BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Трите дузпи за Валенсия срещу Реал Мадрид влизат в историята

Видяно 31 пъти
Трите дузпи за Валенсия срещу Реал Мадрид влизат в историята

В неделя вечерта на 8 ноември Валенсия изненада Реал Мадрид и постигна домакински успех с 4:1. Освен с гръмката победа мачът ще се запомни и с друго. Срещу Реал бяха свирени цели три дузпи, което се случва за пръв път на някой от грандовете. Три дузпи в Примера Дивисион не са свирени досега и срещу другите топ отбори Барселона и Атлетико Мадрид.

Дузпите бяха отсъдени от съдията Хил Мансано, който също влиза в историята с този факт. И трите дузпи бяха изпълнени и отбелязани от 23-годишният полузащитник на „прилепите“ Карлос Солер. Ударите от „бялата точка“ дори бяха четири, тъй като първата дузпа се наложи да бъде изпълнена повторно.

В исторически план се е случвало девет пъти да има поне три отсъдени дузпи срещи някой отбор. За последно това се случи през 2016г. на Спортинг Хихон. Тогава Хихон губи с 0:6 от Барселона на „Ноу Камп“. Тимът на Овиедо държи рекорда от четири дузпи срещу него през 1996г. Тогава в луд мач срещу Валядолид, завършил 3:8, са отсъдени общо шест дузпи в срещата, четири от които срещу Овиедо.
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай