10LV Inbet
Атанас Танев

Как се теглят пари от сайта на Bwin?

Видяно 154 пъти
теглене на пари от Bwin сметка

Залозите в букмейкърските сайтове предлагат повече удобства от залаганията в наземните пунктове. Една от екстрите, до които имате достъп, е да теглите печалбите си чрез различни методи, които ви позволяват да получите парите си бързо и лесно. В тази статия ще пишем за начините на теглене на пари от Bwin и как се извършва самата заявка за усвояване на сумите.

Заявете теглене

 

Откъде да поискаме печалбите си в Bwin?

бутон за заявка на теглене от Bwin

  1. Влезте в Bwin профила си с потребителско име и парола;
  2. В горния ъгъл до жълтия бутон за депозит, кликнете върху „Моята сметка“;
  3. Ще се отвори нов прозорец с меню отляво, предлагащо различни опции;
  4. От лявото меню намерете графата „Плащания“ и натиснете върху „Тегления“;
  5. Пред вас ще се отвори нова страница с всички налични методи за теглене на пари;
*Забележка
За да получите възможност за теглене на средства от сайта на Bwin, е необходимо да преминете процеса по верификация на акаунта. Това става, след като изпратите сканирано копие на личен документ, който може да бъде: лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Без да верифицирате акаунта си, няма да можете да теглите печалбите си от залаганията.
 

Какви методи за теглене предлага Bwin?

Методите за теглене на пари от сайта не са много, но за сметка на това са удобни и използвани от много потребители на онлайн платформата. От конкретния метод зависи колко бързо ще дойдат парите във вашата сметка, а ето и детайлна информация относно начините за теглене:

Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa20 лв.80 000 лв.2-5 работни дни
MasterCard ЛогоMasterCard20 лв.80 000 лв.2-5 работни дни
EasyPay ЛогоEasyPay20 лв.5000 лв.До 24 часа
Fast Pay ЛогоFast Pay20 лв.5000 лв.До 24 часа
Cashterminal ЛогоCashterminal---
ePay.bg ЛогоePay.bg20 лв.60 000 лв.До 24 часа
Skrill ЛогоSkrill30 лв.60 000 лв.До 24 часа
Skrill 1-Tap ЛогоSkrill 1-Tap---
Neteller ЛогоNeteller30 лв.60 000 лв.До 24 часа
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card30 лв.4 000 лв.До 24 часа
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer50 лв.100 000 лв.1-4 работни дни
ApplePay ЛогоApplePay---

Тегления могат да се осъществят с банковите карти на Maestro, MasterCard, VISA и Visa Electron. За да поискате теглене на пари чрез банкова карта или електронния портфейл Skrill, е нужно първо да сте направили депозит посредством тези методи в период от 180 дни, след като сте се регистрирали в сайта. Таксите на електронните портфейли се прибавят спрямо сумата, която сте заявили за теглене. Най-бързите варианти за изтегляне на средства са Skrill и Neteller.

 

Какво е мнението ни за тегленето на пари от Bwin?

За да бъдем обективни, ще кажем, че букмейкърът можеше да се постарае повече с методите за теглене на средства. Вярно е, че присъстват най-известните начини, познати на потребителите от букмейкърските сайтове, но нямаше да е зле да има поне още няколко метода, чрез които да вземем парите си по-бързо. Разбира се, в бъдеще нещата могат да се променят в положителна посока, а на този етап това са предложенията за вас, клиентите.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bwin отговорна игра

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай