Световното първенство идва с нови бонуси от Bet365

bet365 новини снимка

Лятото на 2018 година се очаква с голям интерес от всички футболни запалянковци, а и не само. То ще донесе на голямата футболна сцена 21-то Световно футболно първенство, което ще се проведе в Русия в периода от 14 Юни до 15 Юли. Наред с емоциите от мачовете, които ни очакват, букмейкърът bet365 предоставя и няколко оферти за своите потребители. Без значение дали сте нов клиент или имате акаунт от доста време, предложенията ще бъдат на ваше разположение, освен ако не сте изключени от офертите на компанията по някаква причина.

Към офертите на Bet365


Отпадане на дузпи – пари обратно

Първата оферта на бет365, за която ще ви разкажем, е свързана с елиминацията на вашите избраници след дузпи. Ако заложите за Краен Победител на Мондиал 2018 в сайта и същият отбор отпадне след дузпи, компанията ще ви върне парите обратно. Офертата важи само за залози за Победа и Подсигурен залог на пазара за краен победител в турнира.

Чрез тази промоция ще може да се подсигурите до някаква степен, понеже ако вашият отбор бъде елиминиран на дузпи, поне ще се удовлетворите с връщане на парите от залога.


Отменен залог при 0:0

При тази оферта Bet365 обещава да върне всички губещи залози, които са направени на точно определени пазари, посочени от компанията. Ето кои са те:

  • Първи/Последен голмайстор
  • Голмайстор по всяко време
  • Краен точен резултат
  • Скоркаст
  • Първо полувреме – Краен резултат

За да може залогът ви да се зачита към промоцията, той трябва да е направен преди началото на някой мач от турнира. При положение, че той завърши без голове в редовното време, bet365 ще ви върне парите.

Промоцията може да ви се струва позната. Тя беше част от всички bet365 бонуси през изминалите месеци, като очакванията са да бъде налична и за следващия сезон.


Подсигурен залог

Тази оферта се отнася за всички залози за първи голмайстор на мачовете от Мондиал 2018. Офертата е активна само за редовните 90 минути на срещите и не включва продълженията. Ако направите залог за първи голмайстор, но вашият избраник не се разпише първи, а го направи по всяко време, отново ще получите изплащане. В подобен случай букмейкърът изплаща ⅓ от коефициента, на който сте заложили.


По-ранно изплащане

Четвъртата оферта, за която ще ви разкажем, отново е свързана с всички предстоящи срещи от Световното първенство, което стартира на 14 Юни. Ако направите единичен залог преди началото на мач и сте избрали пазар Краен резултат, имате шанс да получите ранно изплащане. Това ще стане, ако вашият отбор поведе с 2 гола разлика в срещата. В такъв случай, без значение от резултата и времето на мача, вие ще получите изплащане на пълната очаквана печалба от залога си.

Важният момент тук е, че трябва да заложите за победителя в мача на сингъл, като не забравяте, че офертата е валидна за редовните 90 минути игра на мачовете.


Важни правила за бонусите

За всяка една от офертите има определени изисквания и правила, които е добре да знаете. В следващите редове ще ви споделим всички ключови условия, които трябва да спазвате:

Условия

  • Всички бонуси са валидни в целия период на Мондиала, за всички мачове – от срещата на откриването до началото на финалния двубой;
  • Ако използвате опцията Затвори залог за своите залози, то те няма да са валидни за офертите;
  • При използване на частичен кеш аут, офертите са валидни спрямо новия изглед на залога;
  • При промяна на залог преди неговото начало, офертите остават валидни с новите параметри на залога;
  • Ако обаче промените залог на живо, офертите се отменят;

Това са основните правила, на които трябва да обърнете внимание. Не пропускайте да ги спазвате за своите залози по време на Мондиала, за да може офертите да останат активни.


Финални думи

Букмейкърската компания Bet365 винаги е впечатлявала с интересни и атрактивни оферти. И този път букмейкърът не оставя съмнения за високото качество, което предлага. С тези оферти залозите по време на Световното първенство придобиват особен характер, изпълнен с допълнителна емоция и сигурност, която промоциите донасят.

Световното първенство идва с нови бонуси от Bet365
Рейтинг 3.9 от 7 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *