Ако сте играли в Bet365 и ви е провървяло, значи е дошъл моментът да изтеглите своите печалби. В този текст ще разгледаме кои са наличните методи и какви са стъпките по тази процедура.

Изтеглете печалбата си от Bet365

Условия за теглене

Няма по-специфични изисквания, на които трябва да отговаряте, преди да дръпнете пари от акаунта си в Бет365. Най-важното условие е да сте регистриран и да сте извършили верификация на данните от профила си. Процедурата е подробно описана на сайта ни. Тя цели да подсигури вашите средства. Докато не преминете през нея, ще може да депозирате суми и да залагате, но няма да сте в състояние да теглите.

Ако отговаряте на тези критерии, пред вас няма да има пречка да дръпнете пари от акаунта си, стига, разбира се, да имате достатъчна наличност за това. При различните разплащателни методи минимумът за теглене е различен. Ще разгледаме по-подробно този въпрос в следващите редове.

Тук е моментът да ви припомним, че ако по време на игрите си сте се възползвали от някой бонус е добре да си припомните условията по превъртането му, преди да дръпнете средства от акаунта си. В противен случай, може да нарушите изискванията за усвояване на промоцията.

Разплащателни методи

Щом сте стигнали до тук, значи вече сте зареждали акаунта си в Бет365 и знаете, че платформата предлага разнообразни разплащателни методи. Букмейкърът не удържа такси, независимо върху кой от тях се спрете. За да се информирате по-добре, вижте таблицата по-долу.

Метод
Минимум
Максимум
Обработка
Такса
Дебитна карта1055 0001-5 Работни дниБезплатно
Кредитна Карта1055 0001-5 Работни дниБезплатно
Skrill1060 000До 24 часаБезплатно
Neteller2575 000До 12 часаБезплатно
Entropay3055 000До 24 часаБезплатно
PaysafeCard204 000До 24 часаБезплатно
Банков превод75200 0002-10 работни дниБезплатно

От таблицата става ясно, че средствата могат да бъдат изтеглени чрез почти всички методи, валидни и за депозирането им. Не се предлагат единствено ускореният банков трансфер и прехвърлянето на средства в българския електронен портфейл ePay.

Как да изтеглите парите си от Бет365?

За да заявите теглене, трябва да се логнете в системата. От падащото меню на профила ви изберете секцията „Теглене“. Системата автоматично ще ви насочи към операция с последния разплащателен метод, който сте използвали, за да захраните сметката си. Това е доста удобно, особено за случаите, когато предпочитате работата с дебитна карта. По този начин няма да се налага да попълвате данните си отново и отново, защото сайтът вече ги е съхранил към профила ви.

Ако пък искате да се спрете на метод, различен от този, който ползвате за депозиране, не се притеснявайте. Може да го направите от падащото меню.

Следващата стъпка е да упоменете сумата, която искате да дръпнете от профила си. Ако въведената от вас цифра е под минимума на съответния разплащателен метод, системата ще ви подсети със съобщение. Последната крачка е да въведете паролата си и да натиснете бутона „Направи теглене“. Това е! Може да очаквате средствата си в определения срок.

Как да откажете теглене?

Ако сте заявили теглене, но впоследствие размислите и желаете да запазите сумата в акаунта си, може да го направите от менюто „Отмени Теглене“, което се намира вляво до секцията „Теглене“. В него ще видите хронология на направените от вас заявки за теглене на средства. Ако нареждането ви към системата още не е обработено, ще може да го откажете. Отвореният период е различен за отделните разплащателни методи. Имайте предвид, че букмейкърът може да начисли такса върху операциите за отказ на тегления.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *