Как се теглят пари от сайта на Bwin?

теглене на пари от Bwin сметка

Залозите в букмейкърските сайтове предлагат повече удобства от залаганията в наземните пунктове. Една от екстрите, до които имате достъп, е да теглите печалбите си чрез различни методи, които ви позволяват да получите парите си бързо и лесно. В тази статия ще пишем за начините на теглене на пари от Bwin и как се извършва самата заявка за усвояване на сумите.

Заявете теглене

 

Откъде да поискаме печалбите си в Bwin?

бутон за заявка на теглене от Bwin

  1. Влезте в Bwin профила си с потребителско име и парола;
  2. В горния ъгъл до жълтия бутон за депозит, кликнете върху „Моята сметка“;
  3. Ще се отвори нов прозорец с меню отляво, предлагащо различни опции;
  4. От лявото меню намерете графата „Плащания“ и натиснете върху „Тегления“;
  5. Пред вас ще се отвори нова страница с всички налични методи за теглене на пари;
*Забележка
За да получите възможност за теглене на средства от сайта на Bwin, е необходимо да преминете процеса по верификация на акаунта. Това става, след като изпратите сканирано копие на личен документ, който може да бъде: лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Без да верифицирате акаунта си, няма да можете да теглите печалбите си от залаганията.
 

Какви методи за теглене предлага Bwin?

Методите за теглене на пари от сайта не са много, но за сметка на това са удобни и използвани от много потребители на онлайн платформата. От конкретния метод зависи колко бързо ще дойдат парите във вашата сметка, а ето и детайлна информация относно начините за теглене:

Метод за тегленеМинимум за тегленеМаксимум за тегленеТакса за тегленеВреме за получаване
Кредитни/дебитни карти20 лв.17 500 лв.Без таксаОт 2 до 5 дни
Neteller20 лв.17 500 лв.4.90%До 24 часа
Skrill20 лв.17 500 лв.4.90%До 24 часа
Fast Bank Transfer20 лв.100 000 лв.Без таксаДо 5 дни

Тегления могат да се осъществят с банковите карти на Maestro, MasterCard, VISA и Visa Electron. За да поискате теглене на пари чрез банкова карта или електронния портфейл Skrill, е нужно първо да сте направили депозит посредством тези методи в период от 180 дни, след като сте се регистрирали в сайта. Таксите на електронните портфейли се прибавят спрямо сумата, която сте заявили за теглене. Най-бързите варианти за изтегляне на средства са Skrill и Neteller.

 

Какво е мнението ни за тегленето на пари от Bwin?

За да бъдем обективни, ще кажем, че букмейкърът можеше да се постарае повече с методите за теглене на средства. Вярно е, че присъстват най-известните начини, познати на потребителите от букмейкърските сайтове, но нямаше да е зле да има поне още няколко метода, чрез които да вземем парите си по-бързо. Разбира се, в бъдеще нещата могат да се променят в положителна посока, а на този етап това са предложенията за вас, клиентите.

Как се теглят пари от сайта на Bwin?
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *