Palms Bet начини за извършване на теглене

стъпки за теглене в Палмс Бет

Ако четете тази статия, вероятно сте извадили късмет на слот игрите, в живото казино на ПалмсБет или в спортния раздел на букмейкъра. Сега идва моментът, в който да изтеглите спечелената сума, чрез един от методите, които букмейкърът е предвидил за вас. Нека да разгледаме как може да приберете парите си от сметката в сайта.

Вход в Palms Bet


Как да изтегля печалбата си от Palms Bet?

връзка към секцията за теглене в Палмс Бет
Изглед от падащото меню към личния потребителски профил в Палмс Бет и избор на опция „Теглене“

В сайта на Palms Bet ще се ориентирате много бързо, как да изтеглите спечелените суми. На картинката, която сме показали се вижда, че трябва да кликнете върху профила си, като от падащото меню да натиснете линка “Теглене”. В нов прозорец ще се покажат методите, които можете да използвате, за да приберете средствата, които сте натрупали от залаганията ви.

За да си изтеглите парите, ще се наложи да преминете през верификция на акаунта.В противен случай няма да имате достъп до методите за теглене. За да се идентифицирате, е нужно да изпратите цветно копие от личната ви карта, снимана от двете страни. От компанията заявяват, че верификацията става за 24 часа, но понякога се налага да изчакате по-дълго време.

В новия прозорец са посочени текущият баланс с бонуси и изтегляемият баланс. Второто поле “Изтегляем баланс” ви сочи каква сума може да изтеглите от бонуса, който се опитвате да разиграете, ако тази сума бъде надвишена, то ще загубите допълнителните средства от бонуса. Разбира се, имате възможност да се откажете от оферта, като уведомите букмейкъра.


С какви методи за теглене разполагате?

Имате четири платежни метода на разположение. Те са лесни за използване и ви предоставят бърз начин да се сдобиете с печалбите си. Може би единствено при банковия трансфер се изисква да изчакате по-дълго време. Вижте какви са конкретните опции за теглене на пари:

МетодиМинимална сумаМаксимална сума
Кредитна или дебитна карта30 лева5000 лева
Банков превод30 лева10 000 лева
На каса на EasyPay30 лева5000 лева
EPay.bg30 лева5000 лева

Банковите карти, които можете да използвате при теглене на печалби са MasterCard, VISA, Visa Electron. Банковите трансфери отнемат няколко дни, според политиката на дадената банка. За повече информация може да се обърнете към отдела за работа с клиенти на Palms Bet.


В заключение

С предоставените методи за теглене българските играчи могат да се чувстват комфортно. Те избират, дали ще теглят от банката, чрез дебитна или кредитна карта, електронен портфейл или посредством EasyPay. Със сигурност букмейкърът ПалмсБет може да прибави и още няколко опции, но на този етап това е, което се предлага. Потребителите трябва да се съобразят с възможностите, които им се предоставят и в случай на попълнения ще се постараем да ви информираме за тях.

Посетете Палмс Бет

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 15 ноември 2018, последна промяна на 14 октомври 2019
Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X