Integritetspolicy

1. Introduktion

En Efirbet -användare är fri att dela åsikter och information om gratisspel, få recensioner av bookmakers, kontrollera matchstatistiken, slutföra för att bli den mest framgångsrika av alla tipsare på sportmatcher, söka efter tips och dela åsikter och information om sportmatcher. Läsaren kan söka efter mer information om pit -tjänster i våra användarvillkor .

Syftet med denna sekretesspolicy är att intima dig om hur vi samlar in, använder, konsulterar eller behandlar de personuppgifter vi samlar in från dig när du använder www.efirbet.com/en. Denna sekretesspolicy är relaterad till behandlingen av din information på Efirbet och aldrig relaterad till någon annan behandling av data som kan komma upp på någon annan plattform.


2. Datakontrollant och registrerade

Du kan bli tvungen att avslöja all information om dig själv när du använder Efirbet. Alla uppgifter som avslöjas kan i alla fall inte betraktas som personuppgifter. Du kommer att kallas en registrerad när vi behandlar dina uppgifter här. Du har rätten enligt EU: s dataskyddslag och denna sekretesspolicy. Våra slutanvändare bör komma ihåg att vi är ansvariga för att bestämma medel och syfte för databehandling på Efirbet. Vi är därför den juridiska personuppgiftsansvarige när det gäller de personuppgifter du tillhandahåller på vår plattform. Som personuppgiftsansvarig har vi skyldighet och frihet att behandla alla dina uppgifter; vi är lika skyldiga enligt lag att skydda personuppgifterna i enlighet med EU: s dataskyddslagar, särskilt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), samt denna sekretesspolicy.


3. Datatyper och skäl för behandling

Vi kan behöva behandla de olika formerna av personuppgifter som du skickar in på vår plattform så att vi kan behålla och säkra Efirbets konsekventa funktion, vidareutveckla vår tjänst, förbättra upplevelsen för våra slutanvändare och tillhandahålla övergripande tjänster. Ytterligare detaljer angående de olika former av data vi behandlar och avsikten med databehandling som beskrivs nedan.

3.1. Identifieringsuppgifter

Personlig identifierbar information (PII) – efter att ha skapat ett konto hos oss på Efirbet, är vi tvungna att behandla olika uppgifter om dig, till exempel ID som tilldelats dig av vårt system, ditt visningsnamn, användarnamn och e -postadress. Vi kan endast behandla uppgifterna om du bestämmer dig för att lägga dem till din profil hos oss. I vissa fall kan vi bli tvungna att begära ditt legitimerade ID; vi kan behöva en kopia av detta för att verifiera din identitet.

Vi måste behandla din PII för att vi ska kunna skilja en slutanvändare av vår plattform från en annan. Vi använder din e -postadress för att kommunicera med dig om eventuella ändringar vi kan ha gjort i ditt konto och våra tjänster; Vi skickar dig också till push -aviseringar och nyhetsbrev via din e -postadress.

Du kan välja att avslöja eller inte avslöja ditt efternamn, förnamn, mobiltelefonnummer och så vidare. Informationen kan vara användbar för att anpassa ditt konto hos oss och förbättra hur vi kommunicerar med dig. Om du är en av vinnarna i våra tävlingar och det finns ett behov av att kommunicera med dig om det. Vi kommer att begära ditt förnamn, efternamn, ditt statligt utfärdade ID och ditt telefonnummer; vi behöver informationen för identitetsverifiering och överföring av ditt pris till dig.

Elektronisk identifieringsdata- Efter att du har loggat in på Efirbet är vi tvungna att behandla enhetens IP-adress, versionen av din webbläsare och vilken typ av webbläsare du använder, samt enhetens operativsystem. Vi kommer också att bearbeta den tid då du loggade in. ’Sociala tokens’ genereras om du loggar in på vår plattform via sociala nätverk. ”Social token” är en form av autentiseringsdata som bearbetas efter att du har loggat in på Efirbet.

Vi måste bearbeta din enhets IP -adress för att möjliggöra enkel kommunikation mellan vår server och din enhet. IP -adressbehandlingen hjälper också till att bestämma din ungefärliga geografiska plats. Detalj kan stämmas för att anpassa våra tjänster till dig; till exempel ger det rätt innehåll som passar ditt önskade språk och specifikt spelrelaterat innehåll som är acceptabelt i ditt land. Vi kan också tillämpa din ungefärliga platsinformation för analytiska ändamål. Du kan kolla vår cookiepolicy för ytterligare information om hur dina data behandlas för analytiska ändamål. Behandlingen av informationen om ditt operativsystem och din webbläsare är avgörande eftersom det säkerställer att vi kan förse dig med regelbundna tjänster. Uppgifterna som behandlas hjälper oss också att lösa alla tekniska problem som du kan stöta på när du använder vår plattform.

Om du loggar in på Efirbet med sociala nätverk behandlas ingen av detaljerna i dina sociala nätverksprofiler och konton av vår plattform. Vi förser dig snarare med sociala nätverkstoken, som endast används för autentiseringsförslag och inget mer.

3.2 Särskilda finansiella uppgifter

Ekonomisk identifieringsinformation- Vi är tvungna att behandla information om ditt Skrill- eller PayPal-konto endast om du vinner några pengar på vår plattform. Kontoinformationen läggs till i din profil och kommer att användas för att skicka de prispengar du har vunnit till dig.

3.3. Inspelningar

Bilder- Du förväntas ladda upp valfri profilbild till ditt konto på vår plattform. Du kan välja att ladda upp din bild eller en avatar. Vi kan besluta att lagra profilbilden som du har laddat upp för att anpassa din profil.

3.4 Privata vanor och intressen

Tips- Vi kan behöva visa några av dina data offentligt när du är involverad i vissa interaktioner med vår webbplats. Vi är tvungna att behandla viss information när du lägger ut tips, som tid och datum för tipset. Vi behandlar också informationen om evenemanget som rör tipset, dina kommentarer som klargör tipsen och tipsspråket.

Vi skapar också olika statistik om framgången för alla dina tipsaktiviteter på vår plattform. Vi behandlar också data som är nödvändiga för att genomföra tävlingen bland våra tipsare, som bekräftelse av de tipsare som har högst förutsägelsessuccé.

Information som behandlas om tips på vår plattform krävs för att skapa tips och även göra sådana tips tillgängliga för våra slutanvändare och besökare på Efirbet. Statistiken som genereras om tippsuccé krävs för att säkerställa rättvisa och transparens i tävlingarna bland våra tipsare.

Preferenser – Vi behandlar uppgifterna om tipsarna på vår plattform och detaljerna om dina intressen, till exempel dina föredragna tjänster och innehåll på Efirbet. Vi kan också behandla de uppgifter du har tillhandahållit på sidan ”Om mig” på din sida på vår webbplats, varav några inkluderar dina intressen, detaljer om dina sociala nätverkskonton och beskrivningen om dig själv.

Information om din tipsare och följare som du följer kan nås av alla registrerade medlemmar på Efirbet. Vi värdesätter våra kunders säkerhet och transparens oerhört. Vi anser därför att varje besökare, potentiell tipster och nuvarande tipsters på vår plattform bör få bedöma tillförlitligheten och framgången för var och en av tipsarna på vår plattform. Tipsarna är lika fria att dela kunskap med andra på vår plattform.

Vi behandlar detaljerna om våra besökares och tipsares intressen för att förstå deras personliga preferenser, och vi kan använda inställningarna för detaljhandeln. Vi kan också använda andra marknadsföringsplattformar, som vi har förklarat i detaljer i vår cookiepolicy. Om du inte gillar att utsättas för automatiserat beslutsfattande, som profil, bör du behaga underavsnitten ’Rätt att invända mot behandling av dina uppgifter’ och ’Rätt att inte bli föremål för automatiserat beslutsfattande’, som finns under avsnittet ”Dina rättigheter”; du kan hitta det i denna sekretesspolicy för ytterligare information.


4. Vår användning av cookies

Varje webbläsare som besöker vår webbplats får cookies från oss. Vi använder kakorna för att vi ska kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Användningen av cookies hjälper oss att behandla vanliga internetlogguppgifter och information om olika beteendemönster för besökarna på vår webbplats. Cookies hjälper oss att tillhandahålla innehåll från tredje part, marknadsföra våra produkter, analysera beteendet hos alla våra besökare på vår webbplats och också förbättra navigeringen på vår webbplats. Du kan besöka vår cookiepolicy för att lära dig mer om våra cookies, hur vi använder dem och hur du kan välja bort att ta emot cookies.


5. Hur vi skyddar dina uppgifter

Vi behåller eller samlar inte in dina uppgifter längre än det krävs eftersom vi redan har diskuterat ovan. Vi använder både organisatoriska och tekniska åtgärder i enlighet med bästa branschpraxis; detta för att säkerställa perfekt säkerhet för dina uppgifter för att förhindra problem som olagliga former av behandling, obehörig användning av uppgifterna, obehörig åtkomst eller avslöjande, ändring, felaktig förlust, oavsiktlig förlust, stöld, etc.


6. Dina rättigheter

Du har rätt till vissa uppgifter om databehandling och hur du förhåller dig till dem. Uppgifterna inkluderar våra kontaktuppgifter och identitet som företag; den innehåller också syften eller skälen för vilka vi behandlar dina uppgifter, liksom den rättsliga grunden för en sådan åtgärd. Vi förser också våra besökare med dem som tar emot deras data, särskilt om sådana mottagare är bosatta i ett annat land. Vi delar också andra viktiga detaljer för att tillhandahålla transparent och rättvis behandling av personuppgifter till våra kunder.

6.1 Rätt till tillgång

Du, våra omvända besökare och tipsare har rätt att få en bekräftelse från oss om vi behandlar dina uppgifter eller inte. Du kan också be om fri tillgång till dina data.

6.2. Rätt till rättelse

Du kan begära fullständig radering av någon del av dina data om uppgifterna inte är korrekta. Genom att tänka på avsikten med databehandling har du rätt att komplettera dina uppgifter om de inte ursprungligen slutfördes. Du har också rätt att be oss att rätta dina felaktiga uppgifter.

6.3 Rättigheter till radering (Rätt att bli glömd)

Under vissa omständigheter ligger det inom dina rättigheter att be oss ta bort dina uppgifter från vår databas. Några av dem är:

  • När vi inte längre behöver data för dess ursprungligen avsedda ändamål.
  • Där du redan har tackat nej till ditt samtycke för din databehandling och det inte finns någon lag som gör det möjligt för oss att behandla sådana uppgifter.
  • Där du invänder mot din databehandling och det inte finns någon lag som ger oss rätten att behålla eller använda informationen.
  • Där vi har behandlat dina uppgifter olagligt.
  • Där vi måste radera dina uppgifter eftersom sådan radering överensstämmer med en laglig skyldighet.
  • Vi kommer att vara fria från alla skyldigheter om sådan inte är möjlig att följa eller om sådan borttagning inte överensstämmer med tillgängliga bevis.
6.4 Rätt att begränsa behandlingen[/head]

Du kan kräva begränsning av databehandling när det gäller dina uppgifter under de omständigheter som markeras nedan:

  • Om uppgifterna stämmer kan det finnas en begränsning i behandlingen under den nödvändiga perioden, vilket gör att vi kan verifiera riktigheten av dina uppgifter.
  • Om du begär begränsning i stället för radering eller databehandlingen inte är laglig.
  • Vi behöver inte längre uppgifterna för det ursprungligen avsedda ändamålet för vilket vi samlade in, men sådan information krävs fortfarande för att försvara, utöva och fastställa lagliga rättigheter.
  • Om du är emot databehandlingen medan du väntar på verifieringen av om våra lagliga intressen åsidosätter din frihet och grundläggande rättigheter.

6.5 Rätt att invända mot behandlingen av dina uppgifter

Du kan motsätta dig behandling av dina uppgifter, samt profilering på grundval av dina speciella situationer. Om du invänder mot det kommer vi att stoppa behandlingen av dina uppgifter förutom om vi visar en juridisk grund som ger oss rätten att fortsätta behandla uppgifterna och denna legitima ställning kommer automatiskt att åsidosätta dina grundläggande rättigheter och friheter. Eller om det behövs ytterligare information för att försvara, utöva eller fastställa rättsliga anspråk.

6.6 Rätt att inte bli föremål för automatiserat beslutsfattande

Du kan motsätta dig behandling av dina uppgifter för automatiserat beslutsfattande. Inklusive profilering, särskilt i fall där sådan databehandling kommer att få juridiska konsekvenser som berör dig eller har en märkbar effekt på dig. Efter att du legitimt har invänt mot databehandlingen kommer vi inte att kunna behandla uppgifterna längre för automatiserat beslutsfattande. Du har också ensamrätt att be om mänskligt ingripande när det gäller det automatiska beslutsfattandet om dina uppgifter.

6.7 Rätt till dataportabilitet

Under vissa specifika situationer kan du få de personuppgifter som du ursprungligen lämnat på vår webbplats i ett maskinläsbart, vanligt använt och strukturerat format; det vill säga i digital form. Du har rätten att begära att uppgifterna ska överföras till någon annan eller en annan organisation och vi kommer inte att hindra din begäran, förutsatt att det är möjligt att genomföra en sådan överföring.

6.8 Rätt att återkalla samtycke

Vi kan bara skicka dig till push -aviseringar, nyhetsbrev och mejl som innehåller information om de senaste erbjudandena från bookmakers och hetaste tips från dem vi har ett partnerskap med om du godkänner det. Du är fri att säga upp samtycket när du vill och du är inte skyldig att berätta varför du avbryter det. Vi kommer inte heller att debitera dig för att avbryta ditt samtycke.

Att återkalla ditt samtycke kommer inte att ha någon negativ inverkan på den lagliga behandlingen av dina uppgifter som den erhåller före uttag. Vi kommer aldrig att kunna dela erbjudanden, nyheter och tips med dig efter att du har dragit tillbaka ditt samtycke.

6.9 Så här väljer du bort

Om du vill välja bort våra nyhetsbrev, förväntas du göra följande:

  • Klicka på länken för att avsluta prenumerationen som du hittar längst ned i alla e -postmeddelanden du får från oss.
  • Navigera till preferenscentersidan och avsluta prenumerationen därifrån.
  • Du kan också öppna inställningssidan i din webbläsare för att stänga av push -aviseringar. Du kan kolla vår webbplats för användbar vägledning om hur du kan välja bort Web Push.

6.10 Rätt att klaga

Om du tror att dina rättigheter om dina uppgifter har kränkts har du rätten att klaga på det till dataskyddsmyndigheten i din ort. Om du kommer från EU: s medlemsstater är rätt dataskyddsmyndighet du bör klaga beroende på landet där du bor eller platsen där överträdelsen skedde. Vi har hemvist i Bulgarien, och du kan komma i kontakt med Bulgariens dataskyddsmyndighet.

6.11 Hur du utövar dina rättigheter

Om du vill ställa frågor om din personuppgiftsbehandling som vi redan har förklarat i denna sekretesspolicy, eller om du vill utöva dina rättigheter som vi redan har beskrivit ovan i avsnittet ’Dina rättigheter’, ska du skicka ett e -postmeddelande till oss på [email protected] .


7. Datalagring

Vi kommer att fortsätta lagra dina uppgifter i vår databas trots ditt beslut att radera ditt konto hos oss. Vi visar inte din profilinformation offentligt efter att du har tagit bort ditt konto. Alla tipsare som du har lagt ut redan på vår webbplats kommer dock att vara tillgängliga för alla våra besökare; detta beror på att det är en del av våra intellektuella egenskaper. Vi kommer dock att depersonalisera de återstående tipsen; Det är därför inte möjligt att länka några av dina tips till dina personuppgifter.

Om du vill att vi ska radera dina data från vårt system måste du skicka en begäran om radering till oss med hjälp av den process som vi redan har diskuterat ovan.


8. Vem dina personuppgifter kan dela med

Vi kan besluta att dela någon av dina uppgifter med oss ​​med en tredje part, och vi har kategoriserat den tredje parten som någon av dem nedan:

  • Varje medlem i Better Collective Group, som kan inkludera bättre Collective A/S och dotterbolag. Du måste notera att vi bestämmer sätten och syftet med databehandlingen och bestämmer också den specifika information som behandlas av denna tredje part.
  • Människor som hjälper oss att utveckla våra tjänster regelbundet genom att tillhandahålla tjänster relaterade till utveckling, marknadsföring, underhåll och analys av vår webbplats. Dessa personer kan behandla dina uppgifter när det behövs när de behöver sådana för att utföra vissa uppgifter. Vi förbehåller oss rätten att bestämma sätten och syftet med behandlingen av uppgifterna; vi beslutar lika mycket om vilka uppgifter som ska behandlas för att utföra de uppgifter som delegeras till dessa personer.
  • Polismyndigheter och offentliga myndigheter, och detta händer om vi enligt lag är skyldiga att göra det.

9. Överföring av dina uppgifter till tredje land

Vi kan behöva skicka dina uppgifter till en region utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet om en sådan åtgärd är nödvändig för att säkerställa att våra tjänster regelbundet tillhandahålls. Vi ser till att de personuppgifter som överförs ges lämpliga skyddsåtgärder och adekvat skydd enligt dataskyddslagen och GDPR .

Vi kan överföra dina uppgifter till en destination som anses ha ett adekvat dataskydd av Europeiska kommissionen.

Om vi ​​överför dina uppgifter till en mottagare i USA säkerställer vi alltid att uppgifterna skickas enligt Privacy Shield -mekanismen.

Närhelst vi anser det nödvändigt kommer vi alltid att ingå dataskyddsavtal med mottagarna av dina uppgifter. Avtalen innehåller standardavtalsklausuler från EU -kommissionen som förpliktar mottagaren av uppgifterna att genomföra lämpliga skyddsåtgärder och även säkerställa ett adekvat skydd i enlighet med gällande dataskyddslagar, särskilt GDPR.


10. Slutnoter

Vi kan komma att ändra sekretesspolicyn då och då. Viktiga ändringar avser de som påverkar ditt tillstånd, skyldigheter och rättigheter när det gäller behandling och skydd av dina uppgifter. Exempel på väsentliga ändringar är:
  • Behandla dina personuppgifter för ett nytt syfte
  • Utveckling av ny teknik
  • Lansering av en ny tjänst
  • Etc

Vi kommer att informera dig om de nya ändringarna när sådana genomförs. Vi kommer också att ge dig chansen att granska sådana ändringar innan vi gör dem officiella.

Mindre ändringar har ingen inverkan på ditt tillstånd, skyldigheter och rättigheter när det gäller skyddet av dina uppgifter. Exempel på denna form av modifiering är:

  • Grammatiska förändringar
  • Strukturella förändringar
  • Organisatoriska förändringar