Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Препоръчваме Ви да разглдате някои от най-предпочитаните сайтове за залози, които разполагат с лиценз от НАП:

ТipBet

100% до €100 Начален бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Tipbet потребители по страна
Последно променено от Efirbet :

Въведение

Началото на букмейкърската компания Tipbet е дадено през 1995 г. Основният ѝ фокус е насочен към предложенията в спортните залози онлайн, но този букмейкър разполага и с физически обекти за залози, разположени в Германия. От 2014 г. насам компанията развива своята дейност с получения лиценз от правителството на Малта. Седалището на Типбет се намира в малтийския град Гзира. Букмейкърът се е специализирал в предлагането на спортни залози с възможно най-добри коефициенти, разнообразни казино игри и залози на електронни спортове. Служителите, работещи за компанията, наброяват повече от 100 души, а сайтът е наличен на 5 езика.

Брандът е популярен в много страни, но най-вече в Германия, където има богата история на спонсорство. В нея личат имената на футболните отбори Вердер Бремен, Фортуна Дюселдорф, Байер Леверкузен. Малтийският Гзира Юнайтед също попада в този списък, а там е и баскетболната лига на Германия. Tipbet спонсорира и различни турнири по електронни спортове.

Дългогодишната история на букмейкъра го е превърнала в доказана марка, която разполага с нужния професионален опит да предложи най-доброто на своите клиенти.


Регистрация

За да направите своята регистрация в сайта на компанията, след като го отворите, изберете бутон “Register Now For Free!”. Той се намира в горната част на страницата. Ще ви се покажат полетата, нужни за попълване. Ето каква информация изискват те:

 1. Лични данни и контакти – име, фамилия, държава, улица, град, пощенски код, телефонен номер, дата на раждане, имейл адрес.
 2. Данни за акаунта – потребителско име, парола, език на сайта и часова зона.

Нужно е още да потвърдите, че имате навършено пълнолетие и сте съгласни с условията и правилата на букмейкъра. Когато сте готови, селектирайте бутона за потвърждаване на регистрацията. Вижте как изглежда самата форма за създаване на акаунт:

tipbet регистрация
Регистрационна форма в Tipbet

Може ли да се регистрираме в TipBet.com от България?

България е сред наличните опции при избор на държава по време на регистрация в сайта. Компанията приема залагащи от страната ни.

Има ли алтернативен линк за вход в TipBet?

За съжаление, няма алтернативен линк за този букмейкър. Нужно е да използвате официалния сайт за достъп до услугите на букмейкъра – tipbet.com. В някои случаи достъпът до него може да бъде блокиран. В такава ситуация ние препоръчваме използването на прокси сървър, софтуер като HideMyAss или добавка (add-on), за браузърите Chrome и Firefox.

Как се активира акаунт?

Когато изпълните стъпките за създаване на акаунт при букмейкъра, ще получите съобщение на вашия имейл адрес. В него се съдържа актуален линк за активиране на новия ви акаунт.

Как да верифицираме акаунта преди теглене?

Трябва да верифицирате сметката си, преди да извършите теглене. Ще бъде нужно да представите личен документ на компанията, който ще послужи за сравнение на въведените данни по време на регистрация и тези от документа. За целта се използва лична карта, шофьорска книжка или паспорт.

Възстановяване на изгубена парола

Ако сте забравили паролата си за вход, трябва да влезете в помощния раздел на сайта и да намерите указанията за възстановяване. Нужно е да въведете дата на раждане, потребителско име и e-mail адрес, за да си върнете достъпа до акаунта. Малко е объркващо, че няма директен бутон за възстановяване, но може да се свържете със служител на компанията, на support@tipbet.com, за да ви окаже помощ.


Ревю на сайта – дизайн, структура и навигация

tipbet начална страница
Подробно разглеждане на дизайна, структурата и навигацията на Tipbet

Началната страница на сайта директно ви въвежда в спортните предложения на компанията. Има основно меню, което е разположено в горната част, съдържащо различните категории, на които може да залагате. Над менюто са полетата за вход в акаунта ви и бутонът за създаването на такъв.

В централната част на екрана си ще забележите област, в която се показват най-апетитните оферти на компанията. В лявата част са различните спортове, за които има събития, а от дясната може да достъпите различна информация, включваща въпроси и отговори, резултати, статистики и други.

По-надолу се показват най-интересните предстоящи събития за залози на спорт. В долната част също ще намерите меню, което ви позволява да осъществите достъп до различни места в сайта. Има и бутон за промяна на изгледа на сайта и по-точно – дали да използва светъл или тъмен интерфейс. Най-отдолу в страницата е описан лицензът на букмейкъра.

Постоянно активен е бутон “Live Chat”. Той се намира в долната дясна част на страницата и ви позволява да зададете своите въпроси към служител на компанията.

Tipbet се е постарал да предложи приятен интерфейс с лесна ориентация между разделите. Преминаването от един раздел в друг също става бързо, така че да се предостави максимален комфорт за залагащите.


Спортни залози

Възможностите за залози на спортни събития, които ще откриете в сайта на Типбет, включват събития от футбол, тенис, хокей, баскетбол, футзал и други. Разнообразието от спортове събира повече от 30 разновидности на едно място. Сред тях са множество първенства, лиги и турнири. Менюто, което ви дава шанс да разгледате отделните спортове, се намира в лявата част на спортния раздел. Когато изберете конкретен спорт, ще видите и различните държави/първенства, на които може да се залага.

Хубавото е, че превключването става много бързо и лесно, като резултатът се появява в централната част на сайта. Вертикалното меню с различните спортове си остава активно в лявата част, което ви позволява бързо да смените изгледа си. Наличните събития са разделени по първенство или турнир, в зависимост от спорта. За всяко се показват основни пазари, на които може да се направи залог, а срещу тях стои бутон, показващ допълнителните опции, от които може да избирате.

Спортният раздел от Tipbet ви позволява да прегледате събития, предстоящи в следващите 3 часа, 24 часа, 3 дни, събитията за конкретния ден или всички налични. Разполагате със секции за статистика и резултати. Те могат да ви помогнат при подготовката за даден залог, като проучите последните срещи на участниците. Разполагате и с раздел “Betting Program”, от където може да изтеглите PDF вариант на спортните предложения за конкретен ден. Така получавате шанс да си изберете залози и извън сайта на букмейкъра. Всички тези възможности и опции, които букмейкърът предоставя, са в плюс на залагащите, защото им дават куп полезна информация.

Какви възможности се предлагат от TipBet.com?

Наличните опции за залог зависят от конкретния спорт. Няма обаче да останете разочаровани, защото футболните мачове изобилстват с повече от 50-60 различни пазари, на които да поставите своя залог. При тенис срещите възможностите са повече от 15 за събитие. При баскетбола могат да достигнат до повече от 30 налични възможности, в зависимост от ранга на събитието и лигата, от която е. За останалите спортове ситуацията е подобна.

Възможностите включват залози на краен изход, хендикап и азиатски хендикап, гол линии, точен резултат и много други. Като недостатък отбелязваме, че пазарите за залози на азиатски хендикап са слабо изразени при футболните мачове. Има, обаче, доста налични възможности, с които да спечелите.

Мнение за коефициентите

След като сравнихме коефициентите за няколко различни събития, които ще намерите в Tipbet и други букмейкъри, можем да направим няколко извода. Хубаво е, че в сайта се срещат разнообразни пазари за залог, но коефициентите към тях не са никак високи. Компанията отстъпва по този показател. Нашето мнение е, че ставките от Типбет са на средно ниво, т.е. има и по-зле, но има и доста по-високи коефициенти. От гледна точка на ставките за залози на спорт, този букмейкър не може да ви предложи максимални коефициенти. Все пак компанията разполага с достатъчен избор от събития и опции за залог, които да не ви откажат от нейните услуги. А освен всичко, има и с какво още да ви изненада.


Бонус: 100% или 200% бонус за добре дошли! (€100 при първия вариант, до €50 при втория)

Залагащите в спортния раздел на сайта получават възможност да увеличат сумата, с която да се включат в залозите. Има 2 бонус оферти, от които може да избирате. Промоцията е валидна за нови клиенти на компанията. След регистрация, можете да изберете едната оферта. Ето какви са особеностите на всяка от тях:

 • 100% бонус до 100 евро – ако изберете този бонус, ще получите удвояване на вашия първи депозит, в рамките до 100 евро. Минималният депозит, който ви класира за тази оферта, е €10. Нужно е да превъртите сумата на депозита и бонуса 15 пъти, за да получите право да изтегляте сумата. Коефициентът на всяка селекция трябва да бъде поне 1.90, за да може залогът да се включи в правилата по усвояване на бонуса. Броят на превъртанията е различен за отделните държави, като за някои е по-малък, но точно за нашата страна е 15 пъти. Всички залози трябва да са направени на спортни събития на живо или такива, които не са започнали.
 • 200% бонус до 50 евро – тази промоция ще ви донесе 200% бонус върху вашия първи депозит, до сумата от 50 евро. Също важат правила по превъртане. При тази оферта трябва да превъртите депозита + бонуса общо 18 пъти на залози с минимален коефициент за селекция 1.90. Минималната сума на депозит отново е €10. Всички залози трябва да се извършват на събития, които не са започнали или са на живо.

Вземете своя бонус


Залози на живо (In-Play)

tipbet залози на живо
Секция със залози на живо в Tipbet

Почитателите на залози в реално време за спортни събития ще открият доста добри възможности в сайта на Tipbet. Налични са повече от 10 000 събития за залог на живо всеки месец. Още когато отворите раздел “Live Betting”, ще видите всички събития, които към даден момент се следят на живо. За тях се предлагат и възможности за залог. Имате информация за текущия резултат от събитието и времето, в което се намира. Можете да избирате измежду футболни, тенис, баскетболни, хокейни, волейболни и много други спортни срещи. В този раздел са достъпни още залози в реално време на електронни спортове. Можете да разгледате само събитията към даден спорт. Ако изберете върху бутон “+”, намиращ се в края на всеки ред, ще видите платформата за проследяване на живо. Тя ви показва и статистика в реално време. Удобна е да проследите събитията, случващи се в конкретна среща.

В дясната част на сайта е разположен т.нар. “Bet Slip”. В него се показват избраните от вас селекции, на които желаете да заложите. Електронният фиш е доста удобен, понеже ви позволява бързо и лесно залагане на залози от тип система. Самият раздел за залози в реално време е сравнително добър, понеже предоставя доста възможности. Дори смятаме, че коефициентите на живо са на по-високо ниво от тези, преди началото на събитията. Поне това показа нашето сравнение с други букмейкъри.

Платформата за проследяване в реално време също е много добра, защото се появява в компактен вид, без да ви отвежда далеч от останалите възможности. За всичко това компанията заслужава поздравления, понеже се е постарала да предложи удобен и лесен интерфейс за залози на събития на живо.


Кеш-Аут опция

Функцията за преждевременно спиране на залога е активна в сайта на Типбет. Букмейкърът интегрира опцията за залози на събития в реално време и такива, които все още не са започнали. Наличието на самата „Кеш аут“ функция, няма как да бъде сигурно за даден пазар или среща. Това е така, понеже няма обозначителни иконки. Cash Out от Tipbet работи по стандартния начин. Ще ви предложи печалба, ако събитията ви са на път да се случат. Другата възможност е да получите по-малка сума на затваряне, ако събитията не се развиват добре, но пък така ще минимизирате загубите си. Възможността е във вашите ръце, а наличието ѝ може да проверите в секцията с вашите направени залози. Оттам имате възможност да прекратите даден залог, ако бутонът за „Cash Out“ е активен.

Тази функция разполага с доста по-напреднали опции, които позволяват на залагащите да разберат на кои пазари ще бъде налична, или да направят частичен кеш аут. Един от букмейкърите, който разполага с подобна кеш аут функция, е Betfair. Той е измежду първите, които интегрираха преждевременното спиране на залога сред своите услуги.


Пряко предаване

TipBet е сред букмейкърите, които могат да зарадват своите клиенти, с пряко излъчване от множество спортни събития. При този букмейкър, броят им за година достига повече от 7000 преки предавания на събития от спортове, като футбол, тенис и баскетбол. Налична е картина на живо и за събития от т.нар. „електронни спортове“. Компанията впечатлява с факта, че „Live streaming“ услугата е активна за всички регистрирани нейни клиенти. Няма значение дали сте поставили залог, или имате средства по сметката си – услугата за преки излъчвания е на ваше разположение.


Казино

tipbet казино
Казино раздел в Tipbet

Онлайн казиното от TipBet също предлага доста големи възможности. Налице са доста разнообразни игри. Те са разработени и предоставени от софтуерните компании Netent и Microgaming. Игрите се делят на няколко категории, като основните от тях са слот, игри на маса, видео покер и игри с джакпоти. Букмейкърът предоставя удобството всяка игра да бъде тествана безплатно. Така може да се запознаете с нейните особености и след това, ако решите, да заложите с реални пари. Разполагате с повече от 500 игри, от които да избирате.

Няма как да пропуснем и раздел “Live Casino”. В него получавате възможност да опитате от най-популярните казино игри, като всяка една се провежда с реално крупие. Вие получавате достъп до видео връзка, на която виждате как крупието води играта ви. В същото време управлявате залозите си през сайта на компанията. Емоцията е голяма, защото се наслаждавате на нещо повече от онлайн казино. Имате възможност да пренесете истинската казино атмосфера в дома си. Игрите, които се предлагат, с дилъри на живо са следните: блекджек, бакарат, рулетка, казино холд’ем и игри с колело на късмета или зарове. При повечето разполагате с по няколко разновидности, които ще ви предложат по-различна атмосфера и начин на игра. Всички тези възможности на живо и стандартните игри от казино раздела на сайта го превръщат в отличен букмейкър за онлайн казино предложения.

Бонус към казиното – 100% казино бонус, до €200

За феновете на казино игрите също има добра бонус оферта. TipBet е приготвил 100% върху вашия първи депозит в казино раздела на сайта. Максималната сума, която може да получите, е 200 евро. Нужно е да се регистрирате в сайта, да депозирате пари в сметката си и да потвърдите участието си в тази промоция. Минималният депозит, който ви класира за нея, е в размер на €10. Условията на бонуса гласят, че трябва да се изпълни условието по превъртане, за да може сумата да се изтегля. Общата сума на депозита и бонуса трябва да се превърти 50 пъти в игрите от казино раздела на букмейкъра, преди да може да се изтегля.

Имайте предвид, че максималният залог трябва да бъде 20% от сумата на депозита, за да може той да се счита към условията по превъртане. Класират се залози на игри от следните раздели: класически слотове, видео слотове и скреч. Когато изпълните условията по превъртане, ще получите достъп до изтеглянето на сумата от вашия акаунт.


ESPORTS залози

tipbet електронни спортове
Секция с електронни спортове в сайта

След големия брой възможности за казино игри и спортни залози, ТипБет може да се похвали също с раздел за залози на електронни спортове. Той включва различни събития, които се провеждат на някоя от следните игри:

 • Counter-Strike: Global Offensive
 • League of Legends
 • Dota
 • Starcraft

Подобен тип залози нашумяха доста в последните години и много хора започнаха да им обръщат внимание. За много от тях, те се превърнаха не просто в хоби, а в работа. Бяха създадени редица отбори от различни държави, които се конкурират помежду си в разнообразни турнири. TipBet е един от големите организатори на подобни събития. Възможностите за залог са разнообразни, като към всяко налично събитие има и статистика. Тя може да ви помогне в избора на залог, след като ви покаже моментната форма на участниците. Компанията предлага и пряко предаване на събития от различни е-спортове. Това също допринася за удоволствието от подобни залози в сайта на букмейкъра.


Депозит и теглене – методи

В сайта на Типбет са налични няколко различни методи на разплащане. Броят им се различава при депозит и теглене, но все пак това, което е налично, е напълно достатъчно. Ето и кои са методите, налични за потребителите на компанията:

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакцияМинимално тегленеМаксимално тегленеВреме за транзакцияТакси
Visa ЛогоVisa€10.00-Веднага€10.00-3-5 дниНяма
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer--Веднага€25.00-3-7 дниНяма
Neteller ЛогоNeteller€10.00€5,000.00Веднага€10.00€5,000.00ВеднагаНяма
Skrill ЛогоSkrill€10.00€10,000.00Веднага€10.00€10,000.00ВеднагаНяма
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card€1.00€250.00Веднага----
EcoPayz ЛогоEcoPayz€10.00€5,000.00Веднага€10.00€5,000.00ВеднагаНяма
MasterCard ЛогоMasterCard€10.00-Веднага€10.00-3-5 дниНяма
Entropay ЛогоEntropay€10.00-Веднага----
Sofort ЛогоSofort€10.00€5,000.00Веднага----
Maestro ЛогоMaestro€10.00-Веднага----
GiroPay ЛогоGiroPay€10.00€5,000.00Веднага----
AstroPay ЛогоAstroPay---€15.00-ВеднагаНяма
Допълнителна информация:

Методи на депозит:

 • Кредитни и дебитни карти – поддържат се MasterCard, Maestro и VISA. Депозитите се извършват мигновено, а такса за превода не се дължи.
 • Електронни услуги – тук са налични няколко различни метода. Характерното за всеки от тях е, че трансфера на сумата се извършва веднага, а такси не се дължат.

Методи на теглене:

 • Дебитни и кредитни карти – за тегления се поддържат само карти от вида MasterCard и VISA. Транзакцията отнема между 3 и 5 дни, докато сумата пристигне по сметката ви в банката.
 • Банков трансфер – нужно е да изчакате от 3 до 7 дни за осъществяване на трансфера.
 • Електронни услуги – при тях времето за извършване на превода е най-бързо. Обикновено отнема няколко часа, но може да достигне и до 24 часа.

Обърнете внимание, че всяко първо теглене за календарна седмица е освободено от такса. За всяко следващо, обаче, ще трябва да заплащате определена сума.


TipBet мобилна версия и апликации

tipbet мобилна версияЛичи си, че компанията следи изкъсо тенденциите в технологиите при залаганията. Доказателството за това е наличието на мобилна версия и апликации. Сайтът разполага с оптимизиран интерфейс, който работи и изглежда много добре на всички мобилни устройства. Достъпът до него се осъществяща през браузъра на вашия смартфон или таблет, въвеждайки m.tipbet.com.

Има и мобилни приложения за Android или iOS устройства, които също си заслужават вниманието. Те ще ви позволят бързи, лесни и удобни залози. Налични са всички събития и маркети, които ще откриете в пълната версия на сайта на букмейкъра. През мобилните услуги на компанията ще можете да се регистрирате при нея, да залагате на спорт и казино игри, както и да се възползвате от бонус офертите ѝ. Много добра възможност да се насладите на предложенията от Tipbet, без значение къде се намирате, стига да разполагате с интернет връзка.


Affiliate програма

Типбет има специално разработена партньорска програма, която позволява на определени хора да работят с нея. За целта трябва да разполагате с 1 или повече уебсайта, като най-добре е те да бъдат на спортна тематика. Така шансовете ви за одобрение ще бъдат най-добри. Нужно е да кандидатствате за Affiliate програмата на букмейкъра. Ако бъдете одобрени, ще получите достъп до уникални рекламни материали, които носят ваш уникален ID номер. Той показва, че даден клиент е стигнал до сайта на компанията през вашия уеб портал. Промотиращите материали са различни банери и линкове, които показват информация за събития, бонуси и други предложения. Ще имате възможност дори да следите активността на всички клиенти, които сте препоръчали.

В замяна на вашия труд ще получавате комисионна, която зависи от направените залози на “вашите” клиенти. Тя започва от 25%, но достига до цели 50%. Възможността е налице, а брандът е достатъчно популярен, за да ви помогне в развитието, като афилиейт.

Кандидатстване по партньорската програма може да направите в този сайт: http://affiliates.tipbet.com/en/.


Грижа за клиентите

В помощ на клиентите си, от TipBet са разработили няколко полезни секции. Една от тях се нарича “Knowledge Base” и събира в себе си доста отговори на въпроси, свързани с акаунта в сайта, методите на разплащания, предлаганите залози и други. Разполагате и с FAQ секция за онлайн казиното, където са отговорите на най-често задаваните запитвания, във връзка с предлаганите игри и промоции в сайта. Не може да не споменем и страницата за отговорен хазарт. Тя ще ви даде всички насоки за избягване на хазартна зависимост и начините, по които да се справите с нея.

За всякакви въпроси, свързани с услугите и предложенията в сайта, може да се обръщате към отдела за обслужване на клиенти. Той работи за вас денонощно.


Контакти

Възможностите за връзка със служител на Tipbet са следните:

 • Чат на живо – активира се от бутон “Live Chat”, в долната дясна част на сайта на компанията. Нужно е да въведете име, email адрес, въпрос и отдела, към който е насочен той. Според нас това е най-бързият начин да намерите отговор на въпроса си, понеже ние опитахме тази услуга и останахме впечатлени от бързата и точна реакция.
 • E-mail адрес – отправяйте своите запитвания към букмейкъра на следната електронна поща: support@tipbet.com.

Финални думи и оценка

Букмейкърската компания TipBet от доста време е в бизнеса със залаганията. Брандът се развива успешно в наземните пунктове за залози, но се налага и в онлайн средата. Разбира се, предложенията в сайта на компанията са доста повече от тези в наземните пунктове. Те са достъпни за всеки потребител, а при нас винаги ще намерите работещ линк към сайта на Tipbet. Там ви чакат много възможности за залози на спорт, казино и електронни спортове. Точно в тези 3 области, Типбет полага големи усилия за най-високо качество на услугите.

Коефициентите за повечето спортни събития може да не са от най-големите на пазара, но удобните залози на живо и разнообразните пазари за залог са достатъчни за мнозина. Букмейкърът разполага със стотици казино игри и залози на много турнири по електронни спортове. Към всичко това можем да добавим много бонус оферти, услугата кеш аут и безплатните преки излъчвания за регистрирани потребители. За недостатък може да се сметне липсата на поддръжка по телефона, но затова пък чатът на живо работи на много високо ниво.

Нашата оценка за този букмейкър е 7 от 10, защото смятаме, че има още какво да ни предложи в бъдеще, за да допълни портфолиото си от възможности.

Присъединете се към Tipbet

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.