Петър Борисов

Швейцария на крачка от световното

Видяно 17 пъти
road to world cup

road to world cup
В неделя от 19:00 е втория мач от баража Швейцария – Северна Ирландия.

Положението за Швейцария

Швейцария постигна ценна победа с 1:0 в четвъртък и така са много близо до класирането. Все пак има още един мач, който не е за отписване, а и преднината е крехка. Швейцарците бяха по-настоятелния тим в първия мач, в който нямаше много голови възможности. Все пак Швейцария се сдоби с доста спорна дузпа през второто полувреме, която донесе техния успех. Така сега едва ли ще изпуснат своя шанс при домакинството си на реванша. Вкъщи са и със седем поредни победи, а за последно загубиха у дома от Белгия с 1:2 в контрола през май 2016-та.

Положението за Северна Ирландия

Северна Ирландия изпусна да запази интригата за реванша, за което роля изигра донякъде и съдията. Това обаче не трябва да е оправдание за отбора. Като цяло те не търсеха повече гола, а дори след като получиха такъв, отново не потърсиха изравняване и не направиха нещо повече за такова. За цял мач дори не отправиха точен удар във врата на своя опонент, така че донякъде си и заслужиха загубата. Естествено нещата не са напълно загубени за северноирландците, но с показаното от първия мач не ги чака нищо положително и на реванша.

Швейцария бе по-настоятелния отбор в първия мач и това им помогна и да вземат аванс преди реванша. Домакините са доста стабилни на своя земя в последно време и едва ли ще изпуснат сега своя шанс за класиране. Гостите не показаха с нищо, че заслужават място на световните финали в първата среща. Сега ситуацията за тях е още по-сложна и се нуждаят от коренна промяна в играта си, ако искат да запазят шансове. Швейцария обаче ще се класира и нищо чудно да спечели и този мач, в който отново не се вижда как ще паднат повече от два гола и няма да е изненада, ако Северна Ирландия отново не стигне до попадение.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.40Коефициент: 1.40Коефициент: 1.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай