Нови Super Hot залози в сайта на букмейкъра Winbet

winbet super hot залози бонус

Онлайн потребителите на букмейкъра Уинбет вече могат да се насладят на допълнителна промоция, която им дава по-високи коефициенти. Те се предлагат само за избрани събития и пазари, но все пак си заслужават вниманието. Самата оферта носи името Super Hot Bets и се появи в сайта в началото на месец Септември 2018. В настоящия материал ще ви разкажем повече за нея, условията ѝ и как да се възползвате.

Разгледайте завишените коефициенти


Какво представлява офертата и как се използва?

Бонусът е предназначен към определени събития, за които се предоставят завишени коефициенти. Промоцията може да бъде намерена в сайта само в точно определени 3 дни от седмицата – понеделник, сряда и петък. В тези дни потребителите могат да намерят по 3 избрани селекции в сайта, които са със значително завишени коефициенти. Промоционалните пазари се появяват в сайта от 11:00 ч. в определените дни. Те не са стандартни и трудно може да ги намерите другаде. Промо маркетите са доста нестандартни и разнообразни. Те се предлагат за различни видове спортове, сред които футбол, баскетбол и други.

За да намерите наличните събития със завишени коефициенти в сайта на Winbet, трябва да заредите страницата на букмейкъра и да влезете в раздел Спорт. Разбира се, всичко това се прави в дните, когато промоцията е активна. Следващата стъпка е да обърнете внимание на менюто в лявата част, където са наличните спортове. Ако вече часът е минал 11:00, тогава над списъка със спортовете ще видите категория Super Hot залози, а в нея са и наличните събития. Избирате си някое от тях, поставяте го във електронния фиш и залагате. Не забравяйте, че има някои важни условия, на които също трябва да обърнете внимание. Ще ги опишем в следващата точка.

раздел Super Hot Залози от Winbet
Раздел Super Hot Залози

Изисквания на бонуса

Повечето от вас сигурно знаят, че различните оферти от букмейкърите носят със себе си и определени правила. И този уинбет бонус идва с такива, като можем да кажем, че някои условия са ограничаващи, но все пак разбираеми. Нека ги систематизираме в следния списък:

  • Офертата е активна както за настоящи клиенти, така и за нови такива;
  • Наличните промо събития с по-високи коефициенти могат да бъдат залагани само на единични залози и не могат да се комбинират;
  • Всеки един промо пазар може да бъде заложен веднъж, без да се допускат повторни залози;
  • Максималният залог, който потребител може да постави на промо пазар със завишен коефициент, е 20 лв.;
  • Всички селекции от промоцията Super Hot Bets се уреждат по едно и също време, след края на последната за деня;
  • Функцията Cash Out не се предлага за залози на пазарите от този бонус;
  • Промо пазарите могат да бъдат намерени само в посочените дни, в които промоцията е активна;

Както и сами може да се убедите, има някои минуси, които могат да се отчетат в изискванията, но все пак това са те и всички трябва да се съобразим с тях. Въпреки ниската сума на максимален залог, завишените коефициенти осигуряват една достатъчно добра печалба, от която всеки би трябвало да бъде доволен. Офертата наподобява Нокаут залозите, които бяха активни преди време в платформата на Winbet, но новата промоция е доста променена. Все пак тя доставя възможност, която не може да се срещне навсякъде. Super Hot залозите са достатъчно добър шанс да постигнете по-добри и по-големи печалби, така че ви съветваме да се възползвате от тях, ако пазарите ви допадат и съвпадат с вашите мисли.

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 18 септември 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X