Теглене на пари от сметка в Efbet

теглене на пари в ефбет

Efbet ви предлага лесни и бързи начини за изтегляне на печалбите ви. Методите не са много, но за сметка на това са много удобни за клиентите. За да поискате спечелените пари от игрите в букмейкърския сайт, е нужно да сте постигнали задължителния минимум, който се отнася към избрания от вас метод за плащане. По-долу ще посочим минималните суми за теглене.

Посетете Ефбет

 

Верификация на акаунт преди теглене на печалби

В началото след вашата регистрация няма да може да дърпате спечелените пари. Това е така, защото не сте преминали процедурата по верификация на акаунта. Последната изисква от всеки нов играч да изпрати сканирано копие на лична карта или шофьорска книжка, за да се извърши така наречената идентификация пред букмейкъра. Веднага след това ще можете да заявите плащане чрез един от съществуващите методи предложени от хазартния оператор Ефбет.


Как да заявя плащане в сайта на Efbet?

методи за теглене от сметката ни в Efbet
Изглед от секцията за „Депозит и теглене“ в сайта на Ефбет

Влезте в профила си в Ефбет и от там изберете меню „Депозити и тегления“. След това отидете на подраздела „Тегления“, където ще се отвори прозорец, от който можете да заявите изплащане на печалбите си (виж снимката). В случай, че сте последвали тези стъпки остава да попълните графите, които ще видите в раздела за изтегляне на спечелените пари от Ефбет.

  • Начини на плащане – посочете един от достъпните начини за плащане;
  • Тегления сума – впишете сумата, която искате да изтеглите;
  • Въведете паролата си от Efbet – напишете паролата, с която сте се регистрирали;

Това е всичко, което трябва да направите, за да направите заявка за изплащане на печалбите. Спред метода, който сте избрали може да се наложи да попълвате и други графи. Така например ако сте селектирали банков превод ще трябва да впишете номера на сметката си.


Какви методи за теглене предлага Ефбет?

На този етап букмейкърът предлага две възможности за теглене на пари. Едната е на каса на EasyPay, а другата е чрез банков превод. За тези, които искат да изтеглят парите си на една от многото каси на EasyPay в цяла България ще трябва да имат спечелени минимум 30 лева. Ако изберете теглене по банков път, минималната сума, която е нужно да имате е 125 лева. Съществува и трети вариант да си вземете парите, като посетите някой от наземните пунктове на Ефбет в страната. Това също е една удобна възможност за всички клиенти на компанията.


Какво е нашето мнение за тегленето на пари в Ефбет?

Хазартният оператор можеше да добави повече опции за изтегляне на печалбите, но и с тези клиентите могат да се оправят бързо и лесно. Да се надяваме, че в бъдеще време ще се добавят допълнителни методи, така че да не изпитате проблеми с получаването на спечелените финансови средства. Общо взето оценката ни за достъпните начини за теглене би могла да бъде и по-голяма, но това зависи само и единствено от букмейкъра.

Теглене на пари от сметка в Efbet
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *