Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Начини за теглене на средства от Betfair

Видяно 120 пъти
теглене на парични средства от Betfair

Бетфеър е един от сайтовете, които предлагат най-лесните и бързи начини за теглене на средства от сметката ви. Клиентите могат да приберат спечелените пари посредством банкова карта или електронен портфейл. Повече за достъпните методи ще пишем по-долу в статията, а сега нека насочим вниманието ви към самия начин да заявите изплащане на натрупаните от вас суми.

Посетете Betfair


Откъде да изтегля печалбите си в Betfair?

плащане на средства в Betfair
Изплащане на парични средства в Betfair.com
  1. Влезте в игралния си профил с потребителско име и парола;
  2. В горния десен ъгъл отидете на „Моята сметка” и кликнете върху „Моята Betfair сметка”;
  3. Пред вас ще се отвори нова страница, откъдето трябва да кликнете върху падащото меню „Плащания”, а след това да селектирате опцията „Теглене”;
  4. В новия прозорец ще имате на разположение да изберете теглене на пари чрез кредитна/дебитна карта или алтернативни методи;
  5. За да теглите средства посредством банкова карта е необходимо да я регистрирате;
  6. В случай, че сте депозирали пари чрез електронен портфейл, то той ще се покаже в алтернативните методи. Ако сте захранили сметката си само чрез банкова карта, то това ще бъде единствения достъпен вариант за изтегляне на печалбите;

*Забележка
Регистрацията на методи за теглене на пари се получава, когато селектирате метод за депозит. Същият метод, с който сте захранили сметката си, може да бъде приложен и за изтегляне на печалбите ви. Предлагаме ви да прочетете повече за депозит в букмейкъра Betfair, като разгледата следващите методи.


Какви методи за изплащане на пари предлага Betfair?

Списъкът с методи за теглене на печалби в Betfair не е много дълъг, но за сметка на това предложените начини са достатъчни, за да вземете спечелените суми бързо и удобно. В букмейкърския сайт се предлага теглене чрез дебитна или кредитна карта, като минималния праг е 1 евро, а максималната сума 50 000 евро. Картите, с които можете да теглите са: VISA, Visa Electron и MasterCard, а такса за тегленето на пари не се дължи от клиента.

Ако предпочитате да теглите чрез електронни портфейли можете да изберете Skrill, Neteller, paysafecard или българската алтернатива ePay.bg. Напомняме, че за да теглите с тези методи е нужно да ги регистрирате, като депозирате пари в игралната ви сметка чрез тях. За изтеглянето на средства посредством електронен портфейл няма минимални суми, а максималните прагове с много високи, както ни уведомиха от букмейкъра, при направената справка.

Последният вариант е банков трансфер, който обаче изисква такса от 5 евро при теглене. Преводът може да се забави от 3 до 6 работни дни, според политиката на вашата банка. Поддръжката на Бетфеър не ни посочи минимален и максимален праг за банков трансфер.


В обобщение

Надяваме се, че получихте полезна и изчерпателна информация за тегленето на печалби в Betfair. Най-хубавото е, че букмейкърът е сложил много ниски минимални прагове и вие можете да заявявате тегления дори при печалба от 1 евро нагоре. Ако все пак изпитвате някакви затруднения с изтеглянето на спечелените пари, то не се колебайте да поставите въпроси на поддържащия персонал, който ще ви отговори чрез чат, телефон или имейл.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай