Петър Борисов

Страсбург не е от класата на Марсилия

Видяно 5 пъти
Франция Лига 1

Франция Лига 1
Кръгът във Франция завършва със срещата Страсбург – Марсилия в неделя от 22:00.

Домакините от Страсбург

Страсбург започна бързо да усеща нивото на френския елит. След промоцията си в него домакините имат само една победа в началото на сезона. Бяха и в серия от 3 поредни загуби, която приключи в последния кръг, където се добраха с късен гол до 1:1 навън с Дижон. Това е и единствената спечелена точка от тима в последните 5 кръга. Оцеляването със сигурност ще е най-голямото предизвикателство за Страсбург този сезон. Преди стартирането на този кръг те заемат предпоследното 19-то място в таблицата. Очаквано победа за домакините е оценена високо, а британският Bet365 дава коефициент 4.20 за домакински успех.

Гостите от Марсилия

Марсилия се бори за челните позиции, но вече регистрира две загуби от началото на сезона. Те бяха от отборите на Монако и Рен. В последният кръг марсилци направиха доста добър мач като гост на Ница. Там губеха с 2:0, но впоследствие направиха пълен обрат и стигнаха до важен успех с 4:2. Това бе и трета поредна победа за клуба в първенството. Като гост до момента Марсилия е с 3 победи и една загуба, която бе от шампиона Монако.

Страсбург го чака здрава борба за оцеляване в елита на Франция. Освен това до момента не показват нищо впечатляващо. Марсилия трябва да печели подобни визити, ако иска да остане в борбаат за челните позиции. Заслужава си да се опита победа за гостите в този мач според нас.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 2.00Коефициент: 2.05Коефициент: 1.90
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай