Петър Борисов

Швеция ще трябва да гони победа над Беларус

Видяно 2 пъти

световното по футбол 2018

В събота продължават световните квалификации в зона Европа. От 19:00 ще се изиграе срещата Швеция – Беларус.

Положението за Швеция

Швеция ще трябва да гони победата над Беларус за да остане плътно зад лидерите Франция и Холандия и да запази шансове за класиране на мондиала. В момента шведите изостават с три точки от първата позиция. Те загубиха трудно визитата си във Франция с 2:1, а преди това победиха България и Люксембург. През януари играха и контрола със Словакия, която спечелиха с 6:0. Водещите букмейкъри определят Швеция за фаворит и предлагат добри възможности за залагане.

Треньорът на домакините Яне Андерсон изпитва известни трудности в намирането на нов Златан Ибрахимович и шестте попадения, вкарани до момента в групата за Швеция, бяха отбелязани от различни играчи.

Положението при Беларус

Отборът на Беларус се намира на предпоследното пето място в групата и все още няма победа от началото на тези квалификации. Започнаха оптимистично с нулево равенство у дома срещу Франция, но след него дойдоха и разочарованията. Последва очаквана загуба в Холандия с 4:1. Върхът обаче бе в домакинството на Люксембург, което не успяха да спечелят и завършиха наравно 1:1. В последният си мач паднаха и от България с 1:0, а сега ги очаква дори по-труден мач и съперник.

Най-известният футболист и ветеран в състава на Беларус Александър Хлеб получи червен картон срещу България и пропуска визитата в Стокхолм.

Швеция гони задължителен успех тук за да остане в борбата за челните позиции. Беларус не се представя добре като цяло и много трудно ще измъкне нещо от Стокхолм. Шведите имат три победи от трите си срещи с Беларус до момента и е много вероятно да запишат и четвърти успех тук.

Прогноза: 1

Оферти за тази среща:

[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €100 за Спорт[/one_third_last]
Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 24 март 2017, последна промяна на 27 март 2017
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!