето мнение за статистиката в Betfair

Статистиката в сайта е на ниво, въпреки че букмейкъра можеше да се погрижи да сложи директен бутон към нея, вместо да кара потребителите да влизат в друг сайт, за да намерят нужните справки. Разбира се, това е един малък пропуск, на който няма да обръщаме прекалено голямо внимание, защото все пак имаме на разположение статистика, която да използваме, когато е необходимо. Като цяло сме доволни от информацията, която е на разположение и се радваме, че можем да достигнем до нея, пък било то и трудно.

Статистика за спортни срещи в Betfair
Рейтинг 4.0 от 7 мнения

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 02 февруари 2018, последна промяна на 04 април 2018

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *