Петър Борисов

Фаворитът Щурм трябва да спечели у дома срещу Младост

Видяно 10 пъти
Лига Европа

Лига Европа
От 21:30 в четвъртък вечер ще стартира мачът между австрийския Щурм Грац и черногосрския Младост Подгорица.

Щурм Грац

Щурм е големият фаворит за победа в този мач и всичко освен победа на „Меркюр Арена“ ще се счита за провал. Австрийците завършиха на трета позиция в крайното класиране на местния шампионат. Изиграха някои добри контроли по време на подготовката, включително победа с 15:1 над аматьорите от Холжакер. Победиха и ЦСКА Москва с 2:1, а 1:1 направиха с Копенхаген. Последната проверка я загубиха с 1:2 от Млада Болеслав. Преди 2 години Щурм игра за последно в Лига Европа. Тогава отпада в трети кръг от Рубин с общ резултат 3:4. Опцията Кеш-аут може да се окаже наложителна в някои моменти, а тук може да научите повече за нея.

Младост Подгорица

Младост завърши трети в първенството, но с равен брой точки с първия и втория в класирането. Черногорците стартираха участието си в надпреварата от първи кръг. Там надделяха без особени затруднения над арменския Гандзахар с общ резултат 4:0. Младост спечели с 3:0 в Армениия, а преди това и с 1:0 у дома. Сега са наясно, че излизат като аутсайдери срещу Щурм, така че могат да изиграят и без напрежение поне този първи мач.

Щурм ще изиграе своя първи официален мач за сезона. Те очаквано са фаворизирани и нямат право на грешка срещу нагледно по-слабия си опонент. Младост се представи добре в първия кръг, но сега изпитанието е по-сериозно. Естествено целта сега е поне да не загубят с много, но едва ли ще останат непобедени в Австрия.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.22Коефициент: 1.20Коефициент: 1.25
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай