10LV Inbet
Efirbet

Статистика от Bet365

Видяно 108 пъти
bet365 новини снимка

Спортните прогнози са една от опциите за игра в платформата на Бет365. Заради международния си характер, сайтът предлага изключително голямо разнообразие от спортове и пазари. По тази причина той е предпочитано място за залози за много от спортните фенове в България и по света. Ако сте един от тях, сигурно вече сте разбрали, че прогнозите в тази сфера не разчитат единствено на късмета и случайността. Потребителите често правят проучване, преди да попълнят фишовете си. Ключов компонент от предварителната подготовка е да се запознаете със статистиката в даден спорт. За щастие, букмейкъра Bet365 предоставя на своите потребители подобна възможност, благодарение на специално разработена секция. В следващите редове ще ви покажем как статистиката на сайта може да стане важна част от играта ви и да ви донесе печалби.

Вход в статистиката на Bet365


Защо статистиката е полезна?

Вече споменахме, че информираният избор е основната предпоставка за успешен залог. Преди да направите своята селекция, е добре да проучите отборите или играчите, които предстои да излязат един срещу друг. Няма да е зле да следите новините около тях, какво е представянето им до момента или да прочетете какъв е бил изходът на предишните им срещи. Тук на помощ идва статистиката. Именно тя ви помага да не правите залога си на сляпо и придава аргументи на предположенията ви. В известен смисъл тя прави двубоите по-предвидими и ви дава възможност да не разчитате единствено на късмета си. Разбира се, не е нужно да се уповавате само на нея. Ние знаем, че случайността е важен фактор във всеки спорт, а с течение на времето феновете на залозите развиват и нещо като шесто чувство. За да сте подготвени и да извлечете максимални ползи от играта си обаче, трябва да я имате предвид.


Какво представлява статистиката в Bet365?

Статистическите справки на Бет365 представляват таблици, в които са отчетени някои важни компоненти. При различните спортове показателите са различни. В груповите и индивидуални спортове, в които има точкова надпревара, може да откриете сходни сведения като брой проведени срещи, брой победи и загуби, общ брой отбелязани голове, точкова или голова разлика. В надпревари от рода на колоездачните обиколки и състезанията с мотоциклети ще видите общия брой на проведените състезания и спечелените в тях победи.

Добрата новина е, че букмейкърът предлага статистическа информация за почти всички спортове, които са достъпни за залози на сайта. Обхванати са както най-популярните предложения като футбол, баскетбол, тенис и бокс, така и сравнително по-нестандартните за България хокей на трева, водна топка, скуош и др.

Статистиката на Бет365 идва от регистрите с информация на компанията Betradar. Тя изследва обстойно широк спектър от спортове. Следи и записва различни събития, предлага справка за крайните резултати и анализ на различни аспекти от играта.


Как да стигнете до Бет365 Статистика?

Има два начина да стигнете раздела със статистика в Бет365, след като вече сте избрали сектор „Спорт“ от ТОП лентата за навигация. Първият от тях е чрез натискането на малката тематична иконка, която се намира в горния десен ъгъл на сайта, точно под профилната ви информация и раздел „Услуги“. Щом приближите мишката до нея, ще видите, че е озаглавена като „Спорт“. Това е така, защото иконката ще ви заведе до общата секция с цялата спортна статистика.

Другият начин да направите справка в статистическите данни, е като отидете в подраздела на сайта. За целта трябва да скролнете до долния му край, където ще я откриете. Тя е систематизирана в два раздела – „Футбол“ и „Спорт“. Първият, както подсказва името му, е посветен изцяло на футбола, а вторият е общата спортна секция, до която стигате и чрез иконата в горния край на сайта.


Методи за работа с Бет365 Статистика

Вече знаете какво може да очаквате от раздел „Статистика“ и как да стигнете до него. Искаме да ви покажем няколко конкретни метода за работа с него.


Общ обзор на даден турнир

Онези от вас, които се интересуват от първенства, различни от футболните, трябва да отидат до общата секция за статистика. Ще видите, че в лявата част на страницата един под друг са изброени всички спортове, за които има информация. Щом маркирате избора си с мишката, под избраната позиция в менюто ще се покажат всички първенства от дадения спорт. Може да прецизирате търсенето си, като изберете желаното от вас състезание. По този начин вдясно от колонката със спортовете ще се покаже информация, извлечена единствено от конкретния турнир, който сте посочили. В зависимост от типа спорт, данните са различни, но винаги са достатъчно подробни, за да ви помогнат да направите своята прогноза. Общият принцип е, че когато изберете даден турнир, вдясно ще видите как е систематизиран – по групи, дивизии, етапи, както и резултат от проведените вече срещи. В секцията, посветени на различните първенства, ще откриете и програма за предстоящите събития. Общият обзор на турнирите от спортната секция е подходящ метод за работа както за феновете на прогнозите за конкретно събитие, така и за дългосрочните залози или пазарите, свързани с крайния шампион от дадено първенство.


Прогноза за конкретно събитие

Ако ви е нужна по-подробна информация за конкретен сблъсък, ще е необходимо да го маркирате с мишката. Пред вас ще се появи изчерпателна статистика за отборите или играчите, които предстои да се сблъскат. При точковите спортове като футбол, баскетбол, волейбол, хокей и пр., данните са разделени в седем основни секции:

  • Изглед – В тази секция се показва досегашното класиране в конкретното първенство или в даден етап на турнира. Ще видите отборите или играчите, заедно с изиграните мачове и крайните резултати от тях.
  • Таблици – Този раздел ви предлага опция за различни справки като данни за класиране, представянето на отбора или играча в отделните мачове, какви са статистиките в двубоите като гост или домакин и пр.
  • Отбори – Може да извлечете нужната информация и като отидете в секция „Отбори“. Там от падащо меню ще може да изберете тима, от който се интересувате и да проследите подробно развитието му в първенството.
  • Head to Head е любопитен раздел, в който процентите и коефициентите придобиват външен вид под формата на скали. Щом селектирате сблъсъка, който ви интересува, ще видите как отборите са се справяли един с друг в отминали срещи, както и какъв е общият им процентен рейтинг за представянето им досега.
  • Статистика ви дава достъп до данните за цялото първенство. Тук може да откриете кои са отборите с най-резултатна атака, колко точки общо са отбелязани в първенството, каква е средната резултатност на срещите и пр.
  • Програма – Както подсказва името на секцията, в нея може да проследите кога ще са предстоящите събития от първенството.
  • Архив – Секцията е особено полезна за онези от вас, които обичат да проучват внимателно всички налични данни, преди да вземат решение за прогнозата си. Тук ще откриете информация за проведените в последните няколко години турнири.

Футболни прогнози

Отделяме специално място за футболните прогнози, защото са най-предпочитаният спорт за залагания. Принципите за анализ тук са сходни с описаните по-горе. След като посетите секцията „Футбол“ на статистическия раздел, най-напред трябва да посочите регион. Избирате от Европа, Северна Америка, Южна Америка, Африка, Азия, Океания, Свят. Щом уточните този критерий, ще видите всички дивизии, които се следят за дадения регион. По-нататък работата с данните е изцяло във ваши ръце. Имате възможност да разгледате подробно статистиките на отделните отбори, представянето им в отделните срещи, както и рейтингите за общата им форма.


Търсене на конкретен играч или отбор

Един от най-удобните и лесни начини за работа със статистическия раздел е опцията да търсите информация за конкретен отбор или играч. Това става чрез полето с лупа в горната лява част на раздела. В него трябва да въведете имената на състезателя или тима, за които търсите повече сведения. Системата ще ви пренасочи към секция, посветена изцяло на конкретната личност или отбор. От тук може да видите данни за цялостно представяне, участията в различните турнири, развитието на играта и пр.


Нашето мнение за Бет365 Статистика

Ако все още не сте посещавали статистическата секция на Бет365, съветваме ви горещо да го направите. Отделете време, за да разучите различните възможности, които разделът предлага. Единственият минус, който забелязахме, е, че той не покрива напълно всички спортове, на които може да заложите. Пример за сериозна липса са конните надбягвания. Все пак трябва да подчертаем, че разделът е наистина богат и функционален. Ще се уверите, че информацията в него може да ви е много полезна. Само с малко усилия ще да превърнете проучванията си в печалби. Нашето мнение е, че статистиката в Bet365 трябва да е неразделна част от играта на всеки клиенти. Анализите в него, в комбинация с информацията от секцията „Новини“ на букмейкъра, може сериозно да подобри прогнозите ви.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай